Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planlama Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Stres yapmadan, sakince ve yapıcı bir ruh haliyle konuşmalar yapmaya müsait olabilirsin bugün. Bu da sana aşk konusunda güzel bir etki katabilir. Eğer hoşlanıp söyleyemediğin birisi varsa onunla bu iletişimi başlatman gerekecek.

Alım satım, vergi miras ve tamamlanmamış sigorta işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sezgilerinizde ani bir artışla birlikte nedensiz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Paylaşımlar konusunda ani ve duygusal kararlar alabilirsiniz.

Maddi olarak ne noktada olduğunu görmek ve bir sonraki aya daha rahat başlamak için bugünden hazırlıkların olabilir. Ve bu tür kararları alırken de kendi ihtiyaçlarını gözeterek hareket edebilirsin. Daha mantıklı kararlar alarak yola çıkman gerekecek bugün.

Seni sıkan ve üzen konular hakkında çevrendeki insanlarla konuşman önemli bir hal alabilir. Bazı şeyleri içine atarak kendini üzmemelisin. Sağlıklı iletişimler, zihinsel olarak rahatlamanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eyleme geçmelisin. Burcundaki etkiler ne kadar çok şey başarabileceğini gösteriyor, tabii sen bir şeyler yaparsan. Başkasından bir şeyler beklemek yerine isteklerini kendi başına gerçekleştirmeye odaklanman gerekecek. Sorumluluk almaktan çekinmemelisin.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bu hafta uzun bir yolculuk yapabilir ve sevdiğiniz bir kişiyi ziyaret edebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz bu kişiyle yaptığınız görüşme sonucunda beklemediğiniz bir konuya ilişkin olarak bilgiler öğrenebilirsiniz. Bugün planlarınıza devam edip etmemeniz konusunda şüphe duyabilirsiniz. Adım attıkça korkularınızın dağıldığını hissedeceksiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içindeki küçük anlaşmazlıklarda orta yol bulunuyor. Bunun verdiği rahatlama daha mantıksal düşünebilmeni sağlıyor. Yapman gereken çok şey var. Hayat hızla akıp giderken daha planlı hareket etmen gerektiğini biliyorsun. Her ne kadar kariyerinde bireyselleşmeyi seçecek olsan da arkadaş ilişkinde oldukça girişimci olacaksın.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili olumsuzluklardan şikayet etmek yerine hem kendinizde hem de ortamınızda gördüğünüz bu durumlara karşı önlem almalısınız. Bunu tek başınıza omuzlamak yerine çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle paylaşabilirsiniz. Bu sayede hem sorunu farklı bir açıdan görmüş olacak hem de enerjinizi iyiye kullanmış olacaksınız.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık ve stresli durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ani tepkiler vermeniz olayları daha da içinden çıkmaz hale getirebilir. Kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmek biraz daha rahatlamanızı sağlayabilir. Bazı şeylerden feragat etmek daha iyi sonuçlar verebilir. Akşam saatleri hareketli geçecektir.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissetmek için işinizde yaratıcı becerilerinizi ortaya koyabilir. Dostlarınızla geçirdiğiniz zamanda sevginizi onlara göstermekten...

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşına çıkacak zıtlaşma ve zorlukları önceden görebiliyor musun? Ustalığını bir kez daha gösterecek misin bakalım? Elbette bu tip meseleler her zaman yaşanacak potansiyeldedir. Fakat bugünün sana iletmek istediği mesajı dikkate alırsan, silahları bırakıp, zırhını çıkarıp atını bir yere bağlayıp birkaç saat dinlenmeye karar verebilirsin. Kahraman şövalye, bir molayı hakettin!

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyaya adım atmak şu anda muhtemelen sizin için zorlayıcı bir dürtü. Bununla birlikte, daha sessiz, daha az heyecan verici zamanlarda ortaya koyduğun içsel çalışma, kendini daha sosyal hissettiğiniz her an paylaşmaya değer iç görüler verecektir. Sizi geliştirebilecek her türlü iletişimi besliyor olsanız da bazen nerede duracağınızı bilmek daha önemli olabilir. Dinlenmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteliklerinizde önemli aşamalar kaydedebilmek için gerekli cesareti bulabilirsiniz. İnatçı ve istekli bir şekilde ele aldığınız konularda kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. Gözyaşlarınızı seviyorsunuz.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün fiziksel değişim yapabilirsiniz. Kendinizi iyi ifade ettiğiniz ve çevrenizle duygusal bağ kurabildiğiniz bir gündesiniz. Partner ya da ortakla, açık düşmanla eski konular gündeme gelebilir ve tartışma içinde kalabilirsiniz. Aile ve evle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 09' 29"
Ay
Akrep
11° 55' 21"
Merkür
Koç
25° 56' 52"
Venüs
Balık
20° 21' 06"
Mars
Balık
04° 10' 44"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 48"
Satürn
Balık
13° 11' 07"
Uranüs
Boğa
20° 36' 53"
Neptün
Balık
27° 46' 15"
Plüton
Kova
01° 48' 34"
Chiron
Koç
18° 44' 03"
Lilith
Başak
19° 41' 02"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 28/03/2024 11:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>