Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Detaylardan Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle nasıl ilerleyeceğinizi düşünebilirsin bugün. Aşkınızın ne noktada olduğunu görmek isteyebilirsin. Birlikte bir yola çıkıp çıkmamak gibi konular daha baskın olabilir. Bu konularda ortaklaşa hareket etmeniz gerekecek.

Diğer insanlarla çalışmayı içeren görevler bugün duygusal olarak biraz zorlayıcı olabilir. Stres ve sinir gerilmesi, bu görevlere dahil ve sinirlerinizin yıpranması muhtemeldir. Çatışma çıkmadan önce işleri etkisiz hale getirmeye çalışmak her zaman en iyisidir, ancak bu mümkün değilse, herkes için daha iyi olması için işleri yarında kadar ertelemeniz en iyisi olacaktır. Gereksiz negatif enerji yaratmanın kimse için yararı yok.

İş konularında çevrendeki insanlarla kendini kıyaslamayı bırakman gerekecek bugün. Başkalarının başarısına veya bu başarıya gidiş yoluna kafayı takmak yerine kendi elde ettiklerini düşünerek hareket etmek sana iyi gelebilir. Kıyaslamalar sana iyi bir enerji katmayacak bugün.

Sağlıklı beslenmek demek hiç keyif almadığın şeyleri sıklıkla tüketmek demek değildir. Tarifleri çeşitlendirmek, yeni şeyler öğrenmek sana iyi gelebilir o yüzden. Sırf daha az kalorili diye yal gibi yemekler yemek yerine, baharatların tadını keşfetmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazıları hayatı yaşamadığını, onu sadece izlediğini söyleyebilir sana. Bu tür konularda kendine haksızlık etmemen ve insanlara da ettirmemen gerekecek. Hayatındaki aktif rolünü ve niyetlerine göre hareket ettiğini onlara göstermek isteyebilirsin.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bağlı bir ilişkide varılması gereken yeni anlaşmalar vardır. Herhangi bir büyük karar için acele etmeyin. Bunabirliği ve güvenle yaklaşırsanız, yeni birveya finansal fırsat ortak dünyanıza iyileştirmeler getirebilir. Kazançlar yavaş ama emin adımlarla ilerliyor.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni birarayışına girecek ve CV’ni güncelleyerek işe koyulacaksın. Bugünlerde en son istediğin şey, gereksiz detaylarla uğraşmak olurken hem zaman kaybı hem de dikkatini dağıttığını düşünebilirsin. Kozmetik ürünlerinde takip ettiğin cilt bakım setini satın alabilirsin. Çevrendeki kişilerin seni başkalarıyla kıyaslamasına izin vermeyeceksin.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir boşluk yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Gerçeğin aslında bu olmadığını, bazen dursanız da bunun bir davam etmek için bir mola olduğunu hatırlayın. Bazen kendi kendine kalmak, kalabalıklarda nasıl yaşayacağınızı daha iyi anlatabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi’de küçülmekte. Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilerin kısıtlayıcı tutumlarından rahatsız olabilirsiniz. Hayatı eğlenceye alıp problemlerinizi paylaşmaktan bir adım geri durmalısınız.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir para meselesini perde arkasından kontrol etmek size son derece cazip gelebilir. Her fırsatta sizi kapatmak için manipülasyon kullanan birine karşı kendinizi savunmanın iyi bir yolu gibi görünebilir ancak devam eden çatışma ne olursa olsun saldırı, size geri tepme potansiyeline sahiptir. Muhtemelen durumu olduğundan daha acil görüyorsunuz. Hemen harekete geçmek için meşru bir zorunluluğunuz yoksa, işler düzelene kadar sessizce beklemek daha iyi bir plan olabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarılı birdönemi yaşadığınız halde Jüpiter retro’sunda hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Bazen aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şey sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hepsini anlamlandırmaya çalışmayın. Aslında bu, tam olarak imkansız. Ne yaparsanız yapın kendiniz olmaya çalışın. Yaratıcı doğanızın bir yıldız gibi parlamasına izin verin. Diğer insanlar oldukça yumuşak başlı olabilir bu yüzden her konuda önderlik etmekten çekinmeyin. Ama yine de, diğerlerinin ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizden emin olun.Aşkı bulacak mıyım?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizin ne kadar kuvvetli ve yerinde olduğunu bugün daha iyi anlayacaksınız. Aşk hayatınızda mutlu ve yeni gelişmeler var. Bunlar, hayal ettiğinizden daha ileri boyutlu gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeteneklerinize, yenilerini eklemek gerektiğinin siz de farkındasınız. Aile içi önemli bir kararın eşiğindesiniz. Sezginize güvenerek vereceğiniz karardan pişman olmayacaksınız. Maddi bir konuda bir müjde var. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 09" R
Ay
Başak
18° 12' 27"
Merkür
Koç
17° 11' 20"
Venüs
Koç
18° 28' 36"
Mars
Balık
21° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 29"
Satürn
Balık
15° 37' 39"
Uranüs
Boğa
21° 46' 36"
Neptün
Balık
28° 35' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 30"
Lilith
Başak
22° 12' 39"
True Node
Koç
15° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>