Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygularını Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Hislerini açamadığın birisi varsa bugün aranızda nasıl gelişmeler olacağı önem kazanabilir. Sen her ne kadar kendinden emin olsan da karşı tarafın bir şeyleri düşünmeye ihtiyacı olabilir. Aşkta ısrarcı olmamak şu an için en iyisi.

Sınırlı insanlarla bilgi alışverişi içinde olmayı sorun ediyorsunuz. Sabırlı olmalı, bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşmeye girmeme yolunu seçmelisiniz.

Para harcarken dikkatli davranman gerekecek bugün. Kötü bir şeyler olduğundan da değil üstelik. Sadece etiket fiyatlarına yansıtılan kazıklanma tehlikelerini daha iyi görebilmek için. Ederi 1 lira olan şeyleri 100 liradan satmaya çalışanlara karşı dikkatli olmalısın.

Mide ağrılarının temelinde hazımsızlık yatıyor olabilir mi? Bugün neler tükettiğine ekstra dikkat etmen gerekecek o yüzden. Daha sağlıklı beslenmek ve bolca mevsim sebzelerinden tüketmek sana kendini biraz daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorulacağın bir gün olabilir. Halledilmesi gereken birden fazla mesele kendini gösterebilir. Bu süreçte elinden geleni yapacaksın. Ve çevrendeki insanlardan da takdir göreceksin. Yalnızca kendini yıpratmamaya dikkat etmen gerekebilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Diğer insanlar köşeleri kestirmek ve kuralları çiğnemek istiyorsa bu onlara kalmış ama siz onların örneğini takip etmemelisiniz. Taktikleri onlara haksız bir avantaj sağlıyor gibi görünüyorsa endişelenmeyin. Dürüstlüğünüz sonunda onları yenmenizi sağlayacaktır.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni projelerde yer almak ve finansal konulara ağırlık vermek istiyorsan; olayları tüm açıklığı ile görmende ve akılcı yaklaşmanda fayda var. İletişim gezegeni Merkür, burcunda konumlanmaya başlıyor. Eğer ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızda geçenlerin üçüncü kişilere sızmaması ilişkinizin sağlığı açısından daha önemli olacaktır. Zamanı ve konuşmalarınızı birbirinize ayırmalısınız. Bu sayede hem karar vermek hem de kararınızın detaylarını belirlemek daha kolay olacaktır.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Değişen koşullar sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlara ani tepkiler vermeyin. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Güçlü kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına olan yardımlarınızı daha kısıtlı tutup içe yönelmenizde fayda var. Birtakım beklemediğiniz durumlar olabilir. Stratejik davranmanız gerekebilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yataktan çıkmanız birkaç dakika daha uzun sürebilir fakat bir kez çıkınca buna değdiğini göreceksiniz. İnsanlara karşı ne kadar dürüst olursanız, bugün o kadar mükafat alacaksınız. Güvenilirlik ve dürüstlük, odaklandığınız anahtar kavramlar olacak. Cesur davranın ve kim olduğunuzla gurur duyun. Ödüllerini alacaksınız. Bugün tüm girişimlerinize biraz sevecenlik katın.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi görünmek bugün sizin için yüksek bir öncelik olabilir. Bu şekilde kendinizi oldukça iyi tanıtabiliyorsunuz. Buna rağmen, görünüşünüzde göründüğünden daha fazlası olabilir. İnançlarınızı veya taahhütlerinizi yansıtan fiziksel bir değişiklikten gurur duysanız da, hikayenin tamamını başkalarına tekrar tekrar açıklamak ve sorularını yanıtlamak potansiyel olarak yorucu olabilir. Konuyla ilgili enerji seviyenizin farkında olun ve ihtiyaç duyduğunuzda ara verin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs, burcunuzda bulunuyor. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa biraz daha esnek olmalı ve kendinizi denetlemekten vazgeçmelisiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda ani değişimler gerçekleşebilir. Ayrıca fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz ama bugünü tercih etmenizi tavsiye etmiyorum. Venüs ve Merkür yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca; kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Çevrenizin ilgili artabilir. Yeni aşklar gündeminize gelebilir. Fiziksel değişim yapabilirsiniz ve sonuçları sizin için iyi olabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Etrafınızdan duyduğunuz sözler ve çekingen davranışlarınız, sizi hoşlandığınız kişiye yaklaşmakta frenliyor. Karşınızdaki kimseye, sizi daha iyi tanıma fırsatı verin. İş yaşamında daha birikimli hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan da kaçınmalısınız. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 20' 03" R
Ay
Akrep
04° 44' 01" R
Merkür
Koç
16° 04' 34"
Venüs
Koç
23° 16' 49"
Mars
Balık
24° 53' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 12"
Satürn
Balık
16° 00' 11"
Uranüs
Boğa
21° 59' 34"
Neptün
Balık
28° 42' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 04"
Lilith
Başak
22° 38' 34"
True Node
Koç
15° 38' 14"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>