Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Zamanın Kıymetini Anlıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konularında açık fikirli olman gerekecek. Kafanda çizdiğin şeye uymayan herkese kapıyı göstermemen gerekebilir o yüzden. Aşkta karşı tarafın neler düşündüğünü ve hissettiğini görmek bu konuda sana farklı bakış açıları katabilir.

Ay ın etkilerini yenilikçi ve hevesli yapınızla belli edebilirsiniz. El attığınız konulara farklı bir gözle yaklaşmanız sayesinde rutin işlerinizi bile hobiye dönüştürmeniz mümkün. Bugün eğitim konularında başarılı olabilirsiniz.

İş konularında ileriye dönük kararlar almadan önce bugünden kendini biraz geri çekmen gerekebilir. Gerçekten sana bir yararı olmayan ve hiçbir şey katmayan işlerden uzaklaşman gerektiği gibi... Bugün sana iyi gelmeyen şeyleri kesmen gerekecek.

Stresten uzaklaşmak demek, zihnini daha güzel ve keyifli konulara açmak demek olabilir. Her ne kadar dış etkenler seni sürekli bir anksiyete halinde tutsa da bugün kendine bir iyilik etmeli ve zihnini dinlendirebilmelisin. Bunun için meditasyon sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha popüler olabilirsin. İnsanlardan takdir görebilirsin. İnsanların ilgisi üzerinde toplanabilir. Eğer odaklandığın birvarsa bunu bir sonuca getirmek çevrendeki insanların sana daha pozitif bakmasına vesile olabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugünve kariyer anlamında büyük bir adım atacaksınız. Eğerdeğiştirmeyi düşünüyorsanız bununla ilgili olarak karşınıza bir fırsat çıkabilir. Uzun süredirarıyorsanız sizi mutlu eden işe kavuşmaya çok yakınsınız. Bugünün gündem maddesini maddi konular oluşturacak. Geçtiğimiz aylarda yaptığınız yüklü miktardaki harcamaların cefasını çekeceğiniz günlere giriyorsunuz.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlardaki yoğuntemposuyla zamanın kıymetini daha iyi kavrayacaksın. Gün içerisinde tutumlu olman gereken alanlarda daha çok para harcayabilirsin. Bu durumun etkisini ayın son günlerinde anlayacaksın. Eğer ilişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin sosyal medya kullanımı aranızda tartışmalara yol açabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş beklentileriniz ve çalışma koşullarınız konusunda yeni gündemleriniz olabilir. Hayatınızı yeniden düzenliyorsunuz. Ayırt etmeniz gereken detaylar ve bilgiler doğabilir. Dostu düşmanı daha net görebilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca sorumlu olduğunuz konularda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle ortak kaynaklar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Para durumunuz ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla yorulacağınız zamanlar olabilir. Geleceğiniz için yeni planlamalar yapmanız gerekebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni eşyalar almak, alışveriş yapmak ve evinizi dizayn etmek için uygun bir gündesiniz. Bugün kendinizle baş başa kalmayı, kendinize kulak vermeyi tercih etmeniz yerinde olur.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini hayatın akışına bırakman gerekebilir. Bu olay planlarından vazgeçmeni gerektirmeyecek. Kaderinle inatlaşıp üzülmemek senin için daha önemli olacak. Hayatın sana ne getireceğini beklemek meraklı olabilir.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda ferahlatıcı bir dinlenme fırsatını hak ediyorsunuz. Eviniz henüz müsait değilse bunun gerçekleşmesi için para veya diğer kaynaklara yatırım yapmayı planlamanın zamanı geldi. Şimdi, en dönüştürücü etkiye sahip olacak ince değişiklikleri düşünceli bir şekilde daha iyi tanımlayabilirsiniz. Rahatlığın gereksiz bir hoşgörü olmadığını unutmayın, enerjinizi yeniden şarj etmek için gerekli olan temel budur!

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Bugün, aşk konusunda yorum yapmak gibi bir takıntınız yok. Tuhaf olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, uzak akrabalar, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Eğitim, seyahat, kardeş, yakın çevrenizle sorunlar ve anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. Çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanınızla ilgili ani sorun meydana gelebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir. Yaptığınız işi ilgilendiren ciddi bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. Havanın da etkisiyle bedeninizde biraz kırıklık olabilir. Başağrılarına dikkat edin.

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 29"
Ay
Akrep
17° 41' 52"
Merkür
Koç
26° 11' 56"
Venüs
Balık
20° 56' 08"
Mars
Balık
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 47"
Satürn
Balık
13° 14' 22"
Uranüs
Boğa
20° 38' 12"
Neptün
Balık
27° 47' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 42"
Lilith
Başak
19° 44' 11"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>