Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Emin Adımlarla İlerliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

İletişim kuramadığın birisi varsa bu kişi ile alakalı seni geri çeken ne olduğunu görmen gerekecek. Bugün öncelikli olarak kendi davranış biçimini sorgulaman gerekebilir. Kendine mutluluğu çok görüyor olabilir misin? Bir şeylere analitik yaklaşarak çözmen gerekebilir bugün.

Parasal darlıklarkoşullarınızı kadar alanınızı da gözden geçirmenize neden oluyor. Tamamlanamamış bir kısım işleri yetiştirme uğraşınızda destekleriniz olacak.

Bugün ileriyi düşünerek hareket edebilirsin. Maddi açıdan kendini fazla sıkmadan ve ileride atmak isteyebileceğin adımlara göre tasarruf planları kurarak hareket edebilirsin. Bu süreçte nasıl para kazandığını ve yapmak isteyebileceğin değişimleri de düşünmen olası.

Günlük rutinini değiştirmek isteyebilirsin. Beslenme tarzını veya egzersiz konularını gözden geçirebilirsin. Her zamankinden farklı bir şeyler yapmak sana kendini çok daha iyi hissettirebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına bir yön vermen gerekiyorsa bu tür konularda daha fazla düşünmene vesile olacak bir şekilde günü geçirebilirsin. Kendine biraz zaman yaratman ve geri çekilmen sana iyi gelebilir. Nelerin kalıp nelerin değişmesi gerektiğini düşünebilirsin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen ters giden küçük şeyler için üzülmek kolaydır ama bugün büyük resme odaklanmanız ve küçük şeyleri kendi haline bırakmanız gerekiyor. Şu anda herkesin kafası biraz karışık, bu yüzden hem başkaları hem de kendiniz için izin verin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle yaşadığın problemleri çözüme ulaştırıyorsun. Onlarla güven bağını iyileştirmek geleceğine daha rahat odaklanmanı sağlıyor. Kariyerinle ilgili hedeflerini gerçekleştirmek için emin adımlarla ilerliyorsun. Aceleci olmamanın avantajlarını göreceksin. Çevrene karşı yardımcı olmak için gösterdiğin içtenlik sana saygı duymalarına sebep olacak.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Motivasyonunuz için bu iyi bir seçenek olabilir. Yalnız kalmanın ya da belli işlerle uğraşmanın her zaman iyi bir fikir olmadığını bilmelisiniz. Yeni bir araç ya da elektronik cihaz almakla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda biraz daha öngörülü ve sakin olmalısınız. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel konularda kendinizi zorlamayın. İlişkilerinizdeki değişim sizi derinden etkileyebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer birkurmak, kariyer planlamak gibi niyetleriniz varsa tüm çıkarlarınızı gözeterek tek ve doğru hamleyi sezgileriniz ile yapmanızda fayda var.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zengin iç dünyanız şimdi sizi zora sokuyor olabilir! Öyle olsa bile, etrafınızdaki insanların heyecan verici iç görülerinizi anlamayacağını düşünmek muhtemelen hayal kırıklığı yaratır. Onlara fazla bir şey yapmıyormuşsunuz gibi görünebilir ve onlara bundan daha fazlasını anlatmaktan rahatsız olmanız sorun değil. Konuşmanız gerektiğinde pratik meseleler üzerinde yoğunlaşmak, muhtemelen en az sinir bozucu seçeneğinizdir. Siz yolunuza bakın, anlaşılmamanız sizi hedefinizden geri tutmayacak.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konulardaki beklentilerinizi kişisel çabalarınızla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü istediğiniz zaman kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Çalışma hayatınızda değişimler gerçekleşirken maddi olarak güçlenebilirsiniz. İletişim sorunlarına dikkat. Otoriteyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde partner, yakın arkadaş, ortakla iletişime geçebilirsiniz. Beraber zaman geçirebilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı gösterdiğiniz iyi niyet, sorunların çözümünde yeterli olmuyor. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Bağlılığınızı yeniden ispat etmekten kaçınmayın. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçin. Kısa süre içerisinde, standardınızı çok yükseltebilecek bazı teklifler gelecek. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. Maddi konuda beklenmedik harcamalarınız nedeniyle biraz zorlanabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

9 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 44"
Ay
Akrep
23° 34' 01"
Merkür
Koç
26° 25' 26"
Venüs
Balık
21° 31' 28"
Mars
Balık
04° 55' 02"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 49"
Satürn
Balık
13° 17' 38"
Uranüs
Boğa
20° 39' 31"
Neptün
Balık
27° 48' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 22"
Lilith
Başak
19° 47' 21"
True Node
Koç
15° 36' 00"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:26

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>