Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Rahatlık Arıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla beraber yeni maceralara atılmak seni heyecanlandırabilir. Onunla beraber yeni şeyler yapmak, birbirinizi daha iyi tanımak ve ilişkinizi daha da derinleştirmek için büyük imkan verebilir. Birlikte geçireceğiniz zamanı iyi değerlendirmelisin.

Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor.

Yeniortamlarına girmekten çekinmemelisin. Var olan düzenini güçlendirecek yeni fırsatları değerlendirmek için istekli olmak sana büyük fayda sağlayacak. Yeni insanlar tanıyarak işini geliştirmek mümkün olacak.

Rutin kontrollerini aksatmamaya özen göstermelisin. Seni rahatsız eden durumları bu şekilde aradan çıkarmak mümkün olacak. Uzmanlarla yapacağın görüşmeler daha sağlıklı bir hayata ulaşmanı kolaylaştıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişimden korkmamalısın. Yeni insanlarla tanışarak mevcut ortamını değiştirmek sana büyük avantajlar sağlayacak. Sağlam ilişkiler kurmak için eline büyük fırsatlar geçebilir. Akıllıca adımlar atmaktan çekinmemelisin.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün olanlar rastgele ve geriye dönük görünebilir, ancak gezegenler bunun daha büyük bir planın parçası olduğunu ve etkilerinin sizin için iyi olacağını gösteriyor. Mutlu bir kalple olanları kabul edin ve sizin için çalışmasını sağlamanın yollarını arayın.

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarında daha rahat hareket etmek isteyeceksin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, son dakika parasal ortaklıkların sürpriz bir biçimde bitebilir! Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Kendine farklı alanlar yaratarak yeni deneyimlerin peşinden koşacaksın. Sağlığın için önlem alman gerekebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuz yüksek olabilir. Aile üyelerinin de bunu hissetmesi, evde bazı sorunların çözümünü kolaylaştırabilir. Olayların neden yaşadığını konuşarak ve halden anlama eylemini gerçeğe dönüştürerek fark edebilirsiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular için mücadele etmek zorunda kalabileceğiniz bir gündesiniz. İlişkilerinizde daha yapıcı olmaya çalışmanız sizin avantajınıza olacaktır. Gün içinde güven aradığınız durumlar söz konusu. İş hayatınızdaki olaylara karşı kendinize güvenen tutumunuzu sürdürmeye devam etmelisiniz. Sanatsal uğraşlar edinmek size iyi gelecektir.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yaşanacak belirgin değişimler keyfinizi epey yerine getirecek. Daha verimli ve daha güzel bir yaşama geçiş yapabileceksiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir aile yakınının senin yardımını istemesi mümkün. Ona yardımcı olmak için elinden geleni yapmak isteyeceksin. Problemi çözmesinde yardımcı olmak kendi sorunların hakkında düşünmeni ve çözüm üretmeni sağlayabilir.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara söyleyebileceğiniz veya söyleyemeyeceğiniz şeyler yüzünden kendinizi sınırlı hissedebilirsiniz. Belki de paylaşmaya hazır olmadığınız heyecan verici bir sırrınız var. Eylemlerinizin sözlerinizden daha yüksek sesle konuştuğu fikrini düşünün. Alışkanlıklarınızdaki değişiklikler, başkaları için beklediğinizden daha açık olabilir ve meraklı soruları kışkırtabilir. Hassas kısımları geride tutarak haberinizin bir kısmını paylaşmak, sizi rahat bırakmalarını sağlayabilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar sizi tatmin etmeyebilir. Onların sizi yargılamasına izin vermemelisiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aile ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca eviniz ve ailenizi etkileyen güzel gelişmeler ve yatırımlar yapabilirsiniz. Maddi açıdan kazançlı bir gündesiniz. Partner, yakın arkadaş ya da ortakla anlaşmazlıklar gerçekleşebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın sevdiğiniz insan hakkındaki fikirlerine bu aralar fazlaca önem verir oldunuz. Sevgiliniz hakkında arkadaşlarınızın değil, sizin ne düşündüğünüz önemli. Bugün tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanını bulamayabilirsiniz. Bugün biraz daha tempolu çalışmanız yararlı olacak. Altından kalkamazsanız yardım istemekten çekinmeyin. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek. Sağlığınız için kolesterollü besinlerden kaçının.

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 22' 22"
Ay
Akrep
27° 02' 45"
Merkür
Koç
26° 32' 36"
Venüs
Balık
21° 52' 17"
Mars
Balık
05° 08' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 23"
Satürn
Balık
13° 19' 33"
Uranüs
Boğa
20° 40' 18"
Neptün
Balık
27° 49' 00"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 21"
Lilith
Başak
19° 49' 13"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>