Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İsteklerini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle ev ortamlarında sakin bir biçimde zaman geçirmen daha iyi olabilir. Birlikte dışarının gürültüsünü ve stresini çekeceğinize evde sakin sakin aşkınıza odaklanabilirsiniz. Bu durumu sıkıcılıktan kurtarmak için hayal gücünüz ise tamamen size kalmış...

İş yaşantınızda bazı projelerinizi gerçekleştirmek için fırsat kolluyorsunuz. Bugünlerde bazı yeni projeler için yeniden çalışmaya karar verdiniz. Bunun için bugün bazı ön çalışmalar yapabilirsiniz.

Kazançlar söz konusu olduğunda kendini eğitmen gereken bir konu olabilir: O da yatırım. Paranı yatırım araçlarına bölmek ve uzun vadede değer kaybetmesinin önüne geçmek bugün tamamen senin öğreneceğin şeylere bağlı olabilir. Mantıktan uzaklaşmaman en iyisi.

Çevrendeki insanların olumsuzluklarını sana yansıtmalarına izin vermemelisin. Başkasının stresi veya üzüntüsü sana yük olmamalı. Bu konuda insanlarla duygusal anlamda daha sağlam sınırlar çekmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanlardan sana geçen etki negatif olabilir. Dedikodular, kötü konuşmalar sana kötü yansıyabilir. O yüzden kendini bu tür etkilerden uzak tutman gerekecek. Eğer söyleyecek güzel bir şeyin yoksa konuşmamak en iyisi.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haritanızın en hassas bölgesindeki kozmik aktivite, bugün genellikle olduğunuz kadar kendinizle dolu olmayabileceğiniz anlamına gelir. Ama sorun değil. Bir Yay'ın bile her şeyin üstesinden gelmek için biraz fazla olduğu anlar vardır. Bu oldukça doğaldır.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin sorumluluklarının birikmesi canının sıkılmasına neden olabilir. Bugün üst üste gelmiş işlerini hafifletmek isteyeceksin. Gezegenlerin seyri bugün planlarında ani değişiklikler olabileceğini işaret ediyor. Programının dışına çıkarak, isteklerinin peşinden gidebilir ve ailenin desteğini alacaksın. Bazı konulara ilişkin konuşmaların gün içerisinde çevrendekiler tarafından yanlış anlaşılabilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi içinizde çözmeye çalıştığınız konularda fikrine güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Tek başınıza yüklenme fikrinin her zaman geçerli olmayacağını bilmelisiniz. Sağlıklı ve besleyici ilişkiler için kendinizi mental olarak buna hazırlamanızda fayda var.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kardeşlerinizle ilgilenmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgili bir karar verme durumundaysanız beklemeler yaşanabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli olmakta fayda var. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zor insanlarla muhatap olmanız gereken bir ortamdan veya projeden çıkmayı planlıyorsunuz. Size zarar veren insanlardan uzaklaşmak elbette doğru bir karar, ancak bu adımı atmadan önce durumu sakince değerlendirin. Belki o zaman başka çözüm yolları da bulabilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine daha fazla zaman ayırmalısın. Uzun zamandır istediğin şeyleri almak için alış verişe çıkabilirsin. Kendi isteklerinin peşinden gitmek daha iyi hissetmeni sağlayacak. Ne olursa olsun moralini yüksek tutmak senin için yararlı olacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi şu anda benlik saygınıza zarar verebilir. Zamanla kendine güvenini geliştirmiş olabilirsin, ancak bu bile karşılaşmak üzere olduğunuz birinden gelen bir yorumu atlatmanıza yetmeyebilir. Sözlerini içselleştirmek iyi bir fikir gibi görünebilir, ancak söyledikleri şeyler için olumsuz bir art niyeti, belki de sizi incitmek veya kafanızı karıştırmak anlamına gelme ihtimalleri yüksektir. Başkasına zarar vermediğiniz sürece eleştirilerini görmezden gelebilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Sosyal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmeyi arzu edebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Patavatsızlık hastalığını hiç duydun mu? Bugün ona yakalanmaya meyillisin. Genellikle esprili, tatlı dilli, hoş bir konuşma uzmanısınız, ama bugün birbiri ardına bir gaflar yapacaksın. Sanki bir anda patlatmak için nitrogliserin şişeleriyle hokkabazlık yapıyormuş gibisin. Arkadaşların, çok şaşıracak. Sırada hangi gaf var?Eşim beni aldatıyor mu?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yeni kıpırdanmalar olacak. Hiç ummadığınız biri şu günlerde size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bu yakınlaşmaya hazır olun. İşyerinizde arkadaşlarınızla sürekli rekabet halinde olmayın. İşbirliği yaptığınız insanların fikirleri size fazla yenilikçi geliyor. Bunlara karşı çıkmak yerine biraz daha düşünmelisiniz. Çalıştığınız proje üzerinde bir sorunu çıkabilir. Biraz gayretle büyük bir paraya uzanmanız çok kolay olacak. Sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 40' 42" R
Ay
Başak
19° 55' 39"
Merkür
Koç
17° 07' 32"
Venüs
Koç
18° 39' 24"
Mars
Balık
21° 59' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 29"
Satürn
Balık
15° 38' 30"
Uranüs
Boğa
21° 47' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 00"
Lilith
Başak
22° 13' 37"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>