Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tepkini Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Hoşlandığın birisi varsa onunla konuşmalısın. Bugün bunun için tam zamanı. Eğer bir ilişkin varsa ama bir şeyler yolunda gitmiyorsa o zaman senin bir şeyleri iletişimle çözmeye çalışman gerekebilir. Bazen insanın kral çıplak diyebilmesi gerekir...

Kıskanç ve hırslı biri,hayatınıza zarar verebilir. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici doneler alıyor, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandırıyorsunuz.

Bugünortamlarında aklına yatmayan şeyleri açıklaman gerekecek. Bir şeyleri içine atmamalı veya kendiliğinden düzelmesini beklememelisin. Bugün bu konuda daha atak davranmak ve iletişime açık olmak çok şeyi değiştirebilir.

Bugün kendini kapalı ortamlarda bırakmaman daha iyi olabilir. Biraz açık hava almak sana genel olarak kendini daha iyi hissettirebilir. Açık hava yürüyüşleri veya gidilmesi gereken yerlere araçla değil de yürüyerek gitmek gibi kararlar sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başarıya daha yakın olabilirsin. Diğer burçlarda etkisini negatif gösterebilecek şeyler bugün sende daha iyi sonuçlanabilir. Yeni şeylere odaklanmak, güzel şeyleri kendine çekmek daha kolay olabilir. Bu enerjiyi sonuna kadar kullanman gerekecek.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün maddi ve manevi konuların iki yandan sizleri sıkıştırmaya başladığını hissettiğiniz bir gün olacak. Duygular ve düşüncelerin arasındaki bir gelgit yaşayacaksınız. Tüm konulara çok hızlı bir şekilde göz atmayın. Bilmecenin cevabı tam karşınızda. Nefesinizi toplamak için bir dakika durun ve aradığınız çözümleri bulacaksınız.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni sessiz kalmaya iten her ne varsa bunlardan kurtulmak isteyeceksin. Yaşam dinamiğinin başkası yüzünden bozulmasına müsaade etmeyeceksin. Mars Retrosu hava burcunda başlıyor. Retro 7. Evini etkileyecek. Eğer ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, yakın çevrenin evlilik konusundaki çıkışlarına sert şekilde tepkini dile getireceksin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde farklı insanlar olabilir. Söylediklerinizin nereye varacağını hesap ederek konuşmalısınız. Ortak bir dil ve konu üzerinden hareket etmek hata yapma riskini azaltacaktır.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aynı gruptan kişilere zaman ayırabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar organize edebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde eksikleri gidermek için uygun bir gündesiniz. Bugün sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmanız gerekenleri biliyorsunuz ve bir günde her şeyin değişmeyeceğini de biliyorsunuz. Bu yüzden sürdürülebilir hedefler üzerine ilerlemeniz önemli.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerin hakkında büyük gelişmeler yaşaman olası. Başarıyı sana getirecek çalışmaların içinde olmak seni fazlasıyla meşgul edecek. Hedeflerine ulaşmak için sıkı çalışmaya devam ettikçe istediğin sonuca yaklaşacaksın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünümünüzde duygusal değişiklikler mümkündür. Bu zamanda kendinizde daha güvende hissetmeniz muhtemel olsa da, aynı zamanda insanların sözlerinden daha kolay etkilenebilirsiniz. Ayrıca, başkaları sizi, saçınızı veya genel havanızı, sizinle örtüşmeyecek şekilde değiştirmeye zorluyor olabilir. Bugün etki altında kalmanız mümkün olduğundan görünümünüzde ne kadar az kalıcı değişiklik yaparsanız o kadar iyi.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi işlerinizle ilgili konularda göstereceğiniz hassasiyeti bir türlü düzene sokamıyorsunuz. Birbiriyle ilişkili gelişen her bir adımın takipçisi olmalısınız. Aksi taktirde başkalarında hata aramaya başlıyorsunuz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, maddi kaynaklar gündeminize gelebilir ve ev, arsa, araba gibi yatırımlarla güçlü fırsatlar yakalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde; yakın çevre ve kardeşler gündeminize gelebilir. Eğitim alanına yönelebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendi hatalarınızı görmezden gelip, sürekli partnerinizi suçluyorsunuz. Kendi hatalarınızı da görmez, kabul etmezseniz durumu düzeltme yolunda bir adımı atamazsınız. Doğru yolda ilk adım ve teşebbüs sizden bekleniyor. İş hayatınız yorucu. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlığınız bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu.

31 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 51' 28" R
Ay
Aslan
03° 17' 37"
Merkür
Koç
19° 18' 45"
Venüs
Koç
13° 50' 00"
Mars
Balık
18° 57' 24"
Jüpiter
Boğa
20° 45' 02"
Satürn
Balık
15° 15' 05"
Uranüs
Boğa
21° 34' 18"
Neptün
Balık
28° 27' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
19° 51' 16"
Lilith
Başak
21° 47' 36"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 16/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>