Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fikirlerin Yenileniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla beraber yeni gelecek planları yapmak isteyebilirsin. Yapacağınız konuşmalar aranızdaki paylaşımın daha da artmasını sağlayabilir. Beraber geçirdiğiniz süre arttıkça gelecek konusunda daha kesin kararlar almak mümkün olabilir.

İşiniz iyi giderken de varolan ama farkına varmadığınız ayrıntılardaki kusurun farkına, işinizin iyi gitmediği bugünlerde varıyorsunuz. Bu bir imkandır. İşinizi yeniden yoluna koyduğunuzda daha güçlü ve ufuklu olacağınız işler üzerine yoğunlaşın. İşinizle ilgili yeni fikirler üretin, çevrenizle her zamankinden daha çok konuşun, tartışın.

İşlerinin istediğin gibi gitmemesi canını sıkmamalı. Programının düşündüğün gibi işlememesi seni zorlayabilir. Sorunları aşmak için yardım istemekten çekinmemelisin. Alacağın yardım sayesinde işlerinin yoluna girmesi mümkün olacak.

Canlı hissetmek için egzersize gereken önemi vermelisin. Kendi başına birtakım hareketler yaparak istediğin spor ortamını sağlayabilirsin. Aynı zamanda diyet konusunda dikkatli olmaya çalışmak senin için önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok farklı insanlarla birlikte çalışacaksın. Hoşuna gitse de gitmese de bu ortak çalışmalarda bulunmak kayda değer zamanını alacak. Bu deneyimin sana kazandıracaklarına odaklanmak senin için daha iyi olacak.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün “Ben kimim?” gibi büyük sorularla ilgileneceksiniz. Ve “Hayatımla ne yapmalıyım?” Zihninizi susturun ve iç sesinizin size söylediklerini dinleyin. Gerçekten önemli olan cevaplar zaten içeride.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerine ulaşmak için fikir değişiklikleri yapabilirsin çünkü; bolluk gezegeni Jüpiter, su burcunda konumlanmaya başlıyor. Hayat kaliteni düşüren alışkanlıkların yerini daha düzenli ve sağlıklı beslenme alacak. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, katılacağın davet ya da organizasyonda, etkileneceğin biriyle tanışabilirsin.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentileriniz kadar planlarınız dışında gelişen işlerden de dönüşler alabilirsiniz. Bazen kontrol dışı durumların da sizin hayrınıza olabileceğini anlıyorsunuz. Uyumlu ve işbirlikçi tutumlarınız maddi ve manevi kazançlarınızın önünü açıyor.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini isteklerinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel konularda değişiklikler gündeme gelebilir. Kazalara karşı dikkatli olun. Harcamalarınızı abartmayın.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir tavır ve felsefe benimsemeyi düşünüyorsun. Bir zamandır, kişisel sınırlarını genişletmekle ilgileniyorsun. Yeni bir dinle ilgilenebilirsin, spiritüel olarak taze bir başlangıç yapabilirsin veya kendine yardım etmek için farklı stratejiler geliştirebilirsin. Hayatını analiz edip neden değişim istediğini anlayınca çok şey kazanacaksın. Eski alışkanlıklarından ve negatif tavırlarından kurtul ve kendin için nasıl mucizeler yaratabildiğini gör!Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde işlerini organize etmek için çabalaman gerekebilir. Teknolojiden yararlanmayı ihmal etmemelisin. İşlerini düzene sokup planlı bir şekilde devam etmek mümkün olacak. İstediğin gelişmeyi sağlamak için buna dikkat etmen gerekecek.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal yönünüz şu anda yükselmiş durumda. Canlı rüyalar ve meditasyon gibi uygulamalardan yararlanma konusunda artan yetenek, sizi daha ruh merkezli bir yaşam tarzına ve zihniyete çekebilir. İçsel benliğinizle daha fazla ilgilenmek ve kendinizi fark etmek sizin üzerinde olumlu bir etkiye sahip olsa da, bu zamanda yeni manevi akıl hocaları veya öğretmenler bulmaya çalışmak sizi daha da iyiye yönlendirebilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Üstelik dostlarınız için kendinizi ön plana atabilirsiniz. Aslında, bunu bilerek ve isteyerek yapacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir tavır ve felsefe benimsemeyi düşünüyorsun. Bir zamandır, kişisel sınırlarını genişletmekle ilgileniyorsun. Yeni bir dinle ilgilenebilirsin, spiritüel olarak taze bir başlangıç yapabilirsin veya kendine yardım etmek için farklı stratejiler geliştirebilirsin. Hayatını analiz edip neden değişim istediğini anlayınca çok şey kazanacaksın. Eski alışkanlıklarından ve negatif tavırlarından kurtul ve kendin için nasıl mucizeler yaratabildiğini gör!Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk işleri yolunda gidiyor, onun varlığı içinize huzur dolduruyor. Ama kızdığınız ve tartıştığınız huyları da yok değil. Endişelenmeyin, her beraberlikte olur bu. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeyin. İş ve özel yaşantınızda sorumluluk almaktan hiç çekinmiyorsunuz. Ama biraz da kendinize dikkat edin! Yakın bir gelecekte para endişeniz kalmayacak. Sağlığınız konusunda vurdum duymaz davranışlarınız, hastalığa yakalanmanıza sebep olabilir

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 40" R
Ay
Oğlak
04° 08' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 37"
Venüs
Koç
29° 03' 28"
Mars
Balık
28° 30' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 24"
Satürn
Balık
16° 26' 07"
Uranüs
Boğa
22° 15' 26"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 11"
Lilith
Başak
23° 09' 46"
True Node
Koç
15° 24' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>