Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Adaletini Gösteriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Yeni ortamlara girmek yeni insanlarla tanışmak için etkili bir yol olabilir. İstediğin ilişkiyi yaşamak için farklı ortamlara girerek kendini ön plana çıkarmak şansının artmasını sağlayacak. Hayal ettiğin ilişkiyi yaşama şansın artabilir.

Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz.

Yarattığınfırsatlarını değerlendirmeye çalışırken zorluklarla karşılaşabilirsin. Bunları aşmak için kendine güvenmeye devam etmek senin için önemli olabilir. Karşılaştığın zorlukları aşmak sana büyük deneyim kazandıracak.

Egzersiz ile ilgili yeni şeyler denemek isteyebilirsin. Kendini gereksiz yere yormamak için daha dikkatli olmalısın. Sağlığınla ilgili önlem almaya çalışırken kendine zarar vermemek senin için önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni üzecek birkaç telefon görüşmesi yapabilirsin. Moralini yüksek tutmak için arkadaşlarının yanında olmasını isteyeceksin. Onların desteği sayesinde kötü zamanları atlatmak mümkün olacak. İlerisi için umutlu olmaya devam etmelisin.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bu hafta uzun bir yolculuk yapabilir ve sevdiğiniz bir kişiyi ziyaret edebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz bu kişiyle yaptığınız görüşme sonucunda beklemediğiniz bir konuya ilişkin olarak bilgiler öğrenebilirsiniz. Bugün planlarınıza devam edip etmemeniz konusunda şüphe duyabilirsiniz. Adım attıkça korkularınızın dağıldığını hissedeceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çıkan anlaşmazlıklara karşı, adaletli kişiliğinle ortamdaki gerginliğin son bulmasında ön ayak olacaksın. Evli bir Yay burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haber ayaklarını yerden kesecek. Hukuki bazı meselelerin takibini yapabilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin aile bireyleriyle önemli kararlar alacaksın.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli planlar yapmak isteyebilirsiniz. Seyahat ya da mesleki görüşmelerle ilgili detayları şekillendirmek önünüzü görmenizi kolaylaştırabilir. Farklı dallardan farklı insanların görüşünü almak düşüncelerinizi revize etmenize yardımcı olabilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Kişisel olarak ani değişiklikler yapabilirsiniz. Karar vermeniz gereken konular sizi sıkıştırabilir. Bazı konuları kabullenmeniz gerekebilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Duygusal konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınıza özen göstermelisiniz.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerekli yerlerde aksiyon alabildiğinizde başarı kaçınılmaz. Süreci değerlendirmek için verimli olabilecek şekilde etrafınızın farkında olmanız da önemli.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

26 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ulaşmayı umduğunuz bir kariyer hedefi şimdi belirsiz görünebilir. Çalışmanızın boşa gidip gitmediğini merak ediyor olabilirsiniz. Bu şekilde düşünmeyin. Perde arkasında henüz bilmediğiniz çok şey oluyor. Bu gelişmeleri duyduğunuzda, hala koşuşturma içinde olduğunuzu bileceksiniz. Bütün gününüzüdüşünerek harcamayın. Rahatlamaya çalışın, yarının hepsinin yoluna girme ihtimali var.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gideceğiniz sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. Unuttuğunuz bazı olaylar yeniden gündeme gelecek.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün içe çekilebilir, duygusal olarak içe kapanmak isteyebilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularında engellerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat. Ani sağlık problemleri gerçekleşebilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızdaki dalgalanmalara gereken önemi vermediğinizi kabul etmelisiniz. Bu alanda konsantrasyonunuzu çok çabuk yitiriyor olmanız sevgilinizi endişelendiriyor. Üzerinizde karabulutlar geziyor. Sizi alt etmek isteyen iki rakibiniz var. Bunlar özellikleçevrenizden olabilirler. Siz dikkatli düşündüğünüzde bunların kim olduğunu anlayacaksınız ve onları kendinizden uzak tutmayı başarabileceksiniz. Fakat önemsemezseniz zarar görmeniz mümkün. Parasal bir haberle ferahlıyorsunuz.

26 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 31" R
Ay
Oğlak
01° 23' 39"
Merkür
Koç
16° 20' 31"
Venüs
Koç
28° 48' 04"
Mars
Balık
28° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 24' 59"
Uranüs
Boğa
22° 14' 44"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 28"
Lilith
Başak
23° 08' 23"
True Node
Koç
15° 25' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>