Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Partnerinle beraber yeni sosyal aktiviteler için gönüllü olmak ilişkinizin ister istemez ilerlemesini sağlayacak. Birbirinizi daha iyi tanıma fırsatı elde edip olası gelecek planlarınızda daha farklı girişimlerde bulunmanız mümkün olacak.

Duygular bugün arkadaşlarınız, aile üyeleri, meslektaşlar veya birlikte çalıştığınız grupların üyeleri de dahil olmak üzere, sizinle ve etrafınızdakilerle birlikte yoğunlaşıyor. Planlar ve projelerle ilgili heyecan ve coşku bulaşıcı olacak ve bu nedenle birlikte başarmayı planladığınız her şeyin sorunsuz bir şekilde çalışması gerekiyor. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz! Evinizi geliştirme planları yapılabilirsiniz ve ufukta gelirinizde bir artış görünüyor.

Yenifırsatlarıyla karşılaştıkça bunları hayata geçirmek için acele etmek gerekebilir. Gerekli araştırmaları yaptıktan sonra işe koyulmak senin için önemli olacak. Programını yaparken daha hızlı olmayı deneyebilirsin.

Egzersiz programını değiştirmek istediğin hareketli hayata ulaşmak için yardımcı olabilir. Arkadaşlarınla beraber grup olarak aktivitelere katılmak da başka bir seçenek olarak kenarda duracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için çok verimli geçebilir. İçinde bulunacağın çalışmalardan tam verim alacağını görmek daha fazla çalışmak için seni motive edecek. Arkadaşlarınla birlikte daha çok zaman geçirmek için hevesli olmakta da fayda var.

21 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşverenler ve diğer önemli kişilerle uğraşırken elde edilmesi zor gibi davranmayın. Yanlış bir izlenim verirseniz, sizi artık umursamadığınızı düşünebilir ve bırakın sizi ödüllendirmeyi, sizi desteklemeye daha az eğilimli olabilirler. Onlara hala oyunda olduğunu göster.

21 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aktif olarak yer aldığın bir topluluğun ya da projenin davetine katılman söz konusu olabilir. Değişiklik sana iyi gelecektir. Aile içerisinde maddi konular ve sorumluluklar gündemde olabilir. Yıkıcı olmak yerine yapıcı davranman önemli olacak. Evli bir Yay burcuysan, ummadığın kişinin yardımı şaşırmana neden olacak.

21 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir haftanın ardından kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelebilir. Bu da kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlayacaktır. Uzun süredir ertelenen konuşmalar bugün yapıldığında çevrenizdeki insanlara karşı bakış açınız ve onların sizinle ilgili düşünceleri değişecektir.

21 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın songününde işinizde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlayacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz önem kazanabilir. Bazı konularda onlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer hedeflerinizde oldukça verimli adımlar atabileceğiniz günlerdesiniz ancak ikili ilişkilerde partnerinizin tavırları adeta sinirlerinizi sınayabilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu dönem hayatınıza bir takım yeniliklerin gelecek bir dönem olabilir, her ne kadar son moda şeyler hakkında deliren bir insan olmasanız da. Geçiçi şeylere karşı çok fazla hevesiniz olmayabilir ama hayatınızdaki modern şeylerin eski alışkanlıklarınıza dayandığını reddedemezsiniz. Bu yüzden sizi gerçekten harekete geçirecek olan şeylerin ne olduğuna bir göz atmalısınız.

21 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Topluluğunuzdaki mevcut güvenliğiniz tehdit edilebilir. Popüler olmayan bir fikriniz olabilir veya görünüşünüz veya durumunuz hakkında yargılanmış hissedebilirsiniz. Grubunuzdan biri bir güç oyunu yapabilir ve sizi küçük veya sessiz hissetmeniz için manipüle etmeye çalışabilir. Fikriniz gerçeğe dayanmıyorsa haklı olabilirler, ancak size öğretmek yerine sizi utandırmak doğru değil. Onlarla bir şeyler konuşmayı ve bir köprü kurmaya çalışmayı düşünün.

21 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Bugün katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz; konuşmalarınız ilgi uyandıracak.

21 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir ve kararsızlıklar yaşanabilir. Sosyal çevrenizle de iletişime geçebilirsiniz, kararlar alabilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda en ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Meslek hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir toplantıda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Para konularında kazançlı olacağınız bu günü değerlendirin. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor

21 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 44' 48" R
Ay
İkizler
13° 13' 21" R
Merkür
Koç
23° 33' 23"
Venüs
Boğa
12° 50' 47"
Mars
Koç
07° 07' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 49"
Satürn
Balık
17° 22' 16"
Uranüs
Boğa
22° 54' 06"
Neptün
Balık
29° 10' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 17"
Lilith
Başak
24° 24' 16"
True Node
Koç
15° 12' 60"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>