Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gözler Üzerinde Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ile ilgili yeni kararlar almaktan çekinmemelisin. Alacağın kararlar sayesinde ileride daha huzurlu olman mümkün olacak. Aldığın kararlar seni şu an üzse de uzun vadede büyük yararını görebilirsin.

İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız

Sürpriz harcamaların karşına çıkması seni şaşırtmasın. Bu harcamaları halletmek için zamanında harekete geçmelisin .Ertelemek ileride daha büyük sorunlar yaşanmasına sebep olabilir. Sorunlarını çözmek için uğraşmaya devam etmelisin.

Duygusal açıdan canlı kalmaya çalışmaya devam etmekte yarar var. Dikkatini başka şeylere yönlendirmek sana ummadığın şekilde iyi gelebilir. Yeni egzersizler denemek kendini iyi hissetmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarıyla konuşmak içinden gelmeyebilir. Tek başına olmak sana daha çok keyif verecek. Yanındaki insanların seni merak etmemesi için arada bir haber etmek mantıklı olacak. Onları boşuna endişelendirmeye gerek yok.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınıza ve aile üyelerinize ne planladığınızı ve nereye gittiğinizi bildirin, ardından onları geziye katılmaya davet edin. Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, diğer insanları planlarınıza dahil ederek bazı ciddi liyakat puanları kazanabileceğiniz anlamına gelir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları çözebilmek için üzerine gitmen gerektiğini sen de biliyorsun. Aile içerisinde çözümlenemeyen konular gündeminde olacak. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, kalbinin kapıları tekrar açılsın isteyebilirsin. Sosyal ortamlara katılımın artarken, gözlerin üzerinde gezindiğini de fark edeceksin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi geliştirmek, yeni ortaklıklar kurmak motivasyonunuzu yükseltiyor. Zira bu sayede hala yapılabilecek bir şeyler olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizden şüphe etmeyin, bu konuda sevdiklerinizin desteğini de alabileceksiniz. Sadece kimi sevdiğinizden emin olduğunuza dikkat etmelisiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca işle ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bürokratik konularda gerilmenize neden olacak şartlar oluşabilir. İşteki sorumluluklarınız artabilir. Günün ikinci yarısında gelecek konuları ön plana çıkabilir. İş hayatınızdaki dikkatli olmanızda fayda var. Zihninizin dağılmasına izin vermemelisiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzmanlık alanınıza girmeyen yeni konulara yönelebilirsiniz. Bu şekilde hem kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilir hem de sosyalleşebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her an bir akıl hocası karşınıza çıkabilir. Cevaplar arıyor olabilirsiniz, hatta muhtemelen onları bulmaktan vazgeçmek üzeresiniz. Neyse ki, tam zamanında bir rehberle yeni bir yol ortaya çıkabilir. Bu kişi veya kaynak, canınızı sıkan sorularınızı yanıtlamak için ihtiyaç duyduğunuz uzmanlığa ve deneyime sahip olabilir ve aynı zamanda aklınızdan hiç geçmemiş yeni sorular da açabilir. Ruhsal ve duygusal olarak seviye atlayabilirsiniz, bu yüzden geri adım atmayın.

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her zaman uğraştığınız işin dışında, henüz somutlaştıramadığınız başka işlere yönelmek istiyorsunuz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabasındasınız. Yeni oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, dikkatli olun.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz ve sosyal çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz. İlişkinizle ilgili de güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyalleşirken çok para harcayabilirsiniz. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın, sizden sakladığı bazı sorunları var. Bu sorunlar maddi veya ailesiyle ilgili olabilir. Onunla bu konuyu gündeme getirmek için konuşmanız gerekli. İş yaşamınızda iddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin kısa bir süre sonra gerçekleşmesine yardımcı olacak. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 45' 10" R
Ay
Yengeç
24° 40' 56" R
Merkür
Koç
26° 49' 03"
Venüs
Boğa
16° 40' 33"
Mars
Koç
09° 30' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 56' 50"
Satürn
Balık
17° 36' 16"
Uranüs
Boğa
23° 04' 58"
Neptün
Balık
29° 15' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 46"
Chiron
Koç
21° 21' 10"
Lilith
Başak
24° 44' 58"
True Node
Koç
14° 57' 03"
Son Güncelleme : 13/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>