Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sezgilerini Dinliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Sosyalleşmek için eline geçen fırsatları iyi değerlendirmelisin. Sana uygun olan insanın nerede ne zaman karşına çıkacağını bilemeyebilirsin. Yeni ortamlara girmek bu konuda şansını yükseltmeni sağlayacak.

Parlaklığınızla göz kamaştırıyorsunuz. İş çevreniz de yakınlarınız da size çok güveniyor. Başarınızda şansın da payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Bu da başarınıza başarı katacak.

İşinle ilgili gelişmeleri kendini geliştirmek için kullanmaya devam etmelisin. Başarısız olduğun konularda kendini geliştirmeye çalışmak bir sonraki girişiminin ister istemez başarılı olmasını sağlayabilir.

Günlük rutinini yeni egzersiz programlarıyla desteklemek senin için daha iyi olacak. Yenilenmene yardımcı olacak yeni egzersiz programları için hevesli olmak daha sağlıklı bir hayatın kapılarını açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının genel ilerleyişi konusunda karamsar olmamalısın. Arkadaşlarının ve sevdiklerinin desteğiyle hayata olumlu bakmaya devam edeceksin. Onların desteği kendini kötü hissetmene izin dahi vermeyebilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğanız gereği açık ve dürüst olabilirsiniz, ancak herkesin sizin gibi olmadığını ve bazı insanların aldatıcı olmaktan gerçekten zevk aldığını kabul etmeniz gerekir. Gezegenler, diğerlerinin bu hafta sonu yaptığı her iddiayı kontrol etmenizi istiyor. Onlara güvenilebilir mi?

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinin fısıltılarını daha çok dinleyeceksin. Şüphelendiğin durumların kuruntu olmadığını fark etmen yakın. İkili ilişkilerdeki değişen dinamikler, çevrenle arandaki bağın zedelenmesine neden olabilir. Kimin hayatında kalıp gitmesi gerektiğini daha net görecek ve buna göre önlem alacaksın.

23 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız görüşmelerin hayatınıza getirileri üzerinde düşünebilirsiniz. Kararlarınızın kalıcı olması için hem gelirinizi hem de psikolojik durumunuzu korumalısınız. Bankalar ve ödemelerle ilgili konularda yeni bir yol haritası hazırlamak ilerleyen günlerde sıkışmanızı önleyecektir.

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda arkadaşlarınızla olmak ve destek görmek güzel olacak. Duygularınızı olumlu kılan fırsatlar var.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjik duruşunuz etrafınızdakilerin de neşelenmesine sebep olabilir. Ne istediğinizden emin olamayacağınız bir günde olduğunuz için karar almamaya çalışın.

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Erteleme, sizi mevcut nihai hedefinizden saptırabilir. Dikkatinizin daha kolay dağıldığını ve diğer insanların veya telefonunuzun tüm zihinsel alanınızı kapladığını ve hedeflerinize yer bırakmadığını görebilirsiniz. Dünya, sizi yapmanız gerekenden uzaklaştıracak birçok dikkat dağıtıcı şeye sahiptir ve tüm gürültüyü bilinçli olarak görmezden gelmek zordur. Kendinizi odaklamak için neler yapabileceğinizi düşünün ve bugünü boş geçirmeyin!

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde adeta aşkı çağırıyorsunuz. En büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız çünkü verilen kararların geri dönüşü zor olabilir. Güneş ve Venüs’ün akrep burcu transiti etkisiyle; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hastaneler, kapalı alanlar, cezaevleriyle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca gizli aşklar yaşanabilir ama yine de dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. 23 Ekimde Satürn S olduğu için; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat ve iletişimde zorluklar yaşanabilir, otoriteyle çatışmalar yaşanabilir. Bu konularda önemli kararlarınızı 24 Ekim tarihi itibariyle vermenizi tavsiye ediyorum.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi kalıcı bir beraberliğe hazırlamak için, karşılıklı kıskançlıklardan kaçınmalısınız. Yeniden umudunuzun yeşerdiği bu birliktelikte, biraz aceleci davranmanız gerekiyor. İş yerinde boş yere kendinizi üzüyor, çevrenizde size bağlı kimseleri de tasalandırıyorsunuz. Bir meseleniz yok, olsa da bunu birlikte çözeceğiniz kimseler de var. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 52" R
Ay
Balık
03° 27' 11"
Merkür
Koç
18° 11' 31"
Venüs
Boğa
04° 22' 16"
Mars
Koç
01° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 48"
Satürn
Balık
16° 48' 46"
Uranüs
Boğa
22° 30' 14"
Neptün
Balık
28° 59' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Başak
23° 38' 29"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>