Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Azimlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla beraber gelecek ile ilgili planlar yapmak isteyebilirsin. Onun da ortak bir gelecek hakkında endişelendiğini görmek beraber hareket etmenizi kolaylaştıracak. Bu konu hakkında partnerinle aynı düşünmek seni mutlu edebilir.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Yeniimkanları ile ilgili çok çeşitli fırsatlar önüne çıkabilir. Senin için en uygun olanı bunların içinden seçip devam etmek sana yarar sağlayacak. İş konusunda büyük gelişme göstermek için seçimini dikkatli yapmalısın.

Alışkanlıkların hakkında değişiklik yapmak senin için zorunlu bir hal alabilir. Mevcut düzenini iyi analiz edip senin için en iyi olacak önlemleri almak isteyeceksin. Bunu yaparken sevdiklerinden yardım istemekte yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile yakını yardımını isteyebilir. Onunla düşündüğünden daha çok zaman geçirebilirsin. Ona yardımcı olmaya çalışmak kendi işlerin hakkında düşünmene ve çözümler üretmene de yardımcı olacak.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat boyunca çok konuşkan olmamaya çalışın. Gezegenler, daha sonraki bir tarihte size karşı kullanıldığını bulabileceğiniz herhangi bir kişisel bilgiyi bırakmanıza izin verirseniz uyarır. Arkadaş olduğunu düşündüğün biri, kılık değiştirmiş bir rakip olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerji dolu ve azimli halin bugün her işin üstesinden gelmende sana yardımcı olacak. Yumuşak ve arkadaş canlısı tarafın bugün senden yardım isteyenarkadaşını geri çevirmeme nedenin olabilir. Tarzında yapacağın değişikler, kimsenin gözünden kaçmayacak. Mide problemlerin bugün artabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadıklarınızın etkisini hala taşıyor olabilirsiniz. Daha hafif ve sakin bir şekilde yol almanız için bu yükten kurtulmalısınız. Ekonomik açıdan da kendinizi toparlayabilmek adına hakkınız olanı istemekten çekinmemelisiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça gayretli ve çaba içerisinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel alanda dikkat çekmeniz, öne çıkmanız zor olmayacak.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişilerin anlayışınıza ihtiyacı olabilir. Bu sebepten bugün ortamın dengesini kuran, güler yüzlü olan, çözüm üreten tarafın siz olması beklenebilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkat çekmek istediğiniz, tutkularınızın güçlü olduğu bir gün olabilir. İçinizden en güzel giysilerinizi giyip sofistike imajınızı vitrinde sergilemek gelebilir. Daima kendinize özgü bir stil anlayışınız olmuştur ve bugün kendinizi ortaya koyma biçiminizle insanların beğenisini toplayabilirsiniz. O eski moda cazibenizi kullanarak flört etmek eğlenceli olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Erteleme, sizi mevcut nihai hedefinizden saptırabilir. Dikkatinizin daha kolay dağıldığını ve diğer insanların veya telefonunuzun tüm zihinsel alanınızı kapladığını ve hedeflerinize yer bırakmadığını görebilirsiniz. Dünya, sizi yapmanız gerekenden uzaklaştıracak birçok dikkat dağıtıcı şeye sahiptir ve tüm gürültüyü bilinçli olarak görmezden gelmek zordur. Kendinizi odaklamak için neler yapabileceğinizi düşünün ve bugünü boş geçirmeyin!

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Dinlenmelisiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?Eşim beni aldatıyor mu?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için adım atmayı denemelisiniz. İlk adımı karşı taraftan beklerseniz, gecikebilir. Biraz düşünürseniz, ilk hareketin size düştüğünü anlayacaksınız. İş ortağınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle, çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu bu aralar fikirlerinizi kabul ettirme konusunda iddiacı olmaktan sakının. Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için gün içinde dinlenmeyi ihmal etmeyin

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 59' 18" R
Ay
İkizler
16° 41' 47" R
Merkür
Koç
23° 48' 03"
Venüs
Boğa
13° 09' 15"
Mars
Koç
07° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 21"
Satürn
Balık
17° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 54' 59"
Neptün
Balık
29° 11' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 05"
Lilith
Başak
24° 25' 56"
True Node
Koç
15° 11' 38"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>