Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hayatın Dönüşüyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla daha çok zaman geçirmek için yeni fırsatlar yaratabilirsin. Onunla birlikte geçirdiğin zamanın değerli olması sana bağlı olacak. Birlikte geçireceğiniz her dakikayı değerli kılmaya çalışmak ilişkinizin geleceğini olumlu etkileyecek.

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Maddi konularla ilgili durumlarda kararsız kalmamaya çalışmak önemli olacak. Alınması gereken kararları ertelemek yerine bir yönde ilerlemek senin için daha iyi olabilir. Sistemini çalıştırmak işlerinin bir şekilde ilerlemesini sağlayacak.

Duygusal açıdan yorgun hissetmemek için daha dikkatli olmalısın. Eline geçen fırsatları dinlenmek için değerlendirmek sana iyi gelecek. Hafif yiyecekler tercih etmek, hedefine ulaşmakta sana yardım edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenin sana destek olmak için istekli olduğunu far edebilirsin. Onların desteğiyle beraber zorlukları aşmak daha mümkün olacak. Bu insanlarla arandaki ilişkiyi korumak için daha çok özen göstermeye devam etmelisin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün kariyer veanlamında yeni fırsatların karşınıza çıktığı bir gün olacak. Ulaşmayı umduğunuz bir kariyer hedefine doğru emin adımlarla gittiğinizi görecek ve çalışmalarınızın boşa gitmediğini anlayarak mutlu olacaksınız. Bütün gününüzüve kariyer odaklı düşüncelerle harcamayın. Kendinize mutlaka zaman ayırın.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantını dönüştürmeye karar verebilirsin. Bazı adımlar çıkmaz yola sürüklendiğini hissettirse de çabalarının sonunda rahatlığa kavuşacaksın. Rutin işlerden arınıp, biraz da dağınık kalmasını tercih edebilirsin. Sosyal hayatını renklendirecek kişilerle iletişimini sıklaştırıyorsun.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların sizinle ilgili fikirlerini öğrenebilirsiniz. Öğrendikleriniz hoşunuza gitmediğinde motivasyonunuzu düşürmek yerine bu durumu nasıl değiştireceğinize kafa yormalısınız. Fikirlerinizi ve ekonomik gücünüzü doğru yöne çevirmek, bugün kendinize yapacağınız en büyük iyilik olabilir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok size keyif veren uğraşlara yönelmeniz mümkün. Para harcama eğilimindesiniz. Özellikle abur cuburda aşırıya kaçmamaya dikkat edin. İlişkinizde kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz, bu nedenle aşkta dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Maddi birikimlerinizi daha dengeli şekilde kullanmaya bakın. Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde odağınızda şüphecilik ve merak olabilir. Öğrenmeyi çok sevseniz de yine de fazla irdelemek size pozitif sonuç getirmeyebilir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sanatsal ilham düzeyiniz çok yüksek. Rüyalar ya da meditasyon, sizin için bazı ruhsal kavrayışlar ve keşifler getirmiş olabilir - ve hayaliniz ya da meditatif durumunuzdan çıktıktan sonra onları hemen unutmuş olabilirsiniz. Bu sizin için çok sinir bozucu olabilir! Sadece kaçakları hatırlasanız bile onları yazmayı deneyin. Bu onları tekrar hatırlamanızda yardımcı olacaktır. Yine de onları kaydetmek isteyeceksiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni maceralar sizin ve arkadaşlarınızın kalp atışlarını zorluyor olabilir. Bir grup olarak öğle yemeği yemeyi veya daha rutin bir deneyim yaşamayı planlamış olabilirsiniz, ancak toplantıda hepiniz gününüzde daha heyecan verici bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Birisi, herkesin düşündürücü bir sanat sergisi veya büyüleyici bir film gibi taze ve yenilikçi bir şey deneyimleyebileceği yerel bir mekana kısa bir gezi önerebilir. Bu biraz kafa dağıtmak ve kendinize gelmek için iyi bir fırsat olabilir!

24 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünceleriniz paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı bir şekilde eğilmeniz, sizi farklı yapabilir. Haberleşme konusunda ketum davranmanız, sizin için önemli açılımlara neden olacak.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla beraber seyahat edebilirsiniz. Sosyal çevrenizle uzlaşma da sağlayabilirsiniz. Otorite, öğretmenlerle anlaşabilirsiniz. Eğitim ve seyahatle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Finans, maddi kaynaklarla ilgili ise kadınlara dikkat etmelisiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde herhangi bir sorun görünmüyor. Gereksiz kıskançlıkları tadında bıraktığınızda, beraberliğiniz güvenli bir şekilde ilerleyecek. İş yerinde çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli. Takıntılarınızla tartışma çıkartabilir, ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde netice alabilirsiniz. Para ve hesap işlerinde çok dikkatli olmanız gereken bir gün. Sabırlı olmayı başarabilirseniz, parasal konularla ilgili sıkıntılarınız yok oluyor.

24 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 28" R
Ay
Oğlak
00° 28' 52"
Merkür
Koç
16° 19' 32"
Venüs
Koç
28° 42' 56"
Mars
Balık
28° 17' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 31"
Satürn
Balık
16° 24' 37"
Uranüs
Boğa
22° 14' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 14"
Lilith
Başak
23° 07' 55"
True Node
Koç
15° 25' 38"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>