Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hayata Uyumlanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Partnerinle daha çok zaman geçirmek için yaratıcı olmak gerekecek. Kendi imkanlarınızla sosyal aktiviteler yaratıp masrafları aza indirmeyi deneyeceksiniz. Bu hareketiniz gelecek planlarınız için de önemli olacak.

Zamanının akıcılığına karşın sizin dayanma gücünüz ve kendinize olan inancınız yaptığınız işleri sıkıntılı bile olsa başarıyla sonlandırmanızı sağlayabilir. Hakkınız üzere beklediğiniz övgüleri alacaksınız ve daha motive hissedeceksiniz.

Gereksiz harcamalardan uzak durmak şimdilik daha yararlı olacak. Harcamalarını kontrol altına almak günü daha rahat geçirmene yardım edecek. Arkadaşlarından alacağın yardım sayesinde gereksiz harcamalardan uzak durmak mümkün olabilir.

Uzun yürüyüşler yapmak sana iyi gelecek. Dikkatini istediğin şeye yönlendirmek için odaklanma konusunda yardım alabilirsin. Arkadaşlarınla vakit geçirmek kafanı boşaltıp işine daha iyi odaklanmana yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulunduğun yeri değiştirmek, kısa da olsa gezilere çıkmak senin için mümkün olabilir. Arkadaşlarınla beraber yeni gezi planları yapmak seni mutlu edecek. Küçük değişikliklerden mutlu olmak sana iyi gelebilir.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bu hafta uzun bir yolculuk yapabilir ve sevdiğiniz bir kişiyi ziyaret edebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz bu kişiyle yaptığınız görüşme sonucunda beklemediğiniz bir konuya ilişkin olarak bilgiler öğrenebilirsiniz. Bugün planlarınıza devam edip etmemeniz konusunda şüphe duyabilirsiniz. Adım attıkça korkularınızın dağıldığını hissedeceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Su burcunda Güneş tutulması meydana gelirken, hayatla uyumu yeniden yakalayacaksın. Çalıştığın ortamda politik davrananların gerçek planlarını öğreneceksin. Emeklerini çeşitli yatırım yollarıyla pekiştirmek için harekete geçeceksin. Sosyal medya hesaplarınla arana mesafe koyabilirsin.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yansıtmakla ilgili bazı kaygılarınız olabilir. Çevrenize umursamaz ya da bazı değerleri önemsemiyor gibi bir algı bırakmak, sizinle ilgili beklentileri de olumsuz etkileyebilir. Hayatla ve insanlarla aranıza duvar örmekten vazgeçmelisiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konularda netleşmeyen süreçler içinde olabilirsiniz. Güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. İlişkilerinizde sakin olmaya özne gösterin. İşlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kendinizi endişeli hissedeceğiniz durumlar yaşanabilir. Kendinizle kalmak ve bazı sorgulamaları yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi göstermek zor olabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediklerinizde ufakta olsa başarılar elde edebilirsiniz. Nasıl verimli olabilirim sorusu sizi istediğiniz ve hak ettiğiniz başarıya götürecek.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün size bekliyor. Karşınızdaki kişiyi anlamak için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aynı anda pek çok işin üstesinden gelebilecek enerjiniz olabilir.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuz yükselişte gibi görünse de, genel olarak para ve yaşam konusunda hala karamsar ve kayıtsız hissediyor olabilirsiniz. Aşırı harcama yaparak, yiyecek ve içeceklere aşırı düşkünlük veya her ikisini birden yaparak hoşnutsuzluğunuzu yatıştırmak isteyebilirsiniz. Bu hissin sizi alt etmesine izin vermeyin. Mümkünse birkaç arkadaşınızla bir araya gelin ve iyi vakit geçirin. Aşırıya kaçmadan kendinizi biraz şımartın!

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularında girişimciliğinizi akıllıca kullanmak istiyorsunuz fakat yeniliklere karşı çekimser davranışlar içindesiniz. Bugün, inatçı tavırlarınızla bazı çevreleri karşınıza alabilirsiniz. Güvensizlikten nefret ediyorsunuz.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; 25 Ekim Güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Sağlık, hastaneler, ameliyathaneler, cezaevleri, psikolojik konularla ilgili krizsel bir döneme girebilirsiniz. Bundan dolayı dikkatli olmanızı ve özellikle psikolojinizle ilgili kendinizi iyileştirecek yardımlar almaktan çekinmemenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca para konusunda ciddi dönüşümler yaşayabilirsiniz aman dikkat bu zamana kadar maddi açıdan tedbirlerinizi almalısınız.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. Yeni birteklifi alma olasılığınız bu dönemde çok yüksek. Yanlış adımlar atmaya müsait olduğunuz bu zaman diliminde harekete geçmeden önce çok iyi düşünmelisiniz. Para konularında talih genellikle sizden yana. Spor yapmamak sizi hamlaştırdı

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 43" R
Ay
Oğlak
05° 03' 26"
Merkür
Koç
16° 24' 42"
Venüs
Koç
29° 08' 36"
Mars
Balık
28° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 22"
Satürn
Balık
16° 26' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 25"
Lilith
Başak
23° 10' 14"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>