Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kaprisi Yönetiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla her zamankinden daha çok şey paylaşmak için istekli olabilirsin. Birlikte daha çok zaman geçirmek için şartların olgunlaşması seni mutlu edecek. Günün sonunda ilişkinizin istediğin gibi derinleştiğini görmek seni mutlu edebilir.

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz.

Yenifırsatları karşına çıktıkça sevinmek en doğal hakkın olacak. Senin için en uygun olanını belirleme fırsatının olması ister istemez şanslı olduğunu düşünmene sebep olabilir. Değerlendirmeni iyi yapmaya özen göstermelisin.

Ailenle ya da arkadaşlarınla bir arada olmak kendini şanslı hissetmeni sağlayabilir. Onların varlığı sana huzur verecek ve bu huzur sayesinde kendini hiç olmadığın kadar sağlıklı hissedeceksin. Fırsat buldukça yürüyüşler yapmayı ihmal etmemeye özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla konuşurken daha dikkatli olmaya özen göstermelisin. Konuşurken buyurgan tavırdan uzak durmak senin için bir çok kapının açılmasına fırsat verecek. Karşındakinin halinden anlamaya çalışarak hareket etmek sana sürekli değer kazandıracak.

27 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünyanın dertlerini omuzlarına almak zorunda değilsin. Tanıdığınız biri değerli bir şeyi her kırdığında, kendi kalbi bile olsa, parçaları toplamanız gerekmez. Diğerlerine sert ve hızlı olmaları gerektiğini bildirin.

27 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını paylaşmadığın sürece huzursuz ve kaprisli olabiliyorsun. Bugün kesin çözüm bekleyen işlerini halletmen yüklerini hafifletecektir. Sanatsal zevklerin tarzına da yansıyor, etkinlikleri takip etmek için biraz sosyal medyada araştırma yapmak isteyebilirsin.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentileriniz gerçek olabilir. Çalışmalarınızı paylaşmak ve ekip işlerine öncelik vermek bu durumu hızlandırabilir. Gereksiz detaylar yerine asıl konuya ve işe odaklanmaya devam etmelisiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Önem verdiğiniz işlerinizi önceliğinize koyabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda yeniden harekete geçmek için fırsat kollayabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Toparlamak istediğiniz mevzular için uygun bir gün. Gün içinde düşüncelerine değer verdiğiniz kişilerle görüşebilirsiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun vadede gerçekleştirebileceğiniz şeyler için emek harcamanızın gerekmesi sıkılgan doğanıza tezat. Başarılarınız kendi kendinizi tatmin edecek.

27 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

27 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ufkunuzda bir yalnızlık dönemi olabilir. Normalde kendi başınıza çok fazla zaman harcamayabilirsiniz, ancak şimdilik, sakince kendi kendinize düşünmek veya kendi başınıza bir hobinin tadını çıkarmak için biraz zaman harcamanız muhtemeldir. Diğer insanlar size sahip olduğunuz kadarını sunamayabilir. göstermek için bu zamanı kullanın.

27 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin. Değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmek istemiyorsanız, temkinli davranmalısınız.

27 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Çevrenize karşı daha duyarlı olabilirsiniz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Tatil, eğlence, hobi, çocuklarla ilgili de güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Ayrıca ticarette de dikkatli olmalısınız.

27 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi çok sevmenize rağmen, kendinizi ifade etmekte başarısızsınız. Bu da aranızda zaman zaman gerginliklere sebep oluyor. Bu konuyla ilgili bugün bir görüşme yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerdehayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız yeni fırsatların kapısını açacak. Bazı gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

27 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 53' 44" R
Ay
Yay
20° 41' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
27° 47' 28"
Mars
Balık
27° 42' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 03"
Satürn
Balık
16° 20' 32"
Uranüs
Boğa
22° 11' 56"
Neptün
Balık
28° 49' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 40"
Lilith
Başak
23° 02' 56"
True Node
Koç
15° 28' 04"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>