Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Yeniden Tanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bir ilişki yaşamaman ileride olmayacağı anlamına gelmez. Sosyalleşmeye devam etmek yeni fırsatlar yaratmak konusunda sana yardımcı olacak. Yeni insanlarla tanışmaya devam edip ilişki için ihtimalleri artırmaya devam etmelisin.

İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi.

Yeni birile ilgili önünde fırsatlar belirecek. Gereken araştırmayı yapıp doğru adımları atmak sana büyük fayda sağlayacak. Programını hazırlarken her ihtimali göz önünde tutmak olası sorunların önüne geçebilir.

Kendini kapalı alana hapsetmemeye özen göstermelisin. Fırsat buldukça dışarı çıkmak sana iyi gelecek. Havaların seni kötü etkilememesine de dikkat etmelisin. Atıştırmalıkları abartmamak sindirim konusunda rahat etmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında büyük değişiklikler yapmak konusunda adımlar atman gerekebilir. Uzun zaman önce planlanmış bir gezi için şimdi harekete geçmen gerekecek. Alıştığın ortamı terk etmek sana zor gelebilir ama sonuçlar senin için faydalı olacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün “Ben kimim?” gibi büyük sorularla ilgileneceksiniz. Ve “Hayatımla ne yapmalıyım?” Zihninizi susturun ve iç sesinizin size söylediklerini dinleyin. Gerçekten önemli olan cevaplar zaten içeride.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars, hava burcunda yavaşlıyor. Geçirdiğin değişime sen bile inanmakta güçlük çekeceksin. Uzaktan yürüttüğün bir ilişkin varsa bazı anlarda birbirinizin yanında olamamak can sıkıcı olabilir, aranızdaki bağa zarar vermeden çözüm üretmeniz gerekebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi ilgilendiren konularda gerekortamı gerekse sosyal ortamlarda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Gözünüzü daha fazlasına dikmek yerine elinizdeki verileri ve işleri daha iyi hale getirmeye çalışmalısınız. İyi bir çalışma planı hem dinlenip daha iyi hareket etmenizi hem de istediğiniz sonuçları almanızı sağlayacaktır.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken şahsi konulara ve ailevi işlere daha hassas yaklaşabilirsiniz. Mizacınız daha dalgalı ve değişken de olabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen kandırılmak size ağır gelebilir. İnsanların açık ve dürüst olmasını istiyor ve altyazılı konuşmaları sevmiyorsunuz. Etrafınızda olan biri şu anda tam anlamıyla dürüst olmayabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor. Fakat bu davranışları üzücü olabilir. Hemen olumsuz düşünmeyin. Size doğru gelmeyen her şeyle yüzleşin ve ilişkinizde açık iletişimin önemini vurgulayın.Eski sevgilim geri dönecek mi?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrene karşı aşırı hassas olman mümkün. Etrafındaki olayların seni duygusal olarak etkilemesine izin vermemelisin. Vereceğin kararların etkilenmesi senikonusunda engelleyebilir. Mümkün olduğunca mantıklı kalmaya çalışmak senin için iyi olacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünce süreciniz şu anda her yerde olabilir. Son zamanlarda hayat sizi normalden daha fazla zorluyor olabilir ve bu fazla düşünmek sizi tüketiyor olabilir. Muhtemelen, son zamanlarda hissettiğiniz yalnızlık duyguları bu enerji eksikliğinin kaynağıdır. Sorunlarınız hakkında gerçekten konuşmazken zihinsel enerjinizin zannettiğinizden daha fazla tükeniyor olabilir. Beyninizi dinlendirmek veya dinleyecek birine açılmak için birkaç saat ayırmak zihinsel pilinizi yenilemenize yardımcı olabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi sosyal ilişkilerinize çok güzel yansıtabiliyorsunuz ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Bazı olaylara kırabilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Partnerle ya da ortakla fikir çatışmaları yaşanabilir. Aile ve ev konularında hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; para, maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. İş hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; içsel konuşmalarınız artabilir. Arkanızdan dönen dolaplar gün yüzüne çıkabilir. Ayrıca psikolojik olarak zorlanabilirsiniz, hastaneler, kapalı alanlar, cezaevleri konuları gündeminize gelebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin çekiciliğine duyduğunuz hayranlığı kıskanıyorsunuz. Bu, kendinizle hesaplaşmanız gereken bir sorun olarak karşınıza çıkabilir. İş konusunda daha kararlı gözükmek zorundasınız. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görüntü vermenizin beklenmesi çok doğal. Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız faydalı olacak. Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini hiçbir zaman unutmayın. Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıktı. Ama bu sizi pek rahatlatmadı.

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 09' 52" R
Ay
Başak
13° 43' 09"
Merkür
Koç
17° 21' 41"
Venüs
Koç
18° 00' 27"
Mars
Balık
21° 34' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 15"
Satürn
Balık
15° 35' 24"
Uranüs
Boğa
21° 45' 21"
Neptün
Balık
28° 34' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 10"
Lilith
Başak
22° 10' 07"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:02

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>