Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Temkinlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle anlaşmazlıklar yaşaman olası. Bu kişinin kendi kafasında kurduğu bir şey olabilir veya kendi sıkıntısını yaşamak isteyebilir. Bir şeyleri zorlamadan kendi haline bırakmak şu an için daha iyi ve mantıklı olabilir senin için.

Yetkilerini kullanarak sizinle sürtüşen biri,hayatınızı sorunlu yaşamanıza neden oluyor. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışmaya karar verebilirsiniz.

Maddi konularda bazı fikir ayrılıkları gündeme gelebilir bugün. Çevrendeki insanlarla senin önceliklerin tam olarak uyuşmayabilir. Bu durumla başa çıkabilmek adına ölçülü hareket etmen beklenebilir. Yine de senin kendi ihtiyaçlarını önde görmen gerekecek.

Bugün sağlık açısından kendini kuvvetlendirmek adına neleri değiştirebilirsin, buna bakman gerekecek. Daha sağlıklı bir günlük rutin için nelere odaklanman gerektiğine bakabilirsin. Vitamin takviyeleri ve esneme hareketleri sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün sonunda aynaya baktığında göreceğin kişi sensin. O yüzden başkasının fikrine göre hareket ederek bir özgünlük beklememelisin. İçine sinmeyen hiçbir şeye evet dememek ve kendi istediğin biçimde bir şeyleri şekillendirmen çok daha önemli olabilir. Bugün bunu kendine hatırlatman gerekecek.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, günün sonunda aynaya bakması ve kim olduğunu bilmesi gereken kişi sizlersiniz. Kötü bir gün geçirdiğinizde ya da bir hata yaptığınızı hissettiğinizde mutlaka bunu kendinize hatırlatın. Sevdiğiniz kişilerle birlikte zaman geçirmek için harika bir gün. Bu fırsatı değerlendirmeyi unutmayın.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Kasım ayının ilk günü. Gök kubbede devam eden Mars Retrosu, özüne dönmene yardımcı olacak. Geçmişte yaptığın hatalardan ders çıkardığını da fark etmeye başlıyorsun. Emin olmadığın konularda acele etmeyecek ve temkinli davranacaksın. Eğer kendi işinin sahibi olan bir Yay burcuysan, çalışanlarının arasındaki anlaşmazlıklar sana kadar ulaşabilir.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel olarak yorgun ve durgun olabilirsiniz. Gizli konuların ortaya çıkması sizi artık yeni bir tutum sergilemeye itebilir. Bazı söylentileri duymamakta fayda var.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kurduğunuz iletişimler tüm gününüzü etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki olaylardan büyük ölçüde etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bolca yazışma ve konuşma olduğu halde beklediğiniz işlerden sonuç almanız zor olabilir. Sabah saatlerindeki verimli zamanları, ilerleyen saatlerde bulamayabilirsiniz. İmzalamanız gereken sözleşmelere özen göstermelisiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli birtutumu sergileyebilmek için dikkatli olmalısınız. Sezgileriniz ile etrafınızdaki doğru yanlışı ayırt edebilmek için kendinize zaman tanımalısınız.

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çok farklı olaylarla karşılaşabilirsin. Önüne çıkacak engelleri aşmak için yaratıcı olman gerekebilir. Bu sayede yeni yeteneklerini keşfetmen mümkün olacak. Bu yeteneğini geliştirmek için girişimlerde bulunmak yararına olacak.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir risk, umduğunuz şekilde karşılığını vermeyebilir. Bu kumarı çoktan oynamış ve başardığınızı düşünmüş olsanız bile, sonuçlar yine de sizi mutsuz edebilir. Özellikle konunu finansal bir yanı da varsa bu, benlik saygınızı da etkileyebilir ancak endişelenmeyin. Hayatın inişli çıkışlı bir yol olduğunu hatırlayın ve şimdi yaşadığınız şeyden çıkarmanız gereken dersi almaya bakın.

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırmacı yönlerinizi geçmiş bilgilerinizle birleştirerek, iyi bir sentez oluşturabilirsiniz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş oturuyor. İnce hesaplar ve planlar içindesiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yakın çevre ve kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. İletişimde yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Psikolojinize ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten ilişkinizin etkisinden kurtulmalı, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünmeniz, dostlarınızı size karşı belli bir hassasiyet göstermek durumunda bırakıyor. İş ilişkilerinizde bazı insanlara artık katlanamıyorsunuz. Bu işi küskünlük boyutuna vardırmayın. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir. Maddi sorunlar yüzünden, bazı ödemelerinizi ertelemeniz mümkün. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli olun.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 52' 17" R
Ay
Aslan
03° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 18' 11"
Venüs
Koç
13° 51' 02"
Mars
Balık
18° 58' 03"
Jüpiter
Boğa
20° 45' 13"
Satürn
Balık
15° 15' 10"
Uranüs
Boğa
21° 34' 21"
Neptün
Balık
28° 27' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
19° 51' 19"
Lilith
Başak
21° 47' 41"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 16/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>