Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Belli Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Mevcut ilişkinin gidişatında seni mutlu etmeyen şeyleri çözmek için istekli olmalısın. Sorunların ortadan kalkması ancak bu şekilde mümkün olabilir. Partnerinle konuşmaktan çekinmemek ilişkinin geleceğinin daha iyi olmasına yardımı büyük olacak.

İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir. Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız.

Beklenmedik masraflara karşı daha dikkatli olmakta yarar var. Hesapta olmayan harcamaların maddi düzenini derinden etkilememesi için daha dikkatli olabilirsin. Gereksiz harcamaları en aza indirerek sıkıntılarla başa çıkmak mümkün olacak.

İnsanlarla iç içe olmak sana keyif verecek. Yeni aktiviteler içinde bulunmak sana günü kalanını keyifli geçirmek için güzel fırsatlar yaratabilir. Hareketli olmaktan korkmamalısın. Yemekte aşırıya kaçmamak sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlanan görüşmelere zamanında katılmak senin için önemli olabilir. Dakik olmaya devam ettiğin sürece kendini işine daha iyi verebileceksin. Karşıdaki insanın da senin kadar titiz olmasını istemek en doğal hakkın olacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegenlere göre şu anda bir irade savaşı var ve bu kaybetmeyi göze alamayacağınız bir savaş. Önümüzdeki 24 saat boyunca sadece düşmanlarınıza karşı değil, aynı zamanda kendi zayıf yönlerinize karşı da acımasız olun. Ne pahasına olursa olsun kazanın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yay burcuysan, yaşam alanın ve kendinle ilgili yapacağın değişiklikler, ilişkini ve ruhunu tazeleyecek. Gün içerisinde yeni ortamlarda boy gösterebilirsin. Burada tanışacağın kişilerle kuracağın güçlü iletişim sayesinde birteklifi alabilirsin. Eğer kronik rahatsızlığı olan bir Yay burcuysan, sağlığına daha fazla dikkat edeceksin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumlara adapte olurken kendi değerlerinizden feragat ettiğinizi düşünmemelisiniz. Kimin ve neyin etkisinde kalacağınızı siz seçin. Hayatı yaşama biçiminiz en büyük ilham kaynağınız ve yol göstericinizdir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklar konularında sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri daha rahat geçecektir. Kendinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yaşanacak belirgin değişimler keyfinizi epey yerine getirecek. Daha verimli ve daha güzel bir yaşama geçiş yapabileceksiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunlarınla yüzleşmekten kaçmamalısın. Onları olduğu gibi kabul etmek çözüm üretmeni kolaylaştıracak. Sorunlarının ne olduğunu bilirsen onlarla baş etmek için daha etkili yollar bulabilirsin. Güzel günlerin yaklaştığını bilmek sana güç verecek.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genellikle başkalarıyla paylaşmadığınız bir şeyden gizlice gurur duyabilirsiniz. Yine de açılmak endişeye neden olabilir, çünkü muhtemelen bu bilgiyi neden ilk başta kendinize sakladığınızı hala hatırlıyorsunuzdur. Belki de paylaşım, ya hep ya hiç türünden bir durum olmak zorunda değildir, hikâyeye hangi ayrıntıları ekleyeceğinizi ve hangi kişileri anlatacağınızı dikkatlice seçebilirsiniz. Anlatıyı kontrol etmenize izin verirseniz, güvenle ilerleyebilmeniz daha iyi olur!

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz. Partnerinizin değişik fikirleri, sizin için farklı bir pota oluşturuyor. Onunlabirliği yapmanız lehinize gelişebilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aile ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca eviniz ve ailenizi etkileyen güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gizli aşklar gündeminizde olabilir ama bu süreç kasım ayı sonundan sonra netliğe kavuşabilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hata yapmaya ve dağılmaya çok eğilimli olduğunuz bir gün. Bu günlerde işleriniz yolunda gitmeyebilir. Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız. Hemen umutsuzluğa da kapılmayın, sabırlı olun. Unutmamalısınız ki hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu olmuştur. Maddi anlamda girişimlerde bulunurken, olayları kısa vadede ele almamanız yararınıza olacak. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız.

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 52" R
Ay
Başak
07° 28' 28"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Koç
17° 21' 17"
Mars
Balık
21° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 00"
Satürn
Balık
15° 32' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 37"
Neptün
Balık
28° 33' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 18"
Lilith
Başak
22° 06' 36"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>