Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Beklenmedik Durumlara Hazırlıklı Olmalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Yeni bir insanla tanışmak düşündüğünden zor olabilir. İnsanlar hakkındaki ön yargılarını bir kenara bırakmak senin için zor olsa da yeni bir ilişki için gerekli olabilir. Mükemmeliyetçi davranmak yerine anın tadını çıkarmak daha iyi olacak.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

ortak çalışmalarda yapılacakbölümüne daha çok dikkat etmelisin. Herkesin sorumluluğunun aynı olduğunu görmek içinin rahat etmesini sağlayabilir. Bu sayedeile ilgili daha üretken bir durumda olacaksın.

İçinde bulunacağın ortam hareketli olman için seni cesaretlendirebilir. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmeye ve gezi imkanlarını ertelememeye özen göstermelisin. Gün boyunca bol su içmek kendini iyi hissetmene yardım edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığın insanlarla yapacağın konuşmalarda daha alçak gönüllü olman gerekebilir. Kendini ön plana çıkarmak yerine elindeki işi halletmek için karşındakini razı etmek şimdilik daha makul bir seçenek olacak.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun zaman önce çözüldüğünü düşündüğünüz bir şeyin hala sorunlara neden olduğunu anladığınız an, tüm zamanınızı ve enerjinizi, bunun bir kez ve herkes için ele alındığından emin olmaya yönlendirmeniz gerekir. Bunu bu hafta sonu önceliğiniz yapın.

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sempatik tavırlarınla dikkat çekiyorsun. Konuşkan, organize eden yapın bugün başarılı olmanı sağlıyor. Bugün beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsin. Daha önce temellerini attığın işlerin geri dönüşü ile birlikte planlarına yeniden yön verebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişi kalbinin kapılarını açabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde bazı stresli konuşmalar gerçekleşebilir. Bazı olayların faturasını karşı tarafa kesmek isteyebilirsiniz. Ancak geçici ve belirsiz etkileri, saklanan gerçek sebeplerden ayırmayı da başarmalısınız. Fark etmeye başlıyorsunuz.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha fazla göstermek istediğiniz bir gündesiniz. Hayatın keyifli yönlerine zaman ayırabilirsiniz. Aşkta da hareketlilik var.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var. Seyahate çıkmayı düşünebilirsiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm gün sana ait, kendinle gurur duyabilirsin. Bir süredir yaratıcı bir proje hakkında çalışmak için odaklanmaya çalışıyorduysan, bugün çok kolay olacak. Sana yakın olan insanlar neyi başarmaya çalıştığın konusunda seninle oldukça ilgilecekler ve bu amaca ulaşman için ihtiyacın olan arayı sana verecekler. Bugün senin için oldukça tatmin edici bir gün!

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Halkın gözü, mevcut hobileriniz konusunda kaba olabilir. Özellikle skandal yaratacak bir şey yapmayı planlamıyor olsanız bile, diğerlerinin gizlendiğine dair gizli bir his olabilir. İyi vakit geçirdiğiniz için sizi sert bir şekilde yargılamak üzere bekliyor olabilirler. Bununla birlikte, işte veya evde, üretken olduktan sonra dört gözle bekleyecek özel bir şeye sahip olmak, sizi sorumluluklarınızı normalden daha verimli bir şekilde yerine getirmeye motive edebilir. Harika birçıkarabilirsiniz ve başka kimsenin nedenini tam olarak bilmesine gerek yok!

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki gerilim, gizli çatışmalara neden olabilir. Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, çocuk, tatil, hobi, eğlence konuları gündeminize gelebilir. Partnerle daha çok iletişime geçebilirsiniz. Eski aşklar karşınıza çıkabilir, onlardan haber alabilirsiniz. Seyahat, eğitimde fırsatlar sizinle. Eğitmenseniz önemli gelişmeler var.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız ufak, tefek problemleri aşmanız zor gibi. Birikmiş sorunlar, yeni tartışmalarla yeniden karşınıza çıkabilir. Alacağınız tepki, sizi yönlendirecek. Boş yere umudunuzu sürdürmeyin. Mesleğinizde artık yeni hedefler ve riskler seçip, takip etme zamanı geldi. Karşınıza çıkan bütün ihtimaller arasından iyi bir seçim yapmalı ve bunu izlemeyi hedef haline getirmelisiniz. Maddi bakımdan rahatlamak için bir süre daha beklemeniz gerekli. Omuz ağrılarınızı önemseyin.

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 26' 17" R
Ay
Başak
04° 56' 21"
Merkür
Koç
17° 43' 42"
Venüs
Koç
17° 05' 24"
Mars
Balık
21° 00' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 04"
Satürn
Balık
15° 30' 59"
Uranüs
Boğa
21° 42' 55"
Neptün
Balık
28° 32' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 33"
Lilith
Başak
22° 05' 10"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:11

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>