Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Algıların Açılıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla beraber gelecek ile ilgili planlar yapmak isteyeceksin. Hayatınıza daha çok yenilik ve heyecan katmak için daha çok bir araya gelebilirsiniz. Gelecek için farklı planlar yapmak ve bunları gerçekleştirmeye çalışmak sizi meşgul edecek.

Önümüzdeki günlerde işyeri sorunlarınızı dile getireceğiniz bir zemin bulabilirsiniz. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkilemeye devam ediyor.

Karşına çıkanfırsatları hakkında daha girişken davranmak yeniimkanları yaratmakta sana yardımcı olacak. Senin için en makul olan fırsatı değerlendirmeye çalışmaktan çekinmemelisin.

Hareketsiz kalmamak için daha dikkatli olmalısın. Egzersiz konusunda açık fikirli olmak hareket konusunda istediğin imkanların oluşmasına imkan verecek. Ağır yiyeceklerden uzak durmak bünyende gözle görülür bir değişme yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir ayrı olduğun bir arkadaşınla tekrar bir araya gelme ihtimalin olacak. Onunla yapacağın görüşme sayesinde geleceğin ile ilgili yeni bir yol çizmek isteyebilirsin. Bu yolda yürümek farklı hedeflere varmana yardımcı olacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olayları bugün perspektif içinde tutun ve çoğu insanla karşılaştırıldığında hayatın kazananlarından biri olduğunuz gerçeğini gözden kaçırmayın. Kendi başına olabileceğin bir yer ve zaman bul ve şükretmen gereken birçok şeyi düşün.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli konuşmaları erteleyip, duygu dünyana daha çok hitap eden insanlarla günü geçirmek isteyeceksin. Sosyal hayatında olayların ve sözlerin ardındaki anlamları görme konusunda algıların açılıyor. Yurt dışı ile ilgili konuları iyi değerlendirmeli ve üçüncü kişilerin seni vazgeçirme çabalarına kayıtsız kalmalısın.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Bu yüzden de bir süre sessizlik kararı alabilirsiniz. Bunu bir çeşitler inziva gibi düşünmek, çevreden gelen haberlere ve aslı olmayan bilgilere karşı da korunmanız demektir. İçinizde halletmeniz gereken konuları daha detaylı bir şekilde düşünebilirsiniz. Artık çözüme giden yolda yürümeyi kabul etmelisiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi içinizde daha uyumlu olabilir ve içinizdeki sesi daha iyi duyabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak da keyifli olabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında emeklerinizin karşılığını alamamış olma durumu üzücü etki yaratabilir. Hayatın yeni fırsatlar sunabilmesi için geçmişi bırakmalısınız.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kağıt işleriyle ilgilenmek senin için yorucu olabilir bugün. Bu işleri halletmeden rahat etmek de mümkün olmayabilir. Bir şekilde gerekeni yapıp işlerine dönmek için acele edebilirsin. Yanındakilerden yardım istemek sana iyi gelecek.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile sırrı şu anda sizin için tamamen ilgi çekici olabilir. Belki de şok edici ve hatta utanç verici yönleri vardır. Yine de dramadan geri adım atabilirseniz, durumun size pratik şekillerde fayda sağlama potansiyeline sahip olduğunu keşfedebilirsiniz. Ayrıca bir sağlık sorunuyla da uğraşıyor olabilirsiniz ve benzer endişelerle ilgili bir akrabanızın deneyimini incelemek muhtemelen size dönüştürücü iç görüler kazandıracaktır. Onların yardımıyla, bu sefer daha iyi hissedebilirsiniz!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden beklediği desteği imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, çocuk, tatil, hobi, eğlence konuları gündeminize gelebilir. Partnerle daha çok iletişime geçebilirsiniz. Eski aşklar karşınıza çıkabilir, onlardan haber alabilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında yeniliklere kapalı olmayın. İçinizde beslediğiniz yorucu duygular, geçmiş birtakım olayları unutabilmenize bağlı. Ama buna yeterince istekli de görünmüyorsunuz. İşinizle ilgili yaşadığınız ve size oldukça fazla üzüntü sıkıntı veren sorunlarınız artık düzelme yolunda. Çok zor günler geçirmişsiniz. Bu problemler sizi o kadar çok sıkmış ki geceleri uyku düzeniniz bile bozulmuş. Ödemelerinizin büyük bir bölümünü bugün yapacak ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 11" R
Ay
Akrep
18° 39' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
24° 40' 33"
Mars
Balık
25° 45' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 54"
Satürn
Balık
16° 06' 34"
Uranüs
Boğa
22° 03' 23"
Neptün
Balık
28° 44' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 58"
Lilith
Başak
22° 46' 06"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>