Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planlarını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Yeni ortamlara girmek ilişki konusunda karşına daha çok fırsat çıkmasını sağlayacak. Yeni insanlarla tanışmak için daha hevesli olmalısın. Bu şekilde aşk hayatınla ilgili büyük hareketlenmelerin başlamasına sebep verebilirsin.

İş yaşamınızda disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceğiniz bir gündesiniz. Daha çok bildiğiniz yöntemlerle çalışacaksınız ve bireysel olarak hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Olaylar üzerinde hakimiyet kurmak için yeterli enerjiye sahip olacaksınız. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Ancak bu davranışları gözünüzde fazla büyütmemeli ve sorunların çözümünü zamana bırakmayı bilmelisiniz. Yaptığınız bazı hataları değerlendirmeye alabilirsiniz ve konuları yeniden değerlendirebilirsiniz.

İş ile ilgili yorucu bir ortamda bulunmak her şeyden daha çabuk bıkmana sebep olacak. İşini bir an önce bitirip çıkmak en büyük isteğin olabilir. Sıkıntılı durumdan bir an önce çıkmak için üzerine düşeni eksiksiz yapmak sana yarar sağlayacak.

Arkdaşlarınla beraber daha çok zaman geçirmek kendini tekrar iyi hissetmeni sağlayacak. Onlarla dha çok zaman geçirmek için planını yeniden düzenlemek sana yarar sağlayabilir. Ağır yiyeceklerden uzak durmak iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların hatalarını düzeltmeye çalışmaktan vazgeçmelisin. Olumuz şeyler yerine olumlu yönleri görmeye çalışmak sana iyi gelecek. Hayattan zevk almak için işleri akışına bırakmak sana daha çok fayda sağlayabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün ruh haliniz bunaltıcı ve karamsar olabilir. Geçtiğimiz birkaç günün zorluklarını aştıktan sonra, artık hak ettiğiniz huzur ve sessizliğe ihtiyacınız var! Kendinizle başbaşa kalarak sorunlarınıza odaklanmak istiyorsunuz ancak bunun için yeterli zamanı bulamamanızdan yakınıyorsunuz. Onları yeniden gözden geçirmek için mutlaka kendi zamanınızı oluşturun.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah sürpriz bir mesaj eşliğinde uyanabilirsin. Eski bir dostundan gelen mesaj seni mutlu ediyor. İş yerinde işlerini aksatmasan da pek fazla çalışmaya meyilli olmayabilirsin. Uzak bir yakınından alacağın telefon gün içerisinde yaptığın planlarını değiştirebilir. Bugün hem zihinsel hem de fiziksel sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ya da akrabalarınızla bazı konuşmalar yapabilirsiniz. Eğer sorun çözmekten yanaysanız, şans da sizden yana olacaktır. Sosyal medyadaki paylaşımlarınız bugün daha fazla dikkat çekebilir, içeriklerinizi kontrol ederek çıkarmanızda fayda var.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla sorumlulukları paylaşmakta bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerdeortamında daha uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var. Hobilerinizle ilgilenmek isteğiniz artabilir. Akşam saatlerinde olası tartışmalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi gizlediğiniz ve partnerinize kendinizi ifade edemediğiniz bir süreçtesiniz. Bu durum ilişkinizi çıkmaza sokabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi normalden daha agresif hissedebilirsiniz. Mevzu istediğinizi elde etmek olduğunda bu çok işinize yarayabilir; yalnız bu süreçte kimseye zarar vermediğinizden emin olmalısınız. Merdivenin tepesine ulaşmak için birilerinin üstüne basıp geçmek pek tabiatınıza uygun bir şey değil ve böyle bir şey olursa muhtemelen çok üzülürsünüz. Hedeflerinizi elde etmek için mümkün olan her yolu deneyin. Emin olun ki size uyan ve bu esnada ucu başkalarına dokunmayan bir şeyler bulacaksınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi çoğunluğun kararlarına uymaya meyilli olabilirsiniz. Arkadaşlarınız, amaçlarından birini desteklemenizi sağlamaya çalışabilirler ancak dikkatli düşün. Bu tek seferlik bir istek olmayabilir ve hayır demek yarı yolda bırakmak istemediğiniz için gün geçtikçe daha zor olabilir. Siz sınırsız bir kaynak değilsiniz ve eğer eksik kaldığınızda sizi tamamlayacak birileri yoksa kendinizden vermeniz çok kötü bir karar olabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Duygusal coşkularınızın istemediğiniz durumlara neden olmasını istemiyorsanız, kişisel bazı acil önlemlere başvurmalısınız. Sınırlı sorumlu yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün planların önüne taş koyulabilir, bu nedenle de hiç onlara bağlı kalmaya uğraşmayın. Yalnızca akışınıza bırakmanız daha iyi olacaktır. Günle ilgili beklentilere girmek başarısızlığa da kendinizi hazırlamak anlamına gelecek. Zira beklenmedik olayların meydana gelmesi ve giriştiğiniz her şeyde engellerle karşılaşmanız muhtemel. Belli görevleri başka bir güne ertelemenizde fayda var. İşler pek de iyi gidiyor gibi görünmüyorsa, en iyisi onları zorlamamak olacaktır.Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi sizin veya birlikte olduğunuz kişinin ailesinden birisi takip ediyor. Gözü sürekli sizin üzerinizde aslında bu ilişkiyi pek tasvip etmiyor ve bir hata yapmanızı bekliyor. Bu konuda dikkatli olun. Aşırıya kaçan inadınız mesleğinizde dezavantaj oluşturuyor. Başarıyla gelecek saldırganlıklardan kaçınmalısınız. İktidar hırsınıza yenilmeyin. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Hastalıktan yeni kalktınız, ama yine kendinize dikkat etmiyorsunuz.

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 43' 32" R
Ay
Terazi
27° 08' 37" R
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
22° 30' 36"
Mars
Balık
24° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 33"
Satürn
Balık
15° 56' 37"
Uranüs
Boğa
21° 57' 29"
Neptün
Balık
28° 41' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
20° 15' 54"
Lilith
Başak
22° 34' 25"
True Node
Koç
15° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>