Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Önemli Konuşmalar Gerçekleşecek Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Flört söz konusu olduğunda kendini biraz geri çekiyor olabilir misin? Eğer hayatında kimse yoksa ve seninle ilgilendiğini belli eden birisi varsa onunla flörtleşmekte ne gibi sıkıntı olabilir? Aşka kendini biraz açman gerekebilir.

İş ortamda çalışma koşullarınızı düzeltmeye çalışacaksınız. Sizi sıkıntıya sokan bazı konuları başkalarına devretmeyi düşüneceksiniz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleşmesi şu sıralar mümkün görünmüyor.

Yeni birteklifi, yeni bir proje gibi konular daha baskın olabilir. Eğermülakatlarına gidiyorsan bugün güzel bir etki görebilirsin. Keyfini yerine getirecek yenilikleri kendine çekmek için açık fikirli olmak sana çok şey katacak bugün.

Güne erken başlayıp işleri erkenden yoluna koyduğun sürece bugün seni sağlık açısından çok fazla sıkan bir şey olmayabilir. Kendine dikkat ettiğin ve aşırıya kaçmadığın sürece her şey senin enerjine enerji katacak bugün. Bu güzel enerjiyi boş geçmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içerisinde bazı uyumsuzluklar yaşanabilir. Mesela senin önceliklerine arkadaşlarınki uyuşmayabilir. Farklı şeylere odaklanabilirsiniz. İş konusunda bir şeyler farklı ilerleyebilir. Bütün bu durumlara karşı yapıcı yaklaşmak ise sadece sana bağlı olacak.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, son dönemlerde huzurlu bir şekilde devam eden hayat döngünüzün kırılmaya başladığını fark edeceksiniz. İhtiyaçlarınız eşinizin veya yakın arkadaşlarınızınkilerle uyuşmayabilir veya kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gelecekle ilgili küçük endişeler bugünün gündem maddesini oluşturacak.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarınla yüzleşmek seni başlarda yoracak olsa da uyum sağlayacaksın. Kendin için aldığın önlemler işe yarıyor. Yılın son tutulması bugün toprak burcunda yaşanacak. Tutulma kariyer hayatına dair önemli konuları gündeme getirebilir. Eğer ortaklı bir işte çalışıyorsan işinizin ne yöne gittiği, nasıl önlemler alınacağına dair kritik konuşmalar yapılabilir.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi fikirlerinize önem vermek, başka fikirleri ya da konuları gözardı etmenizi gerektirmez. Bulunduğunuz çevre ve bağlantılı olduğunuz kişilere göre hareket etmelisiniz. Bazı sorunlar sizi bu konuda bir stil değişikliğine götürebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok keyif aldığınız konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla programlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatta bir şeylere çok kolay bağlanmayan sizler, bir kez bir kişi ya da hedefe bağlanırsanız kitlenebiliyor ve saplantı haline getirebiliyorsunuz.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşılaştığın zorluklarla başa çıkmak seni yıldırmasın. Zorlandığın anlarda arkadaşlarından yardım isteyebilirsin. Onların yardımı sayesinde olayları farklı yönlerinden görmek mümkün olacak. Olaylara farklı yerlerden bakmak seni geliştirecek.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yasak olan bir şey hakkında gerçek bir merak duyabilirsiniz. Belki de çocukluğunuzda size bu konuyu araştırmamanız söylendi, bu da sizi bu tür şeylerin peşinden gitmenin güvenlik duygunuzu tehdit ettiğine dair kalıcı bir korkuyla baş başa bıraktı. Eğer o noktaya gelirseniz, şimdi bu eski kalıpları yıkabilirsiniz. Geçmişte yapmadığınız bir şekilde yalnız başına ilerlemek için yeterli kaynağa sahipsiniz. Koşullarınızın zaman içinde nasıl değiştiğini takdir etmek, ne yapmaya karar verirseniz verin dengeli bir şekilde ilerlemenize yardımcı olabilir.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı kazanacaksınız.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; sağlık, çalışma hayatında yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınız gündeminize gelebilir. Ayrıca psikolojik olarak zorlanabilirsiniz. Açık düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz ve partnerle de anlaşmazlıklar yaşanabilir. İletişim sorunları sizin bu dönemde ki ana sorununuz olabilir. Seyahat ve eğitimlerde aksamalar meydana gelebilir. Boyun, boğaz bölgesi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki küçük pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 37" R
Ay
Yay
11° 50' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 10"
Venüs
Koç
26° 56' 38"
Mars
Balık
27° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 28"
Satürn
Balık
16° 16' 47"
Uranüs
Boğa
22° 09' 36"
Neptün
Balık
28° 48' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 19"
Lilith
Başak
22° 58' 21"
True Node
Koç
15° 30' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>