Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kararlısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Senden hoşlanan birisinin sana bazı adımlar atması olası. Kalbini ısıtacak konuşmalara dahil olabilirsin. Sana ilgi gösteren bu insanın sana atacağı adımlar aşk konusunda bir şeyleri iki kere düşünmene vesile olabilir.

Bugün başkalarına zorlama konusunda istekli olabilirsiniz. Başkalarını kontrol etmeye ve sizin düşündüğünüz gibi düşünmeleri konusunda onları ikna etmeye kararlı olabilirsiniz. İkna gücünüz güçlü olabilse de, egonuzun içine biraz fazla sıkışmış olabilirsiniz. Daha çok dinleme konusuna odaklanmaya çalışın. İş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınız işleri gerçeğe dönüştürmek için değerli bilgilere sahip olabilir. Her zaman lider olamazsınız, bu yüzden bugün işbirliği yapmak konusuna konsantre olun.

Bugün elini attığın işlerden para kazanma şansın artacak. O yüzden işe öncelik vermen olası. Daha yaratıcı fikirler geliştirerek birden fazla kazanç kapısı açabilirsin üstelik. Tek bir gelir yerine birden fazla para kazanma fırsatına sahip olmak sana iyi gelecek.

Eğer son zamanlarda sürekli dışarıdan yediysen bugün bu konuda bir şeyler yapman gerekebilir. Daha sağlıklı beslenebilmek için mutfağa girip kendin için bir şeyler pişirebilirsin. Dışarıdan yemek yemek yerine bugün ev yemekleri tercih etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elindeki işleri insanlara göstermek isteyebilirsin. Onların fikrini almak, yaptıklarının değer görmesini sağlamak seni memnun edebilir. Bir şeyler üzerinde çalışıyorsan eğer çevrendekilerle bu konuda daha açık bir biçimde iletişime geçebilirsin.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün manevi duyguların yoğun olduğu ve sosyal anlamda kendinizi yeni bir dönemin içinde bulduğunuz bir sürece giriyorsunuz. Sosyal çevrenizin genişlemeye başladığını fark edeceksiniz. Yeni insanların haytınıza girmesiyle birlikte bakış açınızda değişiklikler olacak. Kendinizi akışa bırakın ve hayatınızın önünüze çıkarttığı fırsatları değerlendirin.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişteki mücadelelerin ve başarıların seni daha da kararlı yapacak. Grup çalışmaları ve maddi konulardaki açıklar için çözümler üretebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, yalnızlık hissi ağır basabilir. Zihnini meşgul edecek etkinlikler yaparak bu duygudan uzaklaşmaya çalışacaksın. Diğer yandan gün içerisinde bazı dedikodulardan haberdar olabilirsin.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı kendinize kullanmak isteyebilirsiniz. Ama bu durum işlerinizi ihmal etmek anlamına gelmiyor. Bunu kendinize bir hedef olarak koyduğunuzda hem günlük akışınızda sorun yaşamayacak şekilde çalışabilir hem de günün sonunda istediğinizi yapma özgürlüğünü elde edebilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşmanız söz konusu olabilir. Üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artıştan dolayı zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz. Farkına vardığınızı düşündüğünüz konularda acele karar vermemelisiniz. Akşam saatlerinde programlarda aksamalar olabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yapmak istemediğiniz şeyleri yapmamak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye başlayabilir, kitap okuma sıklığınızı arttırabilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçgözlem yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hayır bu bir hapis cezası değil! Herkes içgözlem yapmaktan ne denli kaçınmaya çalıştığınızı biliyor, fakat buna, ilişkinizin size vermeye çalıştığı dersleri sindirebilmek açısından ihtiyacınız var. Özellikle de, başkalarıyla baş ederken takındığınız tavırda büyük değişiklikler yapmanız gerektiğini vurguluyor bu dersler. En basit haliyle, verilmek istenen mesaj "gururunu bir kenara bırak" oluyor ama sizin bu mesajı ruhunuza yedirmek için bir süre meditasyon yapmaya ihtiyacınız var.

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ilişkinin gerçekten rahat bulduğunuzdan daha hızlı ilerlemesine izin vermek için baskı hissedebilirsiniz. Sizi durumdan iten şey hızdan ziyade ilişkinin sığlığı olabilir. Duygusal olarak savunmasız yönünüzü biraz göstermek, bir şeyleri sağlamlaştırmaya devam etmek isteyip istemediğinizi belirlemek için ihtiyacınız olan bilgileri verebilir. Bu kişi hakkında iyi hissediyorsanız, ne istediğini bilmekte utanılacak bir şey yok!

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem olumlu yönlerinizi ortaya çıkarırken, enerjinizin sizi desteklediğini göreceksiniz. Yaşam kaliteniz ve isteklerinizde bir artış gözlenecek. Düşüncelerinizi karşı tarafla paylaşırken, çevrenizde yanlış algılanabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Müziksever bir insansınız ve bugün müzik sevginizbaşında olabilir. Bir sürü albüm dinlemek isteyebilir ve şarkıcıların sesine ve oyuncuların müzisyenliğine hayran kalabilirsiniz. Gitar veya piyano çalıyorsanız, kendi müzikal varyasyonlarınızı yaratma konusunda ilham alabilirsiniz. Bugün yaratıcı tarafınızı öne çıkarmanın tam zamanı.Eşim beni aldatıyor mu?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten ilişkinizi artık unutun. Gözünüzü geleceğe dikmenizin ve yeni ilişkilere açık olmanızın sonucunu alacaksınız. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanıyor. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Aranızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Size yönelik çıkarcı, hesapçı bir yaklaşımın duyumlarını bugün alabilirsiniz. Bu duyumlara gereken önemi verin. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor. Sağlık sorunlarınız önemsiz, yakında hepsi geçecek.

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 55' 21" R
Ay
Akrep
12° 08' 07" R
Merkür
Koç
16° 00' 55"
Venüs
Koç
24° 01' 31"
Mars
Balık
25° 21' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 34"
Satürn
Balık
16° 03' 36"
Uranüs
Boğa
22° 01' 36"
Neptün
Balık
28° 43' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 09"
Lilith
Başak
22° 42' 36"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>