Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yanlış Anlaşılmalara Dikkat! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşkta dediğinin olmasını istemek ve karşı tarafın isteklerini göz ardı etmek iyi bir hareket olmayabilir. Israr da inat da güzel sonuçlanmayabilir. Aşkta uyum yakalamak bugün senin için önemli olmalı.

İş hayatınızdaki yükünüzü ve temponuzu artırmak zorunda kalabilirsiniz. Endişe etmeyin, üstesinden gelecek enerjiniz de var, becerinizde.

Harcamalarda öncelikler listesi yapman iyi olabilir. İhtiyaçlarını dikkatlice belirleyip ona göre hareket etmek sana çok iyi gelecek. Bugün parasal açıdan kendini yormamaya dikkat etmelisin.

Bolca sıvı tüketmek genel olarak sana iyi gelebilir. Bu hafta sonu ne yediğine, ne içtiğine, neyi ne zaman tükettiğine dikkat etmelisin. Bolca su içmek sana kaybettiğin enerjiyi kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için oldukça hareketli geçebilir. Günün hareketine adapte olmak için enerjini doğru kullanman gerekecek. Kendine bir öncelikler sıralaması yaparak daha mantıklı hareket etmen gerekebilir. Zihnen ve bedenen kendini fazla yormamaya gayret göstermelisin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen başınıza gelen tüm iyi şeylerin tamamen hak edilip edilmediğini merak ediyorsunuz ama hak ediyorlar ve kendinizi başka türlü ikna etmeye çalışmamalısınız. Hayatınız önceden belirlenmiş bir yolda ilerliyor, tadını çıkarmaya hem hakkınız hem de göreviniz var.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizle olan iletişiminde daha dikkatli davranman gereken bir gün. Topluluk içinde söyleyeceğin sözlerden dolayı yanlış anlaşılabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle ailen arasında denge kurmakta zorlanıyor oluşun, keskin konuşmalar yapmana neden olabilir. Günün temposuna çevrendekiler ayak uydurmak konusunda zorlanabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gönül meselelerinizdeki pürüzleri çözmek için iyi bir gün olabilir. Barışmak, iyi niyetinizi göstermek, güzel ve keyifli anılar biriktirmek için bazı hamleler yapabilirsiniz. Kurduğunuz bazı hayalleri gerçeğe dönüştürmek için bugün gereken motivasyona ve mali kaynağa ulaşabilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi bağlayan endişelere ya da ortaklı işlere dikkat etmelisiniz. Kendinizi suçlu hissettiren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel isteklerinizi ön planda tutmuş olsanız da aşk hayatınızda karşı tarafın niyetleri de önemli. Flörtü sevseniz de ilişki konularında karar almanız gerekebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Saldırgan tavrınız, muhtemelen şimdi çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatacak. İş başında son derece inatçı güçler var ve kimsenin konumundan taviz vermeye istekli olmadığını görebilirsiniz. Bunu daha da zorlaştıran şey, insanların yapbozun belirli parçalarını yanlış yorumlayabilmeleridir. Daha fazla saldırganlık yerine duruma anlayış getirmeye çalışın. Bunu siz yapmazsanız, kimse yapmayacak.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız. Partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, okültizm konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aile ve ev konularıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler olduğunu düşünüyor, fakat bir türlü adım atamıyorsunuz. Bu da zaman, zaman karamsarlık yaşamınıza neden oluyor. İş ortamında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler var. Dostluklarınızı daha sağlam temellere oturtmalı ve hırsınıza gem vurmalısınız. Beklenmedik tartışmalar olabilir, dikkatli olun. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde bazı gelişmeler var. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 38' 19" R
Ay
Akrep
08° 33' 14" R
Merkür
Koç
16° 02' 27"
Venüs
Koç
23° 39' 56"
Mars
Balık
25° 07' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 32"
Satürn
Balık
16° 01' 57"
Uranüs
Boğa
22° 00' 37"
Neptün
Balık
28° 43' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 09"
Lilith
Başak
22° 40' 39"
True Node
Koç
15° 37' 44"
Son Güncelleme : 24/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>