Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Teklifleri Düşünüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Eğer ayrıldığın veya konuşmayı kestiğin birisi varsa bugün aranızdaki iletişim tekrar canlanabilir. Bu kez bir şeylerin daha doğru iletildiğinden, karşı tarafın seni daha da olması gerektiği gibi anladığından emin olman gerekecek. Bu konuda şanslı olabilirsin.

Ortak ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. O ve sizi birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın.

İş mülakatları insanı zihnen çok yorabilir. Eğer sen de bu aralarmülakatlarıyla cebelleşiyorsan bugün şans senden yana olacak ama. Bazı şeylerin bütün bu yorgunluklara değdiğini görebilirsin. Şans senden yana!

Yakın mesafelerde araç kullanmamak, biraz daha fazla adım atmak sana iyi gelebilir. Hatta kendine bir iyilik edip günde 10 bin adım attığını gösterebilecek, bunu ölçebilecek saatlerden kullanabilirsin. Ne kadar hareket, o kadar bereket olacak senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjinin her şeyle ve herkesle uyum içerisinde olduğunu hissedebilirsin. Bütün gözler sana dönebilir. Aşka daha sıcak bakabilirsin. İş konusunda daha şanslı olabilirsin. Odaklandığın her ne varsa güzel sonuçlanabilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tekneyi sallamanın doğru olduğu zamanlar vardır ve barışı korumanın doğru olduğu zamanlar vardır ve bu da ikincilerinden biridir. Zihninizi ve duygularınızı dünyada olup bitenlerden ayırın. Böylece daha sakin olacaksınız.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde uğraşman gereken problemler artarken, detaylar gözünden kaçabilir. Samimiyetsizliklerden yorulduğunu fark ettiğin bir gün. Artık olaylarda ve insanlarda sadece ‘gerçeklik’ aradığını çevrene de hissettireceksin. Sabit fikirli olmamakla birlikte, gelebilecek teklif vebirliklerine de açıksın.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev içinde çözülmesi gereken bazı sorunlar olabilir. Tek taraflı yorumlar yerine birbirinizin söylediklerine kulak vermek, süreci hızlandırabilir. Sorumluluklarınızdan kaçmak yerine onların sizi nasıl geliştirdiğine odaklanın.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı konulardaki değişiklikler sizi zor duruma sokabilir. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanızı kurcalayan bir konu var ve bu konu hakkında konuşmak istediğiniz biri… Ancak bugün iletişim kurmak için harika bir gün değil. Zihniniz biraz fazla karışık, bu konuşmayı yapmadan önce daha sakin bir şekilde düşünmeye ihtiyacınız var. Kendinize zaman tanıyın. Hazır olduğunuzda konuşursunuz…

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tembellik, rutin bir görevi daha verimli bir şekilde yapmayı öğrenmeniz için sizi motive edebilir. Sıkıcı sorumluluklardan hoşlanmadığınızı kabul etmekte sorun yok! Bu durumda parayı nasıl kullandığınıza yakından bakmak, değişim olasılıklarını görmenize yardımcı olabilir, geçmişte her zaman yaptığınız şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Rahatınıza odaklanmanın bencil göründüğünden endişelenebilirsiniz, ancak bunu hak ediyorsunuz.

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir döngünün bitişi bir yenisinin başlangıcını müjdeler. Küllerinden doğan anka kuşu gibisiniz. Bugün, enerjinizi toplamanızı sağlayacak yeni bir anlayışı benimseyeceğiniz döneme giriyorsunuz. Geçtiğimiz birkaç haftada, normalden daha fazla risk almış, normalde ifade etmediğiniz duygularınızı gün yüzüne çıkarmış olabilirsiniz. Bunu başardınız mı yoksa fazla mı ileri gittiniz? Önünüzde bunu açıkça düşünebileceğiniz bir süreç var.Partnerim ve beni neler bekliyor?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesini kabul edemiyorsunuz. Bu konuda kırgınlık yapmanız gerekmiyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler var. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle yolunuza devam edin. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Yaşadığınız maddi sıkıntılar canınızı sıkmasın, yakın gelecekte rahatlama var. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 53" R
Ay
Yay
09° 42' 46"
Merkür
Koç
16° 03' 02"
Venüs
Koç
26° 44' 19"
Mars
Balık
27° 03' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 09"
Satürn
Balık
16° 15' 52"
Uranüs
Boğa
22° 09' 02"
Neptün
Balık
28° 48' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 44"
Lilith
Başak
22° 57' 15"
True Node
Koç
15° 30' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>