Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hırslısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşka öncelik vermek zorlaşabilir. Bir türlü sana öncelik verilmediğini düşünerek kendini gücendirmemelisin. Bazı şeyleri kendi içimizde kurup yaşamak o şeyin gerçek olduğu anlamına gelmez. Bugün açık fikirli kalmaya öncelik vermen gerekecek.

Sert görünme çabanız, içinizdeki yumuşaklığı gizleyemiyor. İş arkadaşlarınızın düzensizliği sizi delirtiyor. Sert ya da yumuşak, onlarla bu konudaki çatışmalarınız bir netice vermeyecek.

Maddi açıdan kaygılanmadan, kendini yormadan bir gün geçirebilirsin. Cebinden fazla para çıkmayabilir. Para kazanma konularında da kendini fazla zorlamayabilirsin. Günü akışına bırakmak sana iyi gelebilir.

Vücudunu kuvvetlendirmeye yönelik hareketlere girişebilirsin. Ve bu durum bir rutin gerektirebilir. Yeteri kadar uykunu almak, günlük olarak aktiviteni artırmak ve daha sağlıklı beslenme tercihlerinde bulunmak tek bir günde yapılan şeyler olmayabilir zira. Bugünü sadece bir başlangıç olarak görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatını organize etmek için iyi bir gün olabilir. Son zamanlarda sürekli olarak sıkıntılı ve gergin düşüncelere kapıldıysan bugün bunlardan uzaklaşarak daha yapıcı kararlar alabilirsin. Bu süreci hayatını kontrol etmek için kullanabilirsin.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularınızla iletişim kurmaktan hoşlanan biri olmayabilirsiniz, ancak mevcut kozmik düzen sizi sevdiğiniz insanlarla daha açık olmaya teşvik ediyor. Duygusal zorluklardan kendi başınıza geçmek zorunda değilsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi anlaştığın bir dostunla aranda tarif edemediğin bir soğukluk olabilir. Durumun sebebini öğrenmek için onunla iletişime geçeceksin. Yapacağın girişimlerde hırslı olman sayesinde başarıya ulaşacaksın. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, gün içerisinde yakın arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alım satım ve yeni yer arayışlarıyla ilgili konularda şanslısınız. Beklentilerinizi büyük oranda gerçekleştirebilir ve istediğiniz gibi bir alan kurabilirsiniz. Durmak ya da kendinizi geri plana atmak yerine artık bir karar değişikliği yapmak size iyi gelecektir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Değişen koşullar sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlara ani tepkiler vermeyin. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Güçlü kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bazı şaşırtıcı telepatik anlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki şeyler hızlı bir tempoda meydana geliyor olabilir ancak siz onlar meydana gelmeden önce onların farkında olacaksınız. Sezgileriniz alışılmadık biçimde keskin olacağından, sizi doğru yöne götürecekleri konusunda onlara güvenebilirsiniz. Henüz eylemini gerçekleştirmeden önce birisinin ne yapacağını sezinleyebilir ya da biri konuşurken işaretleri okuyabilir ve o kişinin duygusal arka planını hemen kavrayabilirsiniz.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda perde arkasında plan yapma konusunda uzman olabilirsiniz. Bununla birlikte, dikkatlice hazırlanmış planlarınızın gerçekte o kadar da kusursuz işlememesi muhtemeldir. Evrak işleri gibi gözden kaçırdığınız küçük şeyler bile sizi yoldan çıkarabilir. Herhangi bir kusurun ortaya çıktığını görmek sinir bozucu olsa da, sonuçta hepsi yararlıdır. Cesaretinizi kırmak yerine onlardan bir şeyler öğrenmek için elinizden gelenin en iyisini yapmak, bir dahaki sefere daha iyi hesaplamanıza yardımcı olacaktır.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin düşünceler içinde olmanız, kişiliğinizi olumsuz etkiliyor. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz. Kendinizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partner, yakın arkadaş, ortakla iletişime geçebilirsiniz. Beraber zaman geçirebilirsiniz. Bugün eğitim, seyahat, iletişimde aksaklıklar gerçekleşebilir. Aile ve evinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir ve aşk hayatınız da derinleşiyor.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiden fazla beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu ya da çevrenizi sorgulamakta aceleci davranmayın. Olumlu davranışlarınızdan ötürü ödüllendirileceksiniz. Borçlarınızın bir kısmını ödediniz, parasal açıdan rahat bir dönem. Rahatsızlığınız iyice artmadan doktora gitmeniz gerekiyor

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 19"
Ay
Akrep
25° 08' 58"
Merkür
Koç
26° 28' 46"
Venüs
Balık
21° 40' 57"
Mars
Balık
05° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 27"
Satürn
Balık
13° 18' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 53"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 49"
Lilith
Başak
19° 48' 12"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>