Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Aşk Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün aşk pek senlik bir olay olmayabilir. Bir şeylere sıcak ve samimi bir gözle odaklanamayabilirsin çünkü. Onun yerine kendi başına zaman geçirmek ve kafanı toparlamak daha iyi olacak. Bu konuları zorlamamalısın.

İşlerinizi yoluna koymada size yardımcı olan çok ciddi bir dayanağınız var. O insanın kıymetini biliyor olmanız yetmiyor, onu sürekli sizi düşünmekten bir an evvel kurtarmanız gerekiyor.

İş ortamlarında bir şeylerin istediğin gibi gitmemesi sana sert davranma hakkını vermemeli. Çevrendekilerle ne kadar uyumlu olacağın, bir şeylerin nasıl yoluna gireceğini belirleyebilir bugün. Ani tepkiler vermekten kaçınmalısın.

Agresif tavırların temelinde stres yatıyor olabilir. Bu stresle başa çıkmadan kendini rahat hissetmen de zorlaşabilir. Zihnen ve bedenen stresi azaltmak adına daha fazla çaba göstermen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişiyle zaman geçirmeye odaklanmak sana iyi gelebilir bugün. Bunun için gün içerisinde değişimler yapman gerekse bile buna hazır olmalısın. Planlarda esnek olmak, bir şeyleri başka bir güne ertelemek seni zorlamamalı.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda baskı var ama altından kalkamayacağınız hiçbir şey olmayacak, bu yüzden size verilen görevi yerine getireceğinize inanın ve mümkün olan en iyi işi yapın. Birkaç gün, belki sadece birkaç saat içinde, önemli insanlar sizi övüyor olacak.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her kafadan bir ses çıkması bugün seni ekstra yorabilir. Etrafında bulunan kişilere mesafe koyabilir, onlarla farkında olmadan sert konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, burcunda konumlanmaya başlıyor. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişinin konuşmaları ve duruşundan dolayı ondan hiç beklemediğin kadar etkilenebilirsin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma şevkinizi yükseltecek maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmenin ödülünü toplayabilirsiniz. Bu durumu sürdürmek için emin olduğunuz ve doğru olarak uyguladığınız her işe daha fazla sarılmanız gerekebilir. .

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda biraz daha öngörülü ve sakin olmalısınız. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel konularda kendinizi zorlamayın. İlişkilerinizdeki değişim sizi derinden etkileyebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde krizleri fırsata çevirebileceğiniz şanslar elinize geçebilir. Kendinizi psikolojik olarak yeniliklere hazır hissedebilir ve bu bağlamda elinizdekilerden de faydalanabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha kalın bir deriye bürünmen gerekebilir. Gücendirici olduğunu düşündüğün tavırları sebebiyle sakın hemen birini işe yaramaz olarak etiketleme. Herkese kendi fikirlerini ifade edebilmesi için izn ver. Açık fikirli ol, yargılayıcı değil. Diplomatik bir tutum sergile ve kritik düşüncelerini kendine sakla. Kendini daha iyi hissedebilmek için diğer insanlara haksızlık etme.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenmek sizi gençleştirebilir ve size enerji verebilir. Muhtemelen tam da ihtiyacınız olan şey evde sessiz bir gece geçirmektir. Bu seçimi başkalarına açıklamanın zor olacağından endişe duyabilirsiniz, ancak en zor savaş muhtemelen kendinizi ikna etmek olacaktır. Kendinizi tuttuğunuz standartlara eleştirel bir şekilde bakın, her zaman yapacak ilginç bir şeye sahip olmak sizin göreviniz olduğunda, bu eğlenceli olmaktan çıkar.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün hedeflerinizin tavanını yüksek tutmak konusundaki tavırlarınız bazılarına ters gelebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genellikle dahil olduğunuz gruplarda siyasi sohbetlerden uzak duruyorsunuz fakat bugün bir arkadaşınıza destek olmak için tartışmaya karışacaksınız. Bu durum kişiliğinize aykırı. Çok fazla dahil olmadan önce durumu dikkatlice tarttığınızdan emin olun. Arkadaşınız olsun ya da olmasın, gruptaki kimseden kopmak istemezsiniz. İyi düşünün, buna değer mi?Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi buldunuz. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır devam eden monotonhayatınız, karşınıza çıkacak yeni bir projeyle değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 51' 16" R
Ay
Başak
22° 03' 28"
Merkür
Koç
17° 02' 58"
Venüs
Koç
18° 52' 45"
Mars
Balık
22° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 58"
Satürn
Balık
15° 39' 34"
Uranüs
Boğa
21° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 35' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 38"
Lilith
Başak
22° 14' 49"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>