Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sezgilerine Güveniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin birisi varsa eğer ona jestlerde bulunman iyi olabilir bugün. Onu mutlu etmek, sevindirmek sana da kendini iyi hissettirecek. Aşka zaman ayırmak gün içerisinde sana çok keyifli bir etki taşıyabilir.

Çalışma hayatınızda yeni bir döneme girdiniz. Bu yüzden yaşamınızı bir düzene sokmaya ihtiyacınız var. Zaman zamanyerinizde çok hırslı ve stresli oluyorsunuz.

İş konusunda beklentileri biraz azalttığın bir gün olabilir. Bütün günü buna odaklanarak geçirmemek de zihnini yeni konular için açacak. Bugün için daha rahat bir biçimde güne odaklanabilirsin. İş ve parasal kaygılar da geride kalabilir o yüzden.

Stres ve kaygılar olmaksızın rahat bir gün geçirmeye ihtiyaç duyabilirsin. İşte bugün tam da öyle bir gün olabilir senin için. Daha keyifli ve rahat bir gün geçirmek bütün enerjini yenilemenin önünü açacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mantığına aykırı gelen şeylere zaman ayırman gerekebilir bugün. Her ne kadar aklına yatmasa da içinden geldiği gibi hareket etmen daha iyi sonuçlar verebilir. Bazı şeyleri tam olarak ifade edemesek de iç sesimiz bizi düze çıkarır. Sen de böyle bir gün yaşayabilirsin.

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok uzun süredir sürüklenen bir durumla başa çıkmalısınız. Bu, kaçınmayı tercih edeceğiniz türden popüler olmayan bir karar vermek zorunda olmak anlamına gelebilir, ancak başka seçeneğiniz var mı? Hayat bir popülerlik yarışması değildir, bu yüzden doğru olduğunu bildiğin şeyi yap.

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkan ve üretken tarafını daha sık ortaya koymaya başlıyorsun. Arkanda bıraktığın geçişmişine değil geleceğine yoğunlaşıyorsun. Yoğun bir Cuma günü seni bekliyor. Gün içinde karşılaştığın bazı durumları sezgilerine güvenerek atlatacaksın. Hemhayatın hem de sosyal hayatının yoğunluğu seni biraz yorabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aranızda sorun yaşanan kişilerle bir araya gelmeniz gerekebilir. Olayları abartmak ya da tam tersine kapatmak yerine medeni bir şekilde konuşma gayretinde olmalısınız. Çevrenizdeki insanlarla sürekli bir arada olabileceğinizi düşünerek daha ılımlı ve akılcı bir izlenim oluşturmanızda fayda var.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı konulardaki değişiklikler sizi zor duruma sokabilir. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kararlarınızın arkasında durmakta problem çekebilir, ancak yine de devam etmeyi seçebilirsiniz. Hayata dair niyetlerinizi olumlu tutabilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maneviyatın farklı yönlerini araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir Yay olarak, inançtan ziyade somut olgulara eğilim gösteren biri olabilirsiniz, ancak bu demek değildir ki bu durum değişemez ya da bu engin konu hakkında yeni bir şeyler öğrenemezsiniz. İnançlı iseniz dininizin tarihine bir göz atın ya da dünya dinlerini araştırın. Bakalım bunca farklı inanç sistemi arasında neler keşfedeceksiniz?

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün popülaritenizde bir artış bekleyebilirsiniz. Bunu iyi bir şekilde kullanmanın bir yolu, değişim yaratmaktır. Belki siz vearkadaşlarınız işyerinin sosyal aktiviteler gibi yeni bir programa ihtiyacı olduğunu hissediyorsunuz. Bunu karar vericilere sunmanız iyi olur. Daha önce yapılmış olsa bile, bir yardım kampanyası başlatmak için popülaritenizi kullanın veya bir grubu daha etkili hale getirmenin yaratıcı yollarını bulun.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Doğrularınızdan taviz vermemelisiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün vaktinizin çoğunu kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Özellikle sezgisel güçleriniz her zamankinden daha yüksek seviyede çalışıyor olacağından psikoloji ya da belki de medyumlukla ilgili konular üzerine kitaplar normalde olmadığı kadar ilginizi çekebilir. Sizi neyin beklediği üzerine çok fazla konuşmak istemeyebilirsiniz ama bu durum anlaşılabilir. Zira açık bir şekilde paylaşabilmek için önce bunun ne anlama geldiğinden emin olmak isteyeceksiniz.Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sorunları ortada ve bunları çözmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Sevgilinizi temize çıkaracak bahaneler arıyorsunuz. Gururunuzun mutluluğunuzu engellemesine izin vermeyin. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 53' 46" R
Ay
Yay
07° 30' 02"
Merkür
Koç
16° 01' 60"
Venüs
Koç
26° 31' 28"
Mars
Balık
26° 55' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 44"
Satürn
Balık
16° 14' 54"
Uranüs
Boğa
22° 08' 27"
Neptün
Balık
28° 47' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 08"
Lilith
Başak
22° 56' 05"
True Node
Koç
15° 31' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>