Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düzenini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Keyfini yerine getirecek bir sohbet, bir aşka dönüşebilir. Flört konularına daha açık olman gerekebilir. Aşka kendini açmak, güzel iletişimlerle kendini belli edecek. Flörtleşmekten çekinmemelisin.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Bilgisayarlar ile aranı iyi tutsan iyi edersin. Zira bugün bilgisayar başında çok fazla zaman geçirebilirsin. İş ve kazançlar söz konusu olduğunda özellikle de internet önemli bir konu haline gelebilir. Buna odaklanman gerekecek.

Kendini biraz daha iyi hissettiğin bir gün olabilir senin için. Bolca sıcak ve vitamin dolu bitki çayları tüketmen de sana iyi gelecek o yüzden. Yediğinin de içtiğinin de etkisini daha fazla görebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik gelişmelere hazır olmak senin için iyi olacak. Karşılaşacağın gelişmelere hazırlıksız yakalanmamakta fayda var. Hazırlıksız yakalanmamak için daha dikkatli olmak isteyebilirsin. Akılcı davranmaktan vazgeçmemelisin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, kısa mesafeli bir seyahata gitme durumunuz doğabilir. Yolculuk için kendinizi hazırlama arzusuna gireceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız küçük bir yolculuk hayata bakışınızın yeniden şekillenmesine yardımcı olacak. Kendinizi sorgulayacak ve hayatınızdaki insanları bir değerlendirmeye alacaksınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan sana duygularını açılan birine olumsuz bir yanıt verebilirsin. Bu konuda sorgulanmak istemiyorsun. Değişken ruh halin bugün seni biraz zorlayabilir. Yaşam alanının düzenini değiştirme fikrini daha fazla ertelemek istemeyeceksin. Yeni düzen içini fazlasıyla ferahlatacak.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi savunurken bunu neden yaptığınızı unutmamalısınız. Böylece sözlerinizi ve yaklaşımlarınızı gözden geçirebileceksiniz. Abartılı olmayan ve ne söylediğini bilen tavrınız, size fayda sağlayabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün toparlamak durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızın kalbinizden geldiğine emin olmanız gereken bir gündesiniz. İş konularında mümkün olduğunca içinizden geldiği gibi yol almaya çalışmalısınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile üyelerinizle yakın ilişkiler kurmak için zaman ayırın. Zaman zaman bağlarınız zayıflamış gibi hissetseniz de onlardan kopmamak için elinizden geleni yapmalısınız. Hepsiyle iyi ilişkiler geliştirmeseydiniz, kendinizi tam hissetmeniz kolay olmayacaktı. Kendi tarzınızla onların sizin için özel olduklarını ve değilse eksik hissettiğinizi bilmelerini sağlayın. Böylece daha güçlü bağlar kurma yolunda uzun bir yol kat edeceksiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişkinin temeli bugün sallantılı görünebilir. Karşınızdaki kişinin bağlılıklarını daha belirgin bir şekilde belirlemesini isteyebilirsiniz. Motivasyonunuzu düşünün, kişisel rahatınız için mi bilgi arıyorsunuz yoksa mevcut belirsiz ayrıntıların sosyal statünüzü nasıl etkilediğiyle mi daha çok ilgileniyorsunuz? Cevabınız ne olursa olsun, bunun ihtiyacınız olan kesin değişimleri gerçekleştirme çabalarınıza rehberlik edebileceğini bilmek önemlidir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalar yapabilirsiniz, maddi konularda karar vermeden önce dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra içe çekilebilir, duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.Maddi durumum nasıl olacak?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 04' 16" R
Ay
Başak
00° 29' 33"
Merkür
Koç
17° 55' 42"
Venüs
Koç
16° 37' 36"
Mars
Balık
20° 42' 43"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 55"
Satürn
Balık
15° 28' 45"
Uranüs
Boğa
21° 41' 41"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
19° 59' 14"
Lilith
Başak
22° 02' 40"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 18/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>