Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Öz Eleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Eğer hayatındaki ilişkiden memnun değilsen bugün bu konuda bir şeyler yapman gerekebilir. Kendini geri çekmemeli, daha baskın bir biçimde davranmalısın. Eğer karşı tarafın senin için bir şeyler yapmadığını düşünüyorsan o kişiden uzaklaşmak için ilk adımı atmak sana düşmeli.

İş yaşamınızda istikrarlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki işleri tamamlamak için yoğun çaba harcayacaksınız. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olabilir.

İş arkadaşlıkları söz konusu olduğunda şanssız olduğunu düşünüyorsan bugün bu konuda bir şeyler yapman gerekebilir. Kontrolü ele alarak hareket etmenin faydasını göreceksin. Başkasından bir şeyler beklemek yerine bu beklentileri senin gerçekleştirmen büyük fark yaratabilir.

Can sıkan durumlardan uzaklaştıkça keyfinin ne kadar yerine geldiğini görmen olası. Bu güzel enerjiyi artırmak için bir sonraki adım egzersiz olabilir o yüzden. Kendi enerjini doğru şekilde kontrol etmek de sana çok iyi bir ruh hali katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeyler daha fazla canını sıkabilir. Ancak bu senin huysuzluğundan kaynaklanmayabilir. Artık bir şeylere tahammül eşiğinin ne kadar düştüğünü daha net görebilirsin. Bugün bu tür konularda nelere tahammülünün kalmadığını sorgulaman iyi olabilir o yüzden.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birisi size karşılıksız bir şey teklif ederse, onu reddetmelisiniz. Başkalarının yardımına ihtiyacınız yok, hayırseverlikleri bir yana, bu yüzden herkesin bundan sonra kazandığınızı kazanmaya niyetli olduğunuzu bilmesini sağlayın. Başarının tadı bu şekilde daha iyi.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleğin ile alakalı daha özgün projeler yapmak istiyorsun. Bu konuda düşüncelerine güvendiğin kişilerle çalışmaya özen göstereceksin. Her şey kusursuz ilerlesin isteyeceksin. Fakat sabırsızlık gösterdiğin bir konuda, sorunlar yaşayabilirsin. Astrolojide yaşamın simgesi olan Güneş, burcunda konumlanmaya başlıyor. Her ne kadar ben haklıyım desen de aynayı kendine de çevirmeyi ihmal etmeyeceksin.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi savunmanız gereken noktalarda asıl amacınızdan uzaklamamalısınız. Böylece kontrolü yitirmemiş olacak ve yaptıklarınızın olumlu neticesini daha iyi göreceksiniz. Seyahat ve yolculuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca sorumlu olduğunuz konularda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle ortak kaynaklar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Para durumunuz ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla yorulacağınız zamanlar olabilir. Geleceğiniz için yeni planlamalar yapmanız gerekebilir.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her gün küçükte olsa bir adım atmaya niyet edin ve planlamanızı yapın. Yapacağınız her planlamada destek alabilecek ve şanslı hissedeceksiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşından gelecek daveti değerlendirmek isteyebilirsin. O davet sayesinde yeni ortamlara girip vizyonunu geliştirmek mümkün olacak. Yeniimkanları hakkında daha özgür düşünmek mümkün olacak. Davetlere açık olmakta yarar var.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayat şu anda pahalıya mal olacak gibi görünebilir. Kendinizi rahat hissettiğinizden daha fazla para harcamayı içeren bir davet alırsanız, evet veya hayırdan öte cevaplarınız olduğunu unutmayın. Bütçenize daha uygun alternatif bir aktivite önermek muhtemelen zaman ayırmaya değer. Bugün ayrıca doğal karizmanız aşırı çalışıyor, sadece kendiniz olarak iyi vakit geçirebilirsiniz! Herhangi bir güvensizlik duygusuna kapılmak yerine buna yaslanın.

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün içe çekilebilir, duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Fiziksel değişim yapabilirsiniz, ilişkinizde duygularınızı dile getirebilirsiniz. Çevrenizden de daha çok ilgi görebilirsiniz. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Daha sağlıklı ve dinç olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Kendinizi ortaya koymakta zorlanmadığınız bir süreçte olacaksınız.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olmayı deneyin. Aşk hayatınızı ilgilendiren hayallerinizin ve amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir yaşam gücü verecek. İş yerinde bugün ufak tefek terslikler yüzünden bazı aksaklıklar çıkabilir. Fakat bu geçici bir durum. Önümüzdeki günlerde maddi desteğe ihtiyacınız olacak, şimdiden yeni kaynak arayışına başlayın. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>