Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Otokontrolünü Sağlamalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Gönül meselelerine zaman ayıramayabilirsin bugün. Aşkı biraz geri plana alman olası. Ama sen her ne kadar bir şeyleri geri plana alsan da o işlemeye devam edebilir. Sağlam bir duygu bütünü varsa eğer, bunu hiçbir şey bozamayacak bugün.

Bu günlerdehayatınızın sorunlarını paylaşmıyor, tek başınıza yaşıyorsunuz. Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz.

Bugün işlerini bir öncelik sırasına göre halletmen gerekebilir. Gereğinden fazlaönüne çıkabilir. Her birine yetişmek yerine önceliklere göre hareket etmek daha doğru olabilir. Planlı ve programlı hareket etmenin faydasını görebilirsin.

İşleri yetiştirebilmek ek bir enerji gerektirebilir. Günü yettirebilmek önemli bir konu haline gelebilir. Günün sonunda çok yıprandıysan eğer kendine odaklanmayı unutmamalısın. Uyku düzenini bozmamaya çalışmak enerjini korumak açısından önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burnunun ucunda yaşananları görmekte bile zorlanabilirsin bugün. Dikkatin çok dağınık olabilir. Birçok şey sana sürpriz gibi gelebilir. O yüzden çevrendeki koşulların ne noktaya geldiğini, son raddede fark edebilirsin.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayat son zamanlarda ne kadar kafa karıştırıcı olursa olsun, artık her şey yerli yerine oturacaktır. Güneş burcunuzda Venüs ve Merkür ile birleştiğinde, ne yapılması gerektiğini son derece net bir şekilde bilecek ve bunu yapacak cesareti bulacaksınız.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keskin yönlerin bugün belirginleşebilir. Beklenmedik tepkiler göstermen, eleştirileri de beraberinde getirebilir. Otokontrolünü sağlamalısın. Kariyer yaşantın bugün öne çıkıyor. Uzun süredir aynı işte çalışan bir Yay burcuysan, yeni birteklifi kapını çalabilir. Evliliğinde sorunlar varsa, eşinle tüm sorunları konuşmak ve çözüm yolları aramak için önemli adımlar atabilirsin.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve duygusal açıdan enerjinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenize ilham verebilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İmajınızda ve giyim tarzınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda biraz daha öngörülü ve sakin olmalısınız. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel konularda kendinizi zorlamayın. İlişkilerinizdeki değişim sizi derinden etkileyebilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanları sorgulayarak onları daha çok köşeye sıkıştırarak ilerlemek ve bazı konularda haklılığınızı kanıtlamak istiyor olabilirsiniz...

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yürüttüğünüz tüm araştırmaların lideri sizsiniz. Tek sorun, araştırdığınız her şeyin, her zaman sizin gözleminiz altında bulunmak istememesi! Sıradışı yönetim yeteneklerinizi dizginlemelisiniz. İnsanlar sizin sorumluluk alan ve yol gösteren yanınıza açıkça ihtiyaç duyduğu zaman bile sizin onlara yardım teklif eden değil yardım isteyenlerin onlar olması önemlidir. Bazen en iyi liderler katalizör görevi görenlerdir, yönlendirenler değil.

23 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir üzerinde çalıştığınız bazı büyük planlara kafa yorabilirsiniz. Sorun şu ki, bugün birdenbire pastadan pay almak isteyen büyük egolu bir şeyle veya biriyle bir çatışma var. Hayallerinizden ümidinizi kesmeyin. Bu muhalefetin maceranın sadece bir parçası olduğunu anlayın. Başınıza hoşlanmadığınız şeyler gelmesi, ödülünüzden bir şey eksiltmeyecek.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler, sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. Bugün arkadaşlarınıza ve çevrenize hakim olabiliyorsunuz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarıyla iletişim kurmak bugün sana her zamankinden daha zor gelebilir. Bunun da sebebi, insanların senin derin yapınla nasıl etkileşim kuracaklarını bilememesi. İşleri biraz yavaşlat ve hafiflet. Bir bukalemun gibi çevrene göre şekillenmeye başladığında çok şey öğreneceksin. Hislerin tarafından yönetilmeye kendini teslim etmek yerine biraz daha entelektüel bir yaklaşım geliştirmeyi dene.İlişkim nasıl gidecek?

23 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatında, dik başlı ve inatçı biri olarak tanınmanız, sizin davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için önünüze çıkacak fırsatı iyi kullanmalısınız. Maddi birikiminizi değerlendirmek konusunda, bir yakınınız size destek olacak. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemsemelisiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 22" R
Ay
Yay
00° 54' 13"
Merkür
Koç
15° 59' 46"
Venüs
Koç
25° 52' 57"
Mars
Balık
26° 31' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 30"
Satürn
Balık
16° 12' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 41"
Neptün
Balık
28° 46' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 21"
Lilith
Başak
22° 52' 37"
True Node
Koç
15° 33' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>