Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Rahatsızlıklarını Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk konusunda kafan karışabilir. Kendi hislerini gözden geçirmek isteyebilirsin. Seni mutlu etmeyen bir ilişki söz konusu ise bu ilişkinin gidişatı hakkında daha fazla şeyi gözden geçirebilirsin bugün.

Yakın bir şehirdegörüşmeleriniz olacak. Bununla ilgili bir davet yapacaksınız. Kendi alanınıza yabancı konulardaki iddialılığınız, sonradan zorlanacağınız yükümlülükler getirebilir.

İşe odaklanmak seni biraz yorabilir. Bazı konular ekstra çaba isteyebilir çünkü. Hem kazançlarda hem de harcamalarda özen gerektiren durumlarla karşılaşabilirsin. O yüzden b ir şeyleri aceleye getirmemen en iyisi.

Zihnimiz bazen bize beklenmedik oyunlar oynayabilir. Üstünden geldiğimizi düşündüğümüz sıkıntılar kendilerini rüyalar veya kabuslar olarak gösterebilir. Bunları göz ardı etmemeli ve gerektiğinde profesyonel bir destek aramaktan çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlar için endişelenebilirsin bugün. Bu da bütün enerjini emebilir. Gün içerisinde öncelik verdiğin konular genellikle ailevi meseleler olabilir. Onlar iyi olmadan sen de kendine odaklanmakta zorlanabilirsin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş, Ay, Merkür ve Venüs burcunuzda güçlerini birleştirirken, bu sizin için potansiyel olarak yılın en iyi zamanlarından biridir. En yüksek idealin nedir? En büyük hırsın nedir? Artık her şey mümkün, bu yüzden kendini yüzde 100 ver!

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubunda küçük hesapların yapılması seni rahatsız edebilir. Bu konudaki rahatsızlığını dile getirmekten çekinmeyeceksin. İlişkisi olan yahut evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeri ile ilgili gelişmeye çok sevineceksin. Günün yorgunluğunu üzerinden atmak adına, televizyon karşında saatlerini geçirebilirsin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde olup bitenlere kayıtsız kalmayacağınız bir gündesiniz. İnsani duygularınız ve iyi niyetinizin baskın olduğu bir gün olabilir. Dikkat dağınıklığı ve heyecan, iyi yapmaya çalıştığınız durumlara gölge düşürebilir. Özenli olmanızda fayda var.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Değişen koşullar sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlara ani tepkiler vermeyin. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Güçlü kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi ve arkadaş çevrenizi kötü olaylardan korumak için çaba sarf ederseniz gün sonunda rahat olacaksınız ve gururlu hissedeceksiniz...

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizden daha genç insanlarla iç içe olmaktan keyif alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa, bugün onlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Yaşları küçükse onlarla oyun oynamak hoşunuza gidecek. Biraz daha büyüklerse, birlikte birtakım ilginç internet siteleri keşfedebilir ya da onlara özel bir şeyler öğretebilirsiniz. Yeğenleriniz varsa, bugün onları ziyaret etmenin tam zamanı. Ya da mahallenizde oturan yoğun bir çiftin bebeklerine bakmaktan da zevk alabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak diyarlara veya yeni fikirlere yelken açmak ufkunuzda olabilir. Korkusuz maceralarınızı sürdürmeye hazırsınız. Yine de, zaman zaman şüphelerinizden ve güvensizliklerinizden payınıza düşeni alabilirsiniz. Bu tür endişeler konusunda güvendiğiniz birine açılmak zor olabilir, ancak uzun vadede bazı gereksiz ağırlıkları atmanıza yardımcı olabilir. Sizi gerçekten korkutan türden bir risk aldıktan sonra hak ettiğiniz gururu da hissetmelisiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz; bu durum da karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor. Yaşamınız her an değişebilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; fiziksel değişim yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken konu ise, aile ve evinizle ilgili durumlar için hemen karar vermemeniz. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini partnerinizde aramayın. Yanıt için kendinizi dinlemelisiniz. Kendinizde benimsemediğiniz bazı özellikler var, onların neler olduğunu bulup değiştirmeye çalışın. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 05"
Ay
Akrep
17° 36' 45"
Merkür
Koç
26° 11' 43"
Venüs
Balık
20° 55' 37"
Mars
Balık
04° 32' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 42"
Satürn
Balık
13° 14' 19"
Uranüs
Boğa
20° 38' 10"
Neptün
Balık
27° 47' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 01"
Chiron
Koç
18° 45' 41"
Lilith
Başak
19° 44' 08"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>