Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygusallık Ağır Basıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin insana zaman ayırmaktan çekinmemelisin bugün. Eğer bir süredir birbirinizi ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız bugün bu konuda senin daha fazla çaban olabilir. Birlikte geçireceğiniz zaman aşkınızı tazelemeye yarayabilir.

Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak. Destek aldığınız insanları yanıltabilme kaygınızı, bir karabasan gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabiliyor.

Yoluna girmeyen veya sana sürekli sıkıntı çıkaran işler söz konusuysa bugün bu konularda çok daha iyi bir ilerleme kat edebilirsin. Eğer günün erken saatlerinde işlere odaklanabilirsen bu durum sana çok daha iyi sonuçlar verebilir. Keyifli gelişmelere hazır olmalısın.

Bugün hem işe hem de keyifli sohbetlere zaman ayırman gerekecek. Bunun için de gün içerisinde enerji seviyenin düşmediğine emin olman gerekebilir. Zihnini ve bedenini her iki şeye de hazır hale getirmek için gün içerisinde ufak molalar verebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilerleyişe ve akışa güvenmelisin. Bir çok şey kendiliğinden yolunu bulabilir. İşe odaklanırken daha önceden bir sıkıntı yaşadıysan bugün bu sıkıntıyı aşabileceksin. Daha rahat ve esnek düşünmen olası.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, günün ilerleyen saatlerinde zorlandığınız durumların kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz. Gün içinde sağduyu ve akılın çizgisinden uzaklaşmadan hareket etmeye özen gösterin. Mümkünse yakın arkadaşlarınızla sosyalleşerek iletişim kurmak için kendinize zaman yaratın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çalışma arkadaşların ile doğru bir tempo tutturman işlerini kolaylaştırıyor. Bütün işlerin üstesinden gelmiş olmak sana mutluluk veriyor. Duygusal tarafının ağır bastığı bir gün. Hayata dair anlamları sorgularken, kat ettiğin yolları, geçirdiğin yılları düşünebilirsin. İşyerindeki sorunları üstleniyor olmanın sana bir katkısı olmadığını görmen gerekecek.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Meraklı yapınız bazı gizemli durumları tetikleyebilir. Kendinizi derin araştırmalar yaparken bulabilirsiniz. Öğrendiklerinizi ne şekilde kullanacağınıza doğru karar vermelisiniz. Bu da sizi maddi yönden daha güçlü hale getirecek fırsatlarla karşılaştırabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün toparlamak durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi başkaları ile kıyaslama hali sizin için odak konusu olabilir. Duygusal açıdan iyi hissedebilmek için kıyaslama konusundan vazgeçmeniz gerekmekte...

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanları düzeltmeye çalışmaktan vazgeçmen gerekecek. Sürekli olumlu yönler yerine olumlu şeyleri görmek sana iyi gelecek. Hayattan zevk almak için olayları akışına bırakmak isteyebilirsin. Bu sayede işlerin istediğin gibi gerçekleşmesi daha mümkün olacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali kısıtlamalar, şu anda istediğiniz kadar eğlenmenizi engelliyor gibi görünebilir. İyi vakit geçirmenin tek yolunun para harcamak olmadığını unutmayın! Satın almak istediğiniz her şeyin, kendiniz yapacağınız daha keyifli bir versiyonunu keşfedebilirsiniz. Kendinizi eğlendirme yeteneğinizle hissedeceğiniz gurur, muhtemelen özellikle ödüllendirici olacaktır!

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Siz, çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz. Yeni ve sürpriz aşklar için özel bir gün.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yakın çevre ya da kardeşinizle iletişime geçebilirsiniz. Eğitim ve seyahat konuları gündeminize gelebilir. Partnerle uzlaşabilir, beraber seyahat kararı alabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzurlu ve mutlu bir gün. Bu halinizi devam ettirebilirseniz aşk ve çalışma hayatınızda olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin, olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Fazla enerjinizi spor yaparak atmalısınız

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 58"
Ay
Akrep
24° 01' 52"
Merkür
Koç
26° 26' 26"
Venüs
Balık
21° 34' 15"
Mars
Balık
04° 56' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 18"
Satürn
Balık
13° 17' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 37"
Neptün
Balık
27° 48' 27"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 30"
Lilith
Başak
19° 47' 36"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>