Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geçmişin Muhasebesini Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşka dair güzel beklentilerin olmayabilir bugün. Ancak aşk yine de seni bulacak. Eğer halihazırda devam eden bir ilişkin varsa o zaman bu konuda senin daha özenli davranman gerekebilir. Bir şeyleri yok gözüyle görmemen gerekebilir.

Bazen kendinizi sizi yoran fiziksel bedeninizden bağımsız hissediyorsunuz. Bilgisayarda veya fiziksel aktivite yerine zihinsel enerjiye odaklanan bir işte çalışıyorsanız bu durum daha da kötü olabilir. Bugün vücudunuzun sistemlerini yeniden şarj etmeniz gerektiği gibi hissedebilirsiniz. Vücudunuzu bir banka hesabı gibi düşünün: sağlıklı kalması için vücudunuza düzenli olarak enerji yatırımı yapmanız gerekir. Biraz vitamin almayı veya egzersiz yapmayı düşünün.

Maddi olarak bir şeylere çok fazla zaman ayırmış olabilirsin. Ancak bugün artık kafanı bunlardan kaldırma zamanı. Hafta sonunu daha rahat geçirebilmek için kafanı işten kaldırman ve gerçekten senin için önemli olan şeylerle ilgilenmen gerekecek.

Dişlerini daha da sağlıklı bir hale getirmek için yapabileceğin tek bir şey var: önlem almak. Daha sağlıklı dişler için bugünden itibaren kullandığın şeylerin sana gerçekten yaradığına emin olman gerekebilir. Gargaralar, diş ipleri ve ara yüz fırçaları sana yabancı gelmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeyler senin kontrolünün dışında gerçekleşebilir. Bazı şeyleri anlamlandırmaya çalışmak da boşuna olabilir. Yaşanan şeyleri olduğu gibi kabullenip kendine odaklanmak daha iyi olacak bugün.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birini arkandan konuşmakla suçlamadan önce tüm gerçekleri bildiğinden emin ol. Gezegenler, üçüncü bir kişinin arkadaşlığınızı bozmak amacıyla suları bulandırmaya çalışabileceği konusunda uyarıyor. Onların oyunlarına kanmayın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak akrabalarınla ilgili sorunlar hayatına sirayet edebilir. Olaylara müdahale eden bir yapın olmasa da bazı söylemler aklını meşgul edecek. Bugün yaşayacağın olayların tekrarını daha önce de yaşamış olduğunu fark edebilir, kendini geçmişin muhasebesini yaparken bulabilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, görmezden geldiğin problemleri artık daha fazla hasıraltı edemeyeceksin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızda revizeye gidebilirsiniz. Bu revizeye sadeceplanlarınız değil, sizin tutumlarınız da dahil olabilir. İyi niyetle yaklaştığınızı düşünürken farkında olmadığınız hatalar yapabilirsiniz. Ortaklarınız ve sosyal çevrenizin geri dönüşleri yol gösterici olablilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı işler, yükler, sorumluluklar yaşanabilir. Öğle sonrasında gruplar içinde daha hareketli olabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir gündesiniz ancak mesleki konular ve kariyer alanınızda dikkatli olmanız gerekiyor...

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde duygusal gerginlik artabilir. Öncü ruhunuz işleri daha ileriye götürmeye çağırdığı için kendinizi eylemin ön saflarında bulabilirsiniz. Elinizde bir çeşit harita bulundurduğunuzdan emin olun; aksi takdirde kendinizi yapayalnız bir halde bulabilirsiniz. Diğer insanlar, o esnada sırtlarını dayayabilecek sağlam bir şey bulabilmek için yaklaşımınızda pratik bir şeyler arıyor olacak.

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ruhunuz adeta parlıyor ve herkesi kendine çekiyor. Gününüze devam ederken muazzam bir enerjiyle dolu hissedebilirsiniz. Macera duygunuz yüksek ve sizi aşağı çeken çok az şey var. Şu anda başa çıkması zor olabilecek bir alan aşk ve romantizmdir. İşlerin istediğiniz gibi gitmediği tek alan burası gibi hissedebilirsiniz. Sabır işin sırrıdır.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Yakın çevre, kardeş, eğitim, seyahat konularıyla ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin gelişmesine bazı şeyler engel oluyor. Bu, kolayca aşılabilecek bir engel değil gibi. Engeli aşabilecek adımları atmak için, sorunu net bir şekilde tanımlamanız gerekiyor. Herkesin sizin kadar dürüst olmasını beklemeniz hata. Hele bunuyaşamında tanıdığınız insanların yüzüne vurmanız daha da büyük hata. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, gereğinden fazla abartıyorsunuz. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 29"
Ay
Akrep
27° 54' 34"
Merkür
Koç
26° 34' 17"
Venüs
Balık
21° 57' 26"
Mars
Balık
05° 11' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 16"
Satürn
Balık
13° 20' 02"
Uranüs
Boğa
20° 40' 30"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 36"
Lilith
Başak
19° 49' 41"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>