Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İletişim Konusu Öne Çıkıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

İlişkinin daha iyi bir hal alması için sevdiğin insanla iletişimini artırman şart. Birbirinizi görmeseniz de bir şekilde konuşmak iyi gelebilir size. İletişim kanallarını açık tutmalısın. Fırsat buldukça iletişimde kalmak size iyi gelebilir.

Önceleri aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Bazı gelişmeler sizin haklılığınızı doğrulayacak. Yetki farklılıkları, her şeye göz yummanızı gerektirmiyor

Bugünve genel çalışma ortamında değişiklik yapmak için girişimlerin olabilir. Senin için en iyi olan seçeneği bulmak için dikkatli davranmakta yarar var ama. Karşına çıkan seçenekleri iyi değerlendirmek adına dikkatli bir analiz yapman gerekebilir.

Bugün kendini ev işleriyle meşgul tutman çok olası. Kendini gereksiz yere yormamaya özen göstermelisin o yüzden. Öğün atlamamak için dikkat etmekte özellikle fayda var. Bol sıvı tüketmek de senin için ayrıca daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde beklenmedik ve bir o kadar da farklı olaylarla karşılaşabilirsin. Önüne çıkacak bazı engelleri aşmak için yaratıcı davranman gerekebilir. Bu sayede yeni yeteneklerini keşfetmen de daha mümkün olacak. Kendin hakkında yeni şeyler öğrenebilirsin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusallaşmak size göre değil ama bugün işler istediğiniz gibi gitmezse mantıklı düşünmeyi unutabilir ve hayal kırıklığı içinde gökyüzüne bakabilirsiniz. Onu sisteminizden çıkardıktan sonra savaşa geri dönün ve kazanmanın yollarını bulun.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene karşı olan güven sorununu çözüme ulaştırabilirsin. Onlara daha samimi ve ılımlı yaklaşıyorsun. İletişim konusu bugün senin için oldukça önemli, çünkü ağzından çıkacak her kelime seni yukarı çıkaracağı gibi aşağı da çekebilir. Bu anlamda dikkatli davranmanda fayda var. Ekonomik anlamda son zamanlarda zorlanıyorsan, ayın son gününde yeni düzenlemelere başvuracaksın.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarıya yansıtmadığınız her şeyi içinizde kendi kendinize yaşamaktan vazgeçmelisiniz. Güvendiğiniz kişilerle yaşadıklarınızı paylaşmak hem ruhsal olarak yükünüzü hafifletecek hem de günlük akışınıza daha iyi odaklanmanızı sağlayacaktır.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda biraz daha öngörülü ve sakin olmalısınız. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel konularda kendinizi zorlamayın. İlişkilerinizdeki değişim sizi derinden etkileyebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın akışının sizlerle uyumlu olduğu keyifli bir gün geçireceksiniz. Aldığınız kararlar başarıya ulaşabilir, ayrıca şans sizden yana olabilir...

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle birlikte zaman geçirmek senin için daha makul olabilir. Onların yanında olmasının kıymetini anlayıp onlarla daha fazla zaman geçirebilirsin. Sorunları çözmek için beraber hareket etmek ilişkileri güçlendirecek.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yararlı, odaklanmış konuşmalar yapma yeteneğine sahipsiniz. Bu iletişim, özellikle gerçekten önemli olan konularda somut sonuçlar alabilir. Karşılaştığınız bir sorun hakkında mümkün olan en kısa sürede pratik eylemde bulunma konusunda istekli olsanız da, en bariz strateji en iyisi olmayabilir. Dikkatiniz aşırı dağılmadan veya ayrıntılar yüzünden raydan çıkmadan, tüm gerçekleri öğrenmek için ihtiyacınız olan zamanı harcayabilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Güneş, hayatınızda ilerlemeler yaşatabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ev ve aile konuları ön plana çıkabilir. Çalışma hayatı, gündelik işler, sağlık konularında ani şanslar sizi bulabilir. Aile içinde duygularınızı ifade ederken kararsız kalabilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizin geleceği sizi korkutuyor. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Bugünlerdehayatınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Frenleyemediğiniz gece yemekleri zamanla size kilo olarak geri dönüyor.

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 12"
Ay
Kova
17° 43' 01"
Merkür
Koç
17° 36' 05"
Venüs
Boğa
03° 00' 08"
Mars
Koç
00° 58' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 12"
Satürn
Balık
16° 43' 03"
Uranüs
Boğa
22° 26' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 01"
Lilith
Başak
23° 31' 05"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>