Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Birikim Yapmak İçin Fırsat Buluyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün çok fazla iletişim kuracağınız bir zaman olabilir. Günün çoğunda kendinizi arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sohbet ederken bulabilirsiniz. Ya da bir mesajlaşma içerisinde ve kısa mesafeli bir seyahat havasında da olabilirsiniz. Belki de bir arkadaşınızı veya ailenizi ziyaret etmek için bir gezi planlayabilirsiniz. Bir çeşit "günü birlik gezi" yi hak ettiniz!

Sağlığınızı daha iyi bir noktaya taşımaya karar verebilirsiniz. Belki biraz halsiz ya da yorgun hissedebilirsiniz. Beslenmenizi veya fiziksel alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bir spor salonuna yazılmak, çalışmaya başlamak ve işyeri atıştırmalarını durdurmak için iyi bir zaman. Y da dövüş sanatları sınıfına kaydolmaktan zevk alabilirsiniz. Manevi disiplini fiziksel egzersizle birleştirmek isteyeceksiniz. Ayrıca eğlenceli bir yoga sınıfı da bulabilirsiniz.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Senin açından hareketli bir gün ve dünyayı bile sırtlanabileceğini düşünüyorsun! Hayalperestliğin, sanatsal yeteneklerin ve fiziksel enerjin zirvede. Yüzleşebileceğin en zor problem yapacaklarından hangisini önce yapman gerektiği! Çocukların varsa işin çok daha kolay olacak; çünkü onların her daim yapılabilecek şeyler konusunda fikirleri vardır! Bugün bol bol eğlen!Başkalarına karşı biraz sert bir tavır içinde olabilirsiniz. İnsanların size ne yapmanız ya da kime inanmanız gerektiğini söylemesinden hoşlanmıyorsunuz. Bu tip tavırlar hareket alanınızı daraltıp belli ilişkilerin fişini çekebilir fakat bu sorun değil. Kendinizi açıp diğer insanların saldırılarına karşı savunmasız kalmaktansa bir tavrınız olması daha iyi. Kendinize dikkat etmeyi iyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün en beklenmedik yerlerde mucizevi olaylar meydana gelebilir. Belki de belirli bir yerde görmeyi beklediğiniz biri vardır. Onu orada göremeseniz de, bambaşka bir ortamda, özel bir etkinlikte onunla bir araya geleceksiniz. Varış noktanıza odaklanın ve oraya nasıl ulaşacağınızla ilgili ayrıntılar kendi kendine tamamlansın.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün inancınızın ve çabanızın ödüllerini alabilir, ektiklerinizin sonuçları ve karmik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni biriyle tanışma, yeni bir ilişki potansiyeli gündeme gelebilir. Süregelen ilişkilerde geleceğe yönelik planlar konuşulabilir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında sağladığın maddi getirilerin ile biraz birikim yapmak için fırsat buluyorsun. Uzun süreli bir birlikteliği olan bir Yay burcuysan, evliliğe yönelik adımlar atabilirsin. Ailenin ve yakın çevrenin desteği sana güç verecek. Arkadaş grubunda yaşanan tartışmalarda politik davranmak yerine adil davranabilirsin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz titiz çalışmalarınızla süsleniyor. Hazırlayıp başarı ile sunduğunuz her proje adınızdan söz ettirecektir. Disiplinli olmak en çok sizlere yakışmaktadır.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kritik gelişmeler söz konusu. İş hayatınızla ilgili konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda beklentilerinizi yüksek tutuyor olabilirsiniz. Bugün iyimser bir hava içindesiniz. Öğlen saatlerinde gizli kalması gereken konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. Duygularınızı yoğun yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklara özen gösterin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişteki çabalarınız için para alacaksınız. Kişisel çabalarınız kamu denetimine açıktır. Eğer siz akıllı, öngörülü olsanız, sizi artan statü ve ve sorumlulukla ödüllendirecekler. Eğer özensiz veya odaklanmamış olsaydınız, durumunuz kötüleşebilirdi.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gelişen pek çok şey var ancak hepsi birbirinden farklı, bu da günün her dakikasında meşgul olmanıza yardımcı olabilir. Şu anda zirvesindesiniz ve çoklu görevleri her zamankinden daha iyi halledebilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. İş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşlerin çekiştiği bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarla gezmek yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde görev ve sorumluluklara odaklanabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili koşullar gündeme gelebilir. Üstleriniz ve yönetici konumunda kişilerle çatışmamaya dikkat etmelisiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı gerektiği gibi ifade edemediğiniz için anlaşılamadığınızı düşünüyorsunuz. Daha açık ve içten olun. Bugünyerinde tartışmaktan ve olayları abartmaktan uzak durun. Bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Parasal anlamda önemli oranda bir rahatlama söz konusu. Gergin ortamlarda bulunmak sağlığınızı da etkiliyor.

4 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 25' 29" R
Ay
Yengeç
06° 50' 16" R
Merkür
Koç
25° 19' 06"
Venüs
Boğa
14° 59' 01"
Mars
Koç
08° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 23"
Satürn
Balık
17° 30' 10"
Uranüs
Boğa
23° 00' 10"
Neptün
Balık
29° 13' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 50"
Lilith
Başak
24° 35' 49"
True Node
Koç
15° 03' 24"
Son Güncelleme : 11/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>