Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorumluluklarını Unutabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 50%

Bugün aşk hayatınızda her şey sizin için iyi gidecek. Sosyal ortamlarda yaratıcı projeleri takip edin. Başkalarıyla ne kadar çok zaman geçirirseniz, günün sonunda o kadar tatmin olmuş hissedersiniz. Başkalarının enerjisiyle besleniyorsunuz. Sevdiğiniz insanlarla ne kadar beraber olursanız, o kadar fazla güvende ve özsaygı hissedeceksiniz.

Uzak düşmek için vakit yok. Doğru, hayat akıyor. Asla kendinize ayıracak bir dakikanız bile varmış gibi gözükmüyor. Bir evin dört duvarını sadece iki elinizle tutuyor gibisiniz! Ancak bu konuda bir seçeneğiniz yok: ayaklarınızı, aklınızı vegörebilecek herhangi bir şeyi kullanmayı deneyin, çünkü kendiniz için o küçük evi inşa etme zamanı geldi!

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Göksel enerjiler, seni özellikle spor veya mesleki alanda bir eğitim almaya yöneltebilir. Mesleki alanda bulunduğun konumun değerini sorgula. Uzmanlığınla insanları ikna edebiliyor musun? İyi bir öğretmen olmak için daha fazlasını bilmen gerektiğini düşünme. Doğrusu, profesör de öğretirken öğrenir.Oldukça aktif bir insansınız, ancak bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğer aktivitelerinizle alakalı çevrenizden yardım isterseniz, neye ihtiyacınız olduğunu çoğunlukla anlamayacaklardır. Neden sürekli hareket etme ve bir şeyler yaratma ihtiyacı hissettiğinizi merak edecekler. Bugün bu sebeple biraz yorucu ve karışık geçebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işin eğlencesinde olsanız bile belli bir ciddiyet düzeyinin korunması ya da en azından kabul edilmesi gerektiğini anlamalısınız. Bugünkü gezegen dizilimi yüzünden insanların kafası pek yerinde olmayabilir. Dengenizi korumaya çalışın ki başkalarına hem destek verip hem de onları güldürün.

7 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşebilir, birden fazlave konu ile ilgilenebilirsiniz. Gün içinde dağınıklık ve aksaklıklar olabilir. Planlarınızda değişime gitmek durumunda kalabilirsiniz. Şartları yönetmeniz gereken işleri bugün başlatmamakta fayda var. Düşünceleriniz, sözleriniz geleceğinizi belirleyebilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini şanslı hissettiğin bir gündesin. Bu şansını uzun zamandır duygularını açıklamayı planladığın birine karşı kullanıyorsun. Geçirdiğin uzun düşünme evresi bu açıklama ile son bulabilir. Aldığın olumlu cevap ile yeni bir ilişkinin başlangıcına adım atılmış oluyor. Fazla heyecanlanman gün içinde yerine getirmen gereken sorumluluklarını unutturabilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde cesaret verici yönünüz ve cömert davranışlarınızla bugün kazanan siz olabilirsiniz. Olaylara tavrınız bazı şeyleri değiştirebilir. 'Bu seferde bu şekilde davranacağım ve bakalım sonuçları farklı olacak mı' diye kendinize sorun. Bugün bir şeyler değişim gösterecektir. Bu aralar iletişim ve seyahat trafiğinizin artabilir. Bu süreçte ikili ilişkilerde biraz daha fedakâr olmanız gerekebilir. Dengede kalırken esnek olmanız karşınızdaki insanları oldukça rahatlatacaktır.

7 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı hobilerinize yoğunlaştırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde beklemediğiniz tepkiler sizin bir konuda farkındalığınızı arttırabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer fırsatlarını araştırmak için uygun bir gün. Özellikle İşsiz Yay'larbulabilir ve verimli çalışabilirler. Çevrenizin de desteğiyle sıkıntılarınızı atlatacaksınız.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanınızda güçlü bir insan var, bu yüzden onun cömert tekliflerinden nasıl yararlanacağınız konusunda stratejik olmalısınız. Bu teklifleri hemen değerlendirmektense, sizin için çok daha değerli olacağı bir zaman için saklayabilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahat edeceği gündüz saatlerinde ev ve aile konuları ön planda.Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 16:05 itibariyle romantizm ihtiyacınız artıyor. Venüs'ün Yengeç burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Önümüzdeki günleri kredi ve borç başvurusunda bulunmak için değerlendirebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, partneriniz hakkında hayal kırıklığına uğrayacağınız yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Entelektüel ve zarif tavırlarınızdan dolayı, insanlar sizinle sohbet etmekten büyük bir keyif alıyor. Küçük problemler yüzünden, gününüzün negatifleşmesine izin vermeyin.

7 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

7 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 55" R
Ay
Koç
04° 52' 39"
Merkür
Koç
19° 34' 40"
Venüs
Boğa
07° 02' 24"
Mars
Koç
03° 30' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 17"
Satürn
Balık
16° 59' 40"
Uranüs
Boğa
22° 37' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 56"
Lilith
Başak
23° 52' 53"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>