Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayrılık Kararı Alabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 70%

Yaratıcılığınızı ortaya çıkarma modunda olabilirsiniz. Müzik çalmaktan veya şarkı söylemekten hoşlanıyorsanız, bunu bugün yapmak isteyebilirsiniz. Ya da kendinizi iyi bir yazar olarak görüyorsanız, bir şiir, kısa bir hikaye ya da mizahi bir makale üzerinde çalışırken eğlenebilirsiniz. Bu esprili hayal gücünüzü kullanmaya cesaret edin. Sanatsal çabalarınız hakkında başkalarının ne düşüneceğine çok takılmayın. Kendinizi gerçekten ifade edin, ve yeteneklerinizi yürekten ortaya koyun.

Bugün her şeyi tek seferde halletmeye çalışmak yerine - ki bu imkansız- neden vaktinizi en verimli biçimde kullanabilmek için bir strateji geliştirmiyorsunuz? Belki de bazı işleri çalışma arkadaşlarınıza vermelisiniz. Ya da belki de teslim tariherinizden birini ileri atmalısınız. İşinizi hakkıyla teslim etmenizi engelleyecek kadar yakın bir teslim tarihine takılıp kalmak istemiyorsunuz. Bu sizin tarzınız değil.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

Modun inişli çıkışlı olabilir. Kendine karşı nazik ol. Eğer bir konu hakkında stres yaşıyorsan, bunu bugün çözmeye yönelme. Daha dengeli ve pozitif olduğunda bunu gerçekleştir. Gün boyunca enerjik egzersizler yaparsan kendini daha iyi hissedersin. Uzun bir yürüyüşe ya da bisiklet sürmeye çık. Terleyerek toksinlerini atabilirsen, daha huzurlu olursun. Sonrasında, karşına çıkan her şeyle mücadeleye hazır olmuş olursun!Kendinizi bugün her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu ister sanatsal bir biçimde isterse de problem çözme konusunda eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıksın, yüksek ihtimalle bugün sizin için güzel ve tatmin edici bir gün olacak. Bir projeyi ele almanın farklı bir yolunu bulmak muhtemelen sizi fazlasıyla tatmin edecek ve ayrıca diğerlerinin yaratıcı yeteneklerinize hayran kaldığını fark edeceksiniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hazırlıklarınızı tamamlayın ve işe koyulun. Ne yapmak istiyorsanız onu başarabileceğiniz bir hava var. Uğraştığınız şeyler hakkında ne kadar pratik olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Tek seferde çözüme ulaşmaya çalışmak yerine her şeyi adım adım halledin. Unutmayın, asıl ödül yolun sonu değil yolculuğun kendisidir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rahatlama, iyi hissetme ve mutlu olma isteği artabilir. İç dünyanızda çatışma girdiğiniz noktalarda öz sevgi ve özgüveni çalıştırmalı, kendinizi takdir etmeye ve desteklemeye çaba harcamalısınız. Finansal konularla ilgili kaygı ve panik durumları olabilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir küs bir barışık ilerleyen bir ilişkin varsa bu duruma artık bir dur diyebilirsin. Karşı tarafın kendinden taviz vermemesi ayrılık kararı almana zemin hazırlayabilir. Duygusal anlamda zede alsan da yakın arkadaşların desteği senin ile birlikte. Dost seçimi konusunda kendini şanslı hissedebilirsin. Akşam evinde kendini iyi hissettirecek aktiviteler ile uğraşıyorsun.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde iletişim problemlerini çözdüğünüz ve kendinizi güzel ifade ettiğiniz bir gündesiniz. Emin olmadığınız durumlarda karar vermemeniz daha doğru olacaktır. Bu durum sizi korurken yanlış bir şeyler yapmanıza da engel olacaktır. Güçlü otoriter figürlerden kariyerinizle ilgili önemli destekleri alabilirsiniz. Bunun motivasyonu ile yeni planlarınızı ortaya sunabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Mars Koç'ta birleşirken oldukça hevesli ve yaratıcısınız. Ancak gereksiz harcamalar ya da çıkışlar yüzünden kendinizi zor duruma düşürebilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarmak istediklerinizi ya da planlamalarınızı ikiye bölmek beraberinde başarı fırsatını da arttıracaktır. Aşk konusunda mutlu bir gün. Fırsatları iyi değerlendirin

9 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarılarınız karşısında kötü hisler besleyeceğini düşündüğünüz insanların aslında en büyük destekçileriniz olacağını nerden bilebilirdiniz ki?! Bundan sonra kimseyi haksız yere yargılamamaya çalışın, bakın nasıl haksız çıktınız!

9 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat etmeye devam edecek.Bugünü sevdiklerinize ve kendinizi mutlu etmeye odaklanarak değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşumu çocuklarınızla kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor. Hobilerinize, spora ve sanatsal aktivitelere vakit ayırmak iyi gelecektir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

En yakın arkadaşınıza aşık olabilirsiniz ve eğer o da sizden hoşlanıyorsa yeni bir ilişkiye girebilirsiniz. Karşınızdaki insanlara karşı çok duyarlı ve anlayışlısınız. Sahip olduğunuz bu iyi niyeti kullanmalarına izin vermeyin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olaylara karşı esneklik kazanmalısınız. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

9 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 10" R
Ay
Koç
00° 54' 35"
Merkür
Koç
19° 23' 17"
Venüs
Boğa
06° 42' 23"
Mars
Koç
03° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 28"
Satürn
Balık
16° 58' 19"
Uranüs
Boğa
22° 36' 47"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 02"
Lilith
Başak
23° 51' 05"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>