Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dağınıklığa İzin Yok Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Eski ilişkilerini gözden geçirebilirsin. Yaşanan hataları, söylenen sözleri tek tek irdelemek isteyebilirsin. Ne istediğini öğrenmek için böyle bir gözlem yapman daha doğru olabilir.

İşin kendisini, ortamından, ilişkilerinden önde tutmanız,yaşamınızda biraz mekanik bir mutluluk içinde olduğunuzu gösteriyor. İnsani gelgitlerle pek ilgili görünmüyorsunuz. Birtakım sevinçler ve üzüntüler paylaşılmayı gerektirebilir.

Bugün aile büyüklerindentavsiyeleri alabilirsin. Bu tavsiyeler hayatında çok belirleyici olabilir hatta. Onları dikkatlice dinlemekte fayda var. Güzel fikirlere merhaba diyebilirsin böylece.

Sadece kendi sağlığın için değil, çevrendeki canlılar için de bir şeylere odaklanabilirsin. Eğer çevrende yaşayan sokak hayvanları varsa onlarla da ilgilenebilir, daha iyi enerjilere merhaba diyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe dair yeni hedeflerinin olacağı günler kapıda. Bugün bu tür etkilerin giderek arttığını da hissedebilirsin. Yeni bir vizyon gündeminde olacak. Denenmemişi denemen sana çok daha fazlasını katabilir.

1 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, Jüpiter ve Plüton arasındaki bağlantı sayesinde bugün kendinizi güçlü, iyimser ve canlı hissedeceksiniz. Geçmişten gelen konular bugünün gündeminde yer alacak ve kendinizi halının altına süpürdüğünüz konularla bir kez daha mücadele etmek zorunda bulacaksınız.

1 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalıcı projelere imza atacağın günlere doğru adım atıyorsun. Ayın ilk gününden kolları sıvayacak ve bir an olsun dağınıklığa izin vermeyeceksin. Ateş burcuna teslim olan gökyüzü eşliğinde Mayıs ayına başlarken, kendini daha rahat hissedeceksin. Sana zarar veren alışkanlıkları da terk edeceksin.

1 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz onlara gereken önemi vermediğinizden dolayı size şikâyetlerini anlatabilir. Kendinizi geriye çekmeniz yapılan yanlışın farkına varmalarını engelleyeceği için her şeyi açıklığa kavuşturacak bir konuşma yapmanız daha yerinde bir hareket olacaktır.

1 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

1 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda eğitim ve bireysellik ön plana çıkabilir. Bugünlerde çevreniz genişleyecek ve bu süreçte herkese karşı farklı bir bakış açısı kazanmanız gerekebilir.

1 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk günü ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularına odaklanabileceğiniz, birliktelikler açısından hassas bir gün olabilir, karşınızdaki kişinin tutumuna göre hareket edebilirsiniz, önceliklerinizi ona göre belirleyebilirsiniz.

1 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi şimdi size meydan okuyor olabilir. Bir şeyi kanıtlamanız istenebilir ve herhangi bir hazırlık yapmadan düelloya çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Sizin gerçekliğiniz, insanlar bunu çarpıtmaya çalışsa da size aittir ve nihayetinde diğer insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü kontrol edemezsin! Onlara gerçekte kim olduğunuzu göstermeye çalışabilirsiniz, ancak bunu görmeyi reddederlerse, boş vermekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur.

1 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde mantıklı davranmak zorundasınız. Duygularınız karışabilir. Güven ihtiyacı içindesiniz. Partnerinizden beklediğiniz desteği bulamadığınız zaman, kafanızdaki olumsuz fikirler yüzünden moraliniz hemen bozuluyor.

1 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

1 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü arkadaşlarınızla bir araya gelmek ve keyifli zaman geçirmek üzere değerlendirebilirsiniz. Yeme içmenin ön planda olduğu buluşmalar olabilir. Tutulma sonrası geleceğe dönük hayalleriniz için bazı adımlar atabilirsiniz, şansınız açık.

1 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sizden beklentileri olabilir. Karşılıklı bazı konuları tartışmalı ve onun isteklerine de önem vermelisiniz. Birlikte olduğunuz zaman, atladığınız konular sonradan sorun haline gelebiliyor. Bugün, sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

1 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>