Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yaşamını Yeniliyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 100%

Sezgisel doğanız ile mantıklı yönünüz uyumlu olabilir. Duygularınıza kulak verin. Bugün karşılaştığınız tüm insanlara ve durumlara karşı hassas bir yaklaşım benimsediğinizden emin olun. Aklınızın bir karşı havada olduğunu fark edebilirsiniz. Bu bakış açısındaki unsurları ele alın ve bilinçli bir şekilde hareket edin. Hayal gücünüzü canlandırın. Sevdiklerinize ilgi gösterin.

Bugün birisini zarardan korumak için adım atabilirsiniz. İş yerinde zor bir dönemden geçen birileri olabilir. Patronunuz gitmelerine izin vermeyi düşünüyor olabilir. Veya işlerine ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirler. Onlara yardım edebilirsiniz. Tüm işlerini onlar için yapmayın, ancak onları doğru yöne yönlendirmekten çekinmeyin. Bazı teşvikler bir fark yaratabilir.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Kendini o çılgın ruh hallerinden birinde bulabilirsin; bir şey içmemiş olsan da kafayı bulmuş gibi hissedebilirsin! Her zamankinden daha enerjik ve heyecanlı olmana sebep olan canlı ve hareketli bir enerji havaya hakim. Zihinsel enerjin de hareketli ve bu sebeple kendini stabil hissedemiyorsun ama bu gayet normal. Sen en iyi bu şekilde işliyorsun. Fakat bu halde araba kullanma!Eğer bir şeyler olmasını bekleyip duruyorsan, bir sabah uyandığında bütün hayatının geçip gittiğini ve hayal ettiğin şeylerin yarısını bile gerçekleştiremediğini görebilirsin. Harekete geçmenin zamanı tam da şu an ve öyleyse planlarını gerçekleştirmek için çabalamaya başla. Bazı ödünler vermek zorunda kalabilirsin ama genel olarak insanların senin liderliğini isteyerek kabul ettiğini göreceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nabza göre şerbet vermek senin güçlü bir yanın değil. Hiç kimse seni diğer insanların duygularına karşı aşırı duyarlı olmakla suçlayamaz veya başkalarının da duyguları olduğunun farkında olduğun konusunda. Ancak bugün, yeni bir sayfa açıyorsun. Bu "yeni ve geliştirilmiş" model, başkalarının düşüncelerine ve hislerine ses oluyor ve düşünceli, şefkatli yollarla onlara yanıt veriyor. Bu yumuşak dokunuşun ne kadar etkili olabileceğine şaşırabilirsin.

1 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular özgüven ve cesaret artabilir. Kendinize her alanda daha fazla güvenme, kendinizi destekleme zamanı. Yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyin. İsteklerinize sahip olma adına evren sizi destekliyor. Dua ve istek içinde olmalı.

1 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın ateş burcundaki hareketi, başkalarının fikirlerine yönelik söylemlerine karşı inatlaşmana neden olabilir. Üzerindeki yüklerden kurtulacağın bir dönem seni bekliyor. Hayatına dair yapıcı kararlar alırken sevdiğin kişi ile yaşamını birleştirmeye yönelik planlar aklına iyice yer edebilir. Bu dönemde aile fertlerin ile olan iletişimin güç kazanacak.

1 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal krizlerle baş etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Gururunuz yardım almanızın önüne geçmiş olsa da bunu kırmak için çabalamalısınız. Duygusal hareket etmek sizlere olumlu yansımayabilir. Özlemleriniz artmış ve kararsız kaldığınız konularla boğuşuyor olabilirsiniz. Kendinizi yıpratmayın.

1 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışadönük enerjiler söz konusu. Hafta sonu için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalara yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Akşam arkadaşlarınızla sohbet etmek için buluşabilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi bugün sizin için her şeyde olabilir. Sevdikçe huzuru daha fazla bulabilirsiniz, sevdikçe baktıklarınız ve seyrettikleriniz güzelleşebilir.

1 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken alışveriş ve harcamalar da söz konusu olabilir. Tutkularınız doğrultusunda hareket edebilir, hırslı yönünüzü ortaya çıkarabilir, yeteneklerinizi, sahip olduklarınızı daha iyi kullanmak isteyebilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zam istemek için en iyi zaman olmayabilir. Ancak daha değerli olduğunuzu iddia etmeye başlamak için kesinlikle iyi bir zaman.

1 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulardabirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman çalışmalarınız ses getirecek.

1 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

1 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay, Ateş burcunda başlıyor. Yüklerinden kurtuluyorsun. Sevdiğin kişi ile hayatını birleştirmek için planlar aklına iyice yer edebilir.

1 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde fazla alıngansınız. Bazen sevilmediğinizi düşünüyor, önemsiz şeyleri büyütüyorsunuz. Aranızdaki buzlar erimeye başladı. Onu daha yakından tanımaya çalışın. İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olun. Haberler, tam olarak doğrulanana kadar söylenenlere inanmayın. Ailevi problemler ve maddi sıkıntılar, gelecekle ilgili planlarınızı olumsuz etkiliyor. Yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

1 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>