Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sadece zamanını iyi değerlendirememesi nedeniyle yeterince görüşemiyorsunuz. Yoksa her şeyin önünde siz varsınız. İş yoğunluğu, arkadaşları, çevresi sizde haksız kıskançlıklar yaratıyor.

Ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var.

Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Size yardım edeceklerdir. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Birikiminiz küçük olduğu için zaman, zaman harcamayı düşünebiliyorsunuz.

Size sitem etmiyorlar, ama bugün birkaç eski dostu ararsanız, vefasızlıkla damgalanmaktan kurtulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızın gönül işleriyle ilgili alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Bugün sizi de ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda yarar var. Konuyu enine boyuna düşünmeden fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bu kez hızlı davranmak sizi yanılgıya düşürebilir.

1 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Mars kavuşumu, üstünüzde baskı kurabilecek kişi veya durumlara karşı tavır almanızı sağlar. Özellikle eş,veya başkalarıyla olan ortaklıkta para v.b paylaşımlar sorun yaratabilir. Birbirine söz geçirmeye, üstünlük taslamaya kalkmaları soruna yol açabilir. Saat 11:02 Ay-Jüpiter görünümü, finansal açıdan güçlü olmak arzusu bizim için önemlidir. Çünkü bu gücün birçok meseleyi aşmamızda etkili olduğunu biliriz. Sevdiklerimizin üzerine titreriz. Bizi anlamalarını, desteklemelerini bekleriz. Sınava girecek evlatlarımıza başarılar diliyorum. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın.

1 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle bazı durumları kurtarmak ve maddi alanda kendinizi garanti altına almak için yakın çevre dostlarınızdan yardım talebinde bulunabilir ve onlardan bir miktar borç isteyebilirsiniz. Ancak bu isteğiniz reddedilebilir. Sizlere hayal kırıklığı yaşatan bu geçici durum için ailenizden sizlere destek olmasını bekleyebilirsiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akıl ve duygu arasında zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda ortak para konularında daha dengeli olmaya gayret etmelisiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin değiştiği bir dönem. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve isteklerinizi anlatın. Böylelikle aşkınız...

1 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız girişimlerin sonuçlarını maddi olarak alacağınız bir ay içindesiniz. Yine de ortaya çıkacak bir ödeme veya borç dengelerinizi bu birkaç gün sarsabilir.

1 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ummadığınız bir yerden kazanç elde etmek sizi mutlu eder. Topluluklar içinde konuşuluyorsunuz.Yaptığınız işteki başarınız kulaktan kulağa yayılır. Bu dönemden faydalanın. Ayrıca dostlarınızla çıkacağınız tatil size keyif verir. Yaptığınız iyiliklerin geri döneceği bir gün.

1 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

1 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 35' 00" R
Ay
Terazi
25° 22' 54" R
Merkür
Koç
16° 11' 53"
Venüs
Koç
22° 19' 48"
Mars
Balık
24° 17' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 32"
Satürn
Balık
15° 55' 47"
Uranüs
Boğa
21° 56' 59"
Neptün
Balık
28° 41' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 23"
Lilith
Başak
22° 33' 27"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>