Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planların Netleşiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

Bugün grubunuzun hayrını düşünmelisiniz. Yeterince tanınmadığınız için hayal kırıklığına uğramış olsanız da, olayları daha genel bir perspektiften görmeye çalışın. Belki daha büyük bir topluluğun ihtiyaçlarına hizmet ederek kendi pozisyonunuzda daha iyi ilerleyebilirsiniz. Mücadele eden ve yardıma ihtiyacı olanarkadaşlarınız için etrafa bakın. İçeri girip biraz zaman ve yardım önerirseniz, hakınızda iyi sözler yayılabilir. Popülerliğiniz arttıkça maaşınız da değişebilir!

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Bireyselliğini göstermek için yoğun istek duyuyorsun. Sürüye dahil olmak istemiyorsun. Sen pembe yünlü koyun olmak istiyorsun. Sokağı yürümek yerine sıçrayarak geçmek istiyorsun. Tamamen kendin gibi olabileceğin bir insan topluluğu bul ve insanların stilinde ilgili ne düşündüğünü umursama. Orijinalliğin etkileyici, öyleyse kendini susturma.Oldukça yaratıcı enerjili bir gün. Mekanı ve zamanı sanatsal hedeflerine yönelik değerlendirmelisin. Şu an tıpkı hayallerini gerçeğe dönüştürecek güce sahip bir büyücü gibisin. Bu sihri başkalarına da yansıt, insanlara yardım etme gücünü hafife alma. Varlığın güçlü bir ışık saçıyor. Bugün karşılaştıklarına karşı hayırsever ve bonkör ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisiyle yoğun bir tartışmaya girmeniz muhtemel. Kendinizi cesur bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sulu mizah anlayışınızbaşında olabilir. Birkaç ince espri patlatabilirsiniz. Ya da insanları güldüren keskin veya ironik bir yorum yapabilirsiniz. O ateş gibi zekanız körüklenecek. Tartışmalı bir mesele hakkında konuşmak isteyebilirsiniz. Bazen başkalarını kışkırtıp güldürmek nasıl da hoşunuza gidiyor!

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular ön planda. Harcamalar yapabilir, borç alma-verme gündemleri içinde olabilirsiniz. Para yönetimini korumalı ve ilişkilerde alma verme dengenize özen göstermelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal kazançlarını yeniden gözden geçirebilirsin. Tasarruf edebileceğin bazı konularda fazla harcamaman gerektiği kararına varıyorsun. Eğitim gören bir Yengeç Burcuysan gelecek hakkındaki endişelerin yerini ayakları yere basan planlara bırakıyor. Arkadaşların ile konuşurken ki üslubun dikkatlerden kaçmayabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmayı seçmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınız arasında sıkışıp geçmiş ve gelecek terazisini dengelemek zor olsa da ağırlığı geleceğe vermeli, yolunuza devam etmelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularınla meşgul olabilirsiniz. Banka işlerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Erken saatlerdehayatınızla ilgili ciddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizi yoran konulara karşı tedbirli davranmakta fayda var. Gün içinde işlerde beklemeler olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara karşı dikkat etmelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle ilişki ve ortaklıklarda hırslı ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmek zor olurken mücadeleci yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin yetkiniz altındaki biri size isteyerek itaatsizlik ediyor ve kesinlikle ona yerlerini hatırlatmanız gerekiyor. Bunu özel olarak mı yoksa toplum içinde mi yapmayı seçeceğiniz size kalmış. Diğer insanların aynı hataları yapmasını önlemek için bunu herkesin içinde nazikçe yapabilirsiniz. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Çevrenizle olumlu şekilde paslaşarak çalışmayı seviyorsunuz. Önünüzdeki engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arabanız, motosikletiniz, bisikletiniz veya diğer ulaşım vasıtlarınız ile ilgili probemlerle karşılaşabilir ve vaktinizi bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Bugün iletişim ile ilgili de çeşitli problemler çıkabileceğinden, önemli konuların tartışılması işini başka bir güne ertelemeniz en doğrusu olacaktır.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı nedenlerden dolayı eşinizden uzaklaşmaya başladınız. Bugünyerinizdeki çalışmalarınızı hatasız bir şekilde tamamlamaya özen gösterin. Karşınıza çıkan zorlukları başarılı bir şekilde aşıyorsunuz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızdaki huzursuzluk, duygularınız üzerinde baskı yaratıyor. Sevgilinizle aranızdaki sorunları konuşarak halletmeye çalışın. İsteklerinizi ve duygularınızı ona anlatmayı deneyin. Sevdiğinizin sizi anladığını düşünebilirsiniz fakat sizin de ona karşı daha ilgili olmanız gerekiyor. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürebilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 47' 48" R
Ay
Aslan
20° 53' 20" R
Merkür
Koç
29° 17' 45"
Venüs
Boğa
19° 16' 56"
Mars
Koç
11° 07' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 49"
Satürn
Balık
17° 45' 23"
Uranüs
Boğa
23° 12' 20"
Neptün
Balık
29° 18' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 45"
Lilith
Başak
24° 59' 04"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>