Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Birikim Yapma Kararı Alabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 20%

Bugünü, önümüzdeki aylarda sizi nelerin beklediğine dair "gizli bir önizleme" olarak düşünün. Bu dönem aşk hayatınızda gerçek bir dönüm noktası. Kariyer hedeflerinizde büyük bir değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz, ya da sizin ve hayatınızdaki önemli kişilerin cesur bir karar vermesi gerekebilir. Taşınmayı mı düşünüyorsunuz? Ya da belki ailenize birilerini katabilirsiniz? Şu an verilen kararlar oldukça dalgalanma etkisine sahip olacak, bu yüzden hareket etmeden önce dikkatlice düşünün. Ve elbette, kalbinize ve sezgilerinize kulak verin.

Bir arkadaş veya meslektaşınız size borçlu olduğunuz küçük bir miktar parayı geri ödeyebilir. Çok heyecanlanacaksınız, ancak faturalarınızı koymak yerine, eğlenceli ve anlamsız bir şeye harcamayı planladığınız için kendinizi biraz suçlu hissedebilirsiniz. Suçlu hissetmenize değmez. Bu o kadar da çok para değil ve şimdi ve sonrası için de ufak bir kaçamağa ihtiyacınız var. Haydi!

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Ayağını yere sıkıca basıp gittiğin yolda inatçı bir şekilde devam etmeyi düşünüyor olabilirsin ama biraz daha bonkör bir tavır takınmalısın. Son zamanların olaylarının baskıları , genel pozitif tavırlarına olumsuz etki ediyor. Ama bil ki bu dönemler de geçecek. Hüsrana uğradığını düşünüp durarak kendine zarar vermeye değmez.Keninizi uyarılmış varsayabilirsiniz çünkü bugün hareketlerinize çok dikkat etmeli ve genel olarak çok dikkatli olmalısınız. Yapacağınız konuşmalarda çok aceleci davranmayın, riskli yatırımlar yapmaktan kaçının ya da tehlikeli sayılabilecek girişimlerden kaçının. Burcunuzda bugün hayatınızın belirli alanlarına çok büyük zararlar verebilecek dengesizlikler söz konusu. Bu sebeple bugün önemli olmayan şeylerle ilgilenin. Bırakın ciddi meseleler sonraya kalsın. Arkanıza yaslanın ve rahatlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal davetler almaya karşı açın olun. Sizi daha iyi tanımak isteyen bir tanıdığınız olabilir. Bu kişiyle ortak bir paydanız olması mümkün. Yoğun bir programınız olsa dahi bu kişiyle buluşmak için biraz zaman yaratın. Onunla uzun bir öğle yemeği yemekten zevk alabilirsiniz. Ya da birlikte akşam yemeğine çıkabilir ve dostane bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Bu ilişki pozitif bir şey olabilir ve ilerde sağlam bir dostluğa dönüşebilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızı doğrudan bağlayan konularla ilgilenebilir, bir karışıklık veya sorgulama içinde olabilirsiniz. Kaygı ve evhamdan kaçınmalı, pozitif enerjiyi güçlendirmeye çalışmalı, yaşamdan keyif almaya ve ilişkilerde huzuru var etmeye/korumaya odaklanmalısınız. Aile ilişkilerine ağırlık verebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koyduğun hedeflerine doğru harekete geçme istediğinde azalma olabilir. İş yerinde kendine bir çalışma planı yapabilirsin. Patronlarınla iletişimin güçleniyor. Evli bir Yengeç burcuysan evliliğin getirdiği sorumluluklarını daha çok önemsiyorsun. Eşinle birlikte ortak bir birikim yapma kararı alabilirsin.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda çıkabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Sizleri ilgilendirmeyen konularda yorumlarda bulunmanız daha doğru olacaktır. Sorumluluklarınızla ilgilenirseniz ve dışarıdan izleyici olarak kalabilirseniz stressiz bir gün geçirebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenize ait konularda değişken koşullar söz konusu. Ev hayatınızla ilgili hızlı hareket etmeniz gereken olaylar ortaya çıkabilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven arayışına girebilirsiniz. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle zaman geçirmek iyi gelebilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Umutsuzluğa kapılmak yerine bazı ilişkilerden özgürleşmek fikrini her zaman aklınızda bulundurun ve kişilere karşı bağımlılık geliştirmemeye çalışın.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileye ilişkin konular gündeminizi şekillendirirken evinizde daha çok zaman geçirebilir, mutfak işleriyle, beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Acele ve telaştan uzak durmalı, ev kazalarına dikkat etmelisiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının başarılarını kıskanırken hiç özeleştiri yapıyor musunuz? Yoksa insanları kıskanmakla mı yetiniyorsunuz? Kimseden bir eksiğiniz yok, sadece daha fazla çabalamanız gerektiğinin farkında bile değilsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Evde vakit geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır.Ailenizle, özellikle de ailenizin kadın üyeleriyle ilgili konular ön planda. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün tekrar Akrep burcunda seyahat edeceği önümüzdeki günlerde aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular zihninizi meşgul edecektir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizle iletişim kurma şekliniz konusunda dikkatli olmalısınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye çalışın. Bugün istemeden birinin kalbini kırabilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın ısrarıyla birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta pek hoşunuza gitmeyecek. Ama bu kişi bir süre sonra sizin için çok önemli biri haline gelebilir. İş yerinde başına buyruk davranmanız ve kimseye danışmadan verdiğiniz bazı kararlar, esas olarak şansınızın yardımıyla yüzünüzü güldürüyor. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üzerine eğilin.

12 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 04' 42" R
Ay
Terazi
13° 39' 42"
Merkür
Boğa
05° 07' 18"
Venüs
Boğa
24° 44' 56"
Mars
Koç
14° 30' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 44"
Satürn
Balık
18° 03' 21"
Uranüs
Boğa
23° 27' 48"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 12"
Lilith
Başak
25° 28' 38"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>