Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygusalsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün aşk listenize yeni birini ekleyebilirsiniz. Kalbiniz muhtemelen son zamanlarda, ilişkinizdeki bazı önemli değişikliklerle hatta hayatınızdaki yeni birisiyle daha da büyüdü. Aşk hayatınızdaki bu yenilik, kesinlikle büyük değişiklikler yarattı ancak henüz bunun farkında bile değilsiniz. Hayatınız nasıl değişti? Bugün bu sorunun cevabını alabilirsiniz...

Hangi tarafa döneceğinizi bilemeyebilirsiniz. Birkaç farklı seçenek düşünüyor olabilirsiniz. Belki kariyeriniz hakkında karar vermeye çalışıyorsunuz. Veya bir üst kademede ekstra eğitim alacağınız bir okul seçiyor olabilirsiniz. Bir seçim yapma konusunda kendinizden emin değilseniz, biraz daha araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Kararınızı dikkatlice tartmanıza yardımcı olabilecek bir danışmanla görüşün. Daha fazla bilgi alırsanız ne yapacağınızı bileceksiniz.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Bazen oynayıp eğlenmek istiyorsun; tabi hayatındaki ciddi meselelere tepeden bakmak kolay iş. Bugün göz ardı ettiğin bir mesele çözüm gerektirebilir. Finansal olarak borçluysan, bütün ödemelerinin zamanında yapıldığına ve yapılacağına emin olman gerekebilir. Hayatında stres yaratan bir insan varsa, onlara karşı gelmekten kaçınma.Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz kuşku içinde olabilirsiniz. Son zamanlarda tamamen temel çıkarınıza odaklanıp azimle o kadar öne geçtiniz ki nihayet durup etrafınıza baktığınızda fazla ileri gidip gitmediğinizi sorgulayabilirsiniz. Bu kuşkular sizi daha ılımlı bir tutum benimsemeye teşvik edebilir. Etkili olmanın gaddarlık gerektirmediğini anlayarak şaşırabilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh haliniz ve planlarınız daha hızlı değişebilir. Gün içinde kendi istek ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmalı ve iç huzurunuzu korumaya özen göstermelisiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giyim tarzında değişiklikler gündeme gelebilir. Maddi konularda kaygılı olman, harcamalarının önüne geçecek. Evli bir Yengeç burcuysan, eşin ile parasal konularda tasarruf yapmanın yollarını konuşacaksın. Bugün karşına gelen konulara duygusal yaklaşacak olman, seçimlerini etkileyebilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda gerçekleşen gizli saklı olan ne varsa bütün sırların ortaya çıktığı bir gün olabilir. Duyduklarınız kısa süreli şok yaşamanıza neden olsa da süreci uzaktan sessiz bir şekilde takip etmeniz gün sonunda sizi karlı çıkaracaktır..

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha çok dikkat çekebilir ve kişisel adımlar atabilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı nedenler de olabilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinizle bir arada bulunmak için yollar aşmanız gerekse de bunu yapmak isteyebilirsiniz. İşleriniz yolunda.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi tam olarak ifade etmekte zorlanabilirsiniz fakat bu iyi hissetmenize engel olamayacaktır.  Etrafınızda size göz kulak olan insanları hissedebilirsiniz. Kendini beğenmiş tavırlardaki insanlar sizi gerçek fikirlerinizi dile getirmekten alıkoymasın.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi cesurca ortaya atmaktan korkmadığınız için, çoğu kez tepki almaya adaysınız. Savunduğunuz konularda taviz vermek gibi bir tavrınız yok. Gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz konular ayağınıza gelecektir. 

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte geçirdiğiniz her anın tadını çıkaracaksınız. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Daha sağlıklı beslenmeye çalışmalısınız.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve bir çok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yaşamınızı gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin.

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 16' 44" R
Ay
Aslan
26° 54' 19"
Merkür
Koç
29° 54' 35"
Venüs
Boğa
19° 53' 50"
Mars
Koç
11° 29' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 54"
Satürn
Balık
17° 47' 29"
Uranüs
Boğa
23° 14' 05"
Neptün
Balık
29° 19' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 18"
Lilith
Başak
25° 02' 23"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>