Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkiniz üzerinde durmanız gereken bir gün olacaktır. Zaman zaman iletişimsel bazda gerilimler yaşasanız da, arabulucu yönünüz olayları sakince yönlendirebilmenizi sağlayabilir.

Kişisel girişimlerinizi uygulama fırsatları bulabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize güvenle hareket etmek meslek yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı oluyor.

Maddi anlamda olumlu haberler alabilir ve rahatlayabilirsiniz. Yeni yatırımlara yönelmek veya önemli harcamalarda bulunmanız olası. Planlı hareket etmeye gayret etmeniz gerekiyor.

Yeni teklifler ya da işbirlikleri için ilginç bir gün olabilir. Bugün şartları getirmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda özel olarak değerlendirdiğiniz birtakım beklentileriniz tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bu, sizi hareketsizleştiriyor, düş kırıklıkları yaşayabiliyorsunuz. Yeni ortamlarda çok değişik insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yakınlaşmalar, hedeflerinize yönelik adımlarınızı arttırabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında burcunuzda 02:32-10:50 arası boşlukta ilerleyen Ay, 10:50 itibariyle Aslan burcuna geçiyor. Maddi konularınıza odaklanacağınız bir günde olabilirsiniz. Öğlen etkisini gösterecek olan Ay-Uranüs arasındaki gergin açıyla ani bir harcama yapmanız gerekebilir. İstemeden de olsa bütçeniz zorlanabilir. Bu sert etkinin ardından akşama doğru daha güzel enerjiler hakim olacak. Aldığınız sert etkilerin bitmesiyle dinlenmek isteyeceğiniz bir akşam geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dinlenmek istiyorsun!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor Bugün çalışan bir Yengeç burcuysan, kendini isteksiz hissedeceksin. Biraz dinlenmek, uzaklaşmak, kendinle baş başa kalmak şu sıralar en çok ihtiyaç duyduğun şey. İlişkisinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, sorunların sebebi olarak sevgilini sorumlu tutacaksın. Kendi yaptıklarını görmezden gelmen sana bir şey kazandırmayacak. Haklı-haksız tartışması içine girmemelisin. Biraz daha anlayışlı olmayı denersen çözümlerin yakında olduğunu da görebilirsin. Eğer bir arkadaşına projesi için yardım etmek istiyorsan senin kadar disiplinli olmadığını anlaman geri adım atmana neden olabilir. Akşam saatlerinde, evdeki eşyalar üzerine üzerine gelebilir. Rahatlamak için fazla gelen eşyaları ihtiyacı olan birine vermeyi düşünebilirsin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla ilgili karşılaşabileceğiniz olası problemlere karşı çözüm odaklı yaklaşmalısınız. Küslükler bugün son bulabilir ve kendinizi doğru ifade edebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, harcamalarınızda daha cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alıngan ve fazla duygusal olmamaya dikkat etmelisiniz. Özellikle sosyal arkadaşlarınızın söylediklerini yanlış anlayabilir sonrasında kendiniz üzülebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; özellikle sabah saatlerinde iyimser ve pozitif davranışların, bakış açını da etkileyerek daha fazla hoşgörüye sahip olmanı sağlayabilir. Ancak tutamayacağın sözler vermemeye dikkat etmelisin. Öğlene doğru sosyalleşebilir, kendini biraz şımartmak için alışveriş yapıp, kendine ufak tefek hediyeler alabilirsin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaşam enerjiniz yüksek, önemli konuları, geçmişten gelen işleri çözebilirsiniz. Akşam saatlerinde söylemler sertleşebilir, tepkisel tutumlara maruz kalabilirsiniz, kırılganlık olası.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde, yöneticiler arasındaki fikir ayrılıkları canınızı sıksa da arayı yumuşatmayı başarırsınız. Sağduyulu yaklaşımınız hatalarını anlamalarına yardım eder. Otorite figürleri arasında hakemlik görevi üstlenmek doğal yapınızda var. Yine de şartları zorlamayın. Hayatta her şey olacağına varır.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, eğer bir birlikteliğiniz yoksa, iki farklı kişiden ilişki teklifi alabilirsiniz. Bu kişilerin uzak geçmişten gelen, tanıdık simalar olduklarını görürseniz şaşırmayın. Şaşırmamanız gereken bir diğer konu da, hiç beklemediğiniz anda para veya mülk kazanımlarınız olmasıdır. Eğer mirasla ilgili gelişmeler yaşıyorsanız, bu hafta içinde yüzünüzü güldürecek olumlu bir haber alabilirsiniz. ASLINDA, tüm hukuki gelişmeler açısından beklediklerinizi almanızı sağlayabilecek etkiler altında olduğunuzu söyleyebilirim. Devam eden davalar da sizin lehinize sonuçlanabilir. Duygusal açıdan bazı yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Duygularınızın güçlenmesi, eşinizden veya partnerinizden daha fazla ilgi istemenize yol açabilir. Bu isteğiniz, tatmin edilecek gibi görünse de, edilmediği zaman karşınızdaki kişiyi sıkmamaya çalışın. Size, istediğiniz vakti ayırmaya çalışıyor ama bazı nedenlerden dolayı bunu başaramıyor.

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>