Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için hassas bir gün olabilir. Sorumluluklarınızın artacağı, ilişkinizin yükünü taşımanız gereken zor bir gün geçirebilirsiniz

Kariyerinizin gidişatıyla ilgilenmek için uygun bir zaman. Kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz mekânlarda çalışmak motivasyonunuzu arttıracak. Bu hafta sonu evinizde aradığınız rahatlığa ulaşmak zor olabilir.

Bugün çalışma kapasitenizi değişik yollardan artırabilir, kişisel gelirinizi artırıcı olanaklar elde edebilirsiniz, özellikle akşam saatleri parada şans getirmekte.

Ortaklaşa çalışmalar ve yoğun bir haberleşme trafiği içinde kalabilirsiniz. Yorucu bir güne hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar beklenmeyen, sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde, daha büyük sevinçlere dönüştürebileceksiniz. Bugün içinizde dolaşan coşkuyu çok hakkederek barındırdığınızı düşünüyorsunuz. Bu coşkunun tek taraflı yaşanmıyor olması şeklindeki dileklerinizin de bir karşılığı var gibi.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Günün genelinde gergin enerjiler hakim olacak. Ay'ın Merkür ve Jüpiter ile kurduğu uyumsuz açılar sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Psikolojik olarak da zor bir gün geçirebilirsiniz. Venüs ve Neptün arasındaki güzel etkinin enerjisini hissetmek zor olabilir. Güneş-Satürn arasındaki sert açı sebebiyle işinizde agresif olabilirsiniz. Ay sonrasında 20:26'da boşluğa giriyor olacak. Jüpiter bu akşam 20:00'de retro hareketine başlıyor. Sizlerin 11 Ağustos'a kadar sağlığınızla ilgili konularda şansı düşük olabilir. Örneğin sürekli grip oluyorsunuzdur ama bir türlü tamamen geçmiyordur gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Ofis ortamında başarılı olmanıza rağmen bazı işleriniz çok yavaş ilerleyebilir. Negatif sonuçlanmaz ama küçük pürüzler vaktinizi alabilir. Evcil hayvanınızın sorunları da zamanınızı alabilir. Detaylı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğlenceli etkinliklere katılıyorsun!Şans gezegeni Jüpiter, bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar geri hareketine başlıyor. Yorucu günlerden seni tamamıyla uzaklaştıracak, rahat bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Kariyerin konusunda idealist hareket etmek istiyorsun. İşinden maddi olarak tatmin olmasan da, hedeflerine ulaşmak için, katlanmayı göze alabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, işini büyütmek adına reklam ve tanıtım hizmetleriyle ilgili araştırmalar yapabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle eğlenceli etkinliklere katılabilirsin. Günün yorgunluğunu atmak adına akşam saatlerini tamamen kendine ayıracaksın.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi yönetmek biraz zor olabilir. Geçmişe duyulan özlem ya da yaşantınızı da ne yapıyorum ve neredeyim soruları bugün sizi sarabilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konularla ilgili olarak kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girmeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatler iletişim açısından çok daha yoğun geçebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maneviyatınızın güçlü olduğu bir gün. Sevdiklerinizle ve yaratıcı ile bağlantıda bir gün olacak. Huzur ve maneviyat ile gittiniz her yere güzellikler getireceksiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; sabah saatlerindeki durgunluğun grup çalışmalarına katılımınla azalabilir. Bugün fırsatları görebilir, yaratıcı yönünü ortaya çıkarabilirsin. Harekete geçmeni engelleyen kişi ve olaylarla karşılaşabilirsin. Karşındaki bazı insanlar senin için olumlu düşüncelere sahip olmayabilir ve seni yanıltabilir. Temkinli olmanda yarar var.

10 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde öfkeli tutumlar çatışmalar yaşanabilir. İlerleme kaydetme arzunuz telaşlı tepkilere yol açabilir. Gün boyu bedenin güçlenmesi, sağlık hassasiyetlerini gidermek adına bütüncül çözümler öne çıkıyor.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Yay burcunda geri hareketine başlıyor. 11 Ağustos?a kadar geri gidecek. Yaklaşık dört ay boyunca gündelik faaliyetlerinizde süreçler yavaş ilerleyecektir. Mesai arkadaşlarınızdan ayrılanlar olabilir. Üst bacak kasları ve karaciğer değerleri ile alakalı sağlık kontrolünden geçmek faydalı olacaktır.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>