Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da güçlü olacağınız bir konuma geleceksiniz. Beklemediğiniz destekler alacaksınız. Bu sizin için büyük moral kaynağı olacak.

Parasal konulardaki gelişmeler dikkat çekiyor. Harcamalarınızı daha kontrollü yapmalısınız. Başkalarının maddi kaynaklarından yararlanabilirsiniz.

Bugün günlük rutin işlere, detay gerektiren konulara daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

Sizikonularında hızlandırmaya çalışan biri var. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönlünüzün zenginliğini daha fazla belli edip ortaya çıkaracağınız gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışacaksınız. Şu sıralar kapılarınızı her türlü gerginliklere kapamanız, etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün büyük bölümünde Koç burcunda hareketine devam ediyor. Fakat uzun süre 05:14-16:06 saatlerinde boşlukta kalacak. Eğer ki bugün çalışıyorsanız görüşmelerinizden veya toplantılarınızdan netice almakta zorlanabilirsiniz. 16:06'da ise Ay Boğa burcuna geçiyor. Geçişiyle beraber Ay, Uranüs ile kavuşuyor. Bu durum akşamınızı güzelleştirecek gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Dostlarınızdan beklemediğiniz anda sürprizler görebilirsiniz. Şansınızın açıldığı bir akşam da her konuda güzel gelişmelere hazırlıklı olun.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplini elden bırakmıyorsun!Bugün Ay 16:06'ya kadar boşlukta hareket edecek. Sorumluluklarının bilincinde olman seni bir adım ileriye taşıyacak. Finans anlamında rahat bir dönemde olmana rağmen kredi, vergi ödemeleri konusunda daha disiplinli olmaya karar vereceksin. Özel hayatınla ilgili yaşadığın iniş çıkışlı ruh hali seni bunaltabilir. Özellikle sevgilinin duygusal değişimlerine ayak uydurmakta zorlandığını fark edeceksin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, kişisel gelişimlerini desteklemek adına onları çeşitli kurslara yazdırma kararı alabilirsin. Evlilik hazırlığı yapan bir Yengeç burcuysan, dekor, ev düzeni ve tasarımlarıyla ilgili konularda araştırmalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde dinlenmek, üzerindeki ağırlıklardan arınmak isteyeceksin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimsel konularda daha aktif ve güçlü olabilirsiniz. Geçmişte yarım kalan projelerinizi yeniden tamamlamak üzere harekete geçmeniz bugünü daha verimli kılacaktır.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında ailenizle ve toprağa ait konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarla bir arada olmak iyi olabilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle ikili ilişki alanında yaşadığınız güzellikler sizi her alanda her konuyu daha da güzelleştirmeye ve estetikleştirmeye yönlendirebilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; sabahın ilk saatlerinde harekete geçmeye hazır olabilir, iyimser duygularla risk almaya hazırlanabilirsin. Aslında bütün günü kalabalıklar içinde çeşitli organizasyonlara katılarak geçirebilirsin. Akşama doğru ise arkadaşların ya da içinde bulunduğun gruplar sana sürpriz yapabilir, keyif dolu sofralarda yer alabilirsin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın içinde olup ona yön vermek isteyen Yengeçler gün boyu aktifsiniz. Eş zamanlı farklı programlara yetişmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal çevrede hassasiyetler gelişebilir. Öfkeli tutumlar açığa çıkabilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda yönetici gezegeniniz Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün şefkat yerine güvenle ilgili temalar ön planda olacak. Duygularınızı arka plana atıp rasyonel düşüncelerle hareket etmelisiniz. Arkadaşlıklar alanınızda ruhsal bir gerginlik olabilir. Dostlarınızın arasında çözüm arayan kişi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yengeç burcu maddi anlamda düzenlemeniz gereken durumlar olduğunu biliyorsunuz. Çok fazla dertlenmek yerine, bir liste yapmak sizi kısa yoldan kurtarabilir. İnsanlar tarafından takdir edilmek, fark edilmek istediğiniz bir gündesiniz. Bunun için önce kendinizi takdir etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

6 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 22' 21" R
Ay
Aslan
28° 04' 10"
Merkür
Boğa
00° 01' 49"
Venüs
Boğa
20° 01' 01"
Mars
Koç
11° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 17"
Satürn
Balık
17° 47' 54"
Uranüs
Boğa
23° 14' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 36"
Lilith
Başak
25° 03' 02"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>