Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda değişik duygular içerisindesiniz. Bazı şeylerle örneğin bir bakışla veya güzel bir sözle yetinmek yerine daha gerçekçi istekler içerisindesiniz. Kendinize yönelik bazı tereddütlerinizin de bu yolla gidereceğinizi düşünüyorsunuz.

İş yaşamınızda beklentileriniz var. Her gün kendinizi geliştiriyorsunuz, yeni istekler içerisine giriyorsunuz. Ancak akılcı davranışları da bırakmıyorsunuz. Asla yapacağınız işlerde hayalci değilsiniz ve zamanı uygun zemini iyi kolluyor ve değerlendiriyorsunuz.

İşinizle ilgili yeni isteklerinizi karşılayabilmek için maddi kaynağa ihtiyacınız var ve bu kaynağı zaman içerisinde bulacaksınız.

Bugün, önem verdiğiniz bir konuda ve tam son anlarda bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutsuz biri imajı, etrafınızda gelişecek olayları size karşı geliştirebilir. Sarsıldığını düşündüğünüz bir ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor, rahat olun. Çevrenizdeki oldukça iddialı yeni insanlar hakkında yapacağınız isabetli tahliller, sonradan karşılaşabileceğiniz sıkıntıların önünü kesebilir. İş ve sosyal yaşamınızda bugünlerde yersiz kuruntulardan korunmalısınız.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında hareketini Koç burcunda sürdürüyor. Saat 11:50 itibariyle de yeniay Koç burcunda gerçekleşiyor. Yeniay, kariyer hayatınızda yeni sayfalar açmanıza destek verecektir. Yeni birteklifi alabilirsiniz. Siz dedeğiştirmek isteyebilir, yeni bir başvuru yapabilirsiniz. Her iki türlü de sizin için hayırlı olan gelişmeyle karşılaşabilirsiniz. Çalışmayanlar ise artık hayatlarında engel olan kişileri veya olayları ardında bırakarak, gelecekte yapmak istedikleri için harekete geçebilirler. Yeniayın diğer kontakları ve detaylı yazısı için tıklayabilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodular kulağına geliyor!Bugün saat 10:50'de ateş burcunda Yeniay başlayacak. Uzun zamandır kararsızlık yaşadığın konular netleşiyor. İşinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan, gelen teklifi düşünmeden kabul edebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, sosyal medya kullanımı değer verdiğin kişiyle aranda sorun haline gelebilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, kalbinin kapıları yeniden açılsın isteyeceksin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, yurtdışın eğitimleri hakkında araştırmalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşlarınla yapacağın telefon görüşmesinde şaşırtıcı dedikodulardan haberdar olabilirsin.

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her zamankinden daha gergin kendinizi hissedebilirsiniz ama alacağınız haberler sizleri oldukça mutlu edecektir. Kendi kendinizle biraz yalnız kalmak sizi daha motivasyonlu hissettirebilir.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizin içinde kısılıp kaldığınızı hissediyor olabilirsiniz. Öğrenmeniz gereken bazı olaylar var. Maddi anlamda düzenlemeniz gereken konular var. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Yengeç burçlarında hiç geçmeyen bir keşfetme ve yeniye açılma arzusu var. Geleceğe en azından bir tatil planı yapabilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan iletişim kopuklukları ve karmaşalar sizi panikletmesin. Daha iyilerinin gelmesi için hayatınızda değişiklikler oluyor.

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; yeni bir işe başvurabilir veya farklı pozisyonlarda görevler alabilirsin. Sosyal hayatında da başlangıçlar yaşanabilir, toplum içinde dikkatleri üstünde toplayabilirsin. Hem aile hem de kariyeri ilgilendiren konularda hızla adımlar atmak isteyebilirsin. Tepkini direk ifade ederek duygularının herkes tarafından görülmesini sağlayabilirsin.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerin doğasına aşina Yengeçler için bugün becerilerinizi göstereceğiniz sosyal bilinirlik imkanları var. Aileye yeni katılanlar olası. Gün içinde yaşanan olaylar dağınıklığa ve düzensizliğe yol açsa da yenilenmek için bu koşullara ihtiyaç duyuyorsunuz.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü kariyerinizde meydana gelen Yeni Ay,hayatınızda size pek çok farklı karar aldırır. Yurt dışı ile ilgili konuların tarafınızdan toparlanmaya ihtiyacı var. Annenizin sağlık durumuyla yakından ilgilenebilirsiniz. Evlenmek için ani karar alabilirsiniz. Acele harekete etmemekte fayda var.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 12' 19" R
Ay
Aslan
25° 59' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 55"
Venüs
Boğa
19° 48' 12"
Mars
Koç
11° 26' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 49"
Satürn
Balık
17° 47' 10"
Uranüs
Boğa
23° 13' 49"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 04"
Lilith
Başak
25° 01' 53"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>